Vucudunuzda hangı bolgelerınızı degsıtrmek ısterdınz?

eylulaktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
61
0
36
İstanbul
VUCUDUNUZDA HANGI BOLGELERINIZI DEGSITRMEK ISTERDINZ?
KIZLAR BASKALARINA ITIRAF EDEMEDIKLERIMIZI ITIRAF EDELIM..kulagım(kı yaptrıdım:) burnum dız kapaklrım selultlerım...:)pkı ya sız

bende burun deliklerimi küçültmek isterdim güzel ucu kalkık küçük bi burnum var ama deliklerim çok geniş şöyle törpületiversem ne güzel olurdu bide basen kısmındaki çatlaklar yok olsa

Son düzenleme:
ayy şekerım sorma şimdi annemle konstuk onun goguslerı buyuk benımkıler kucuk yaptırmaya karar verdık bıde herkes benı cok begenıyor ya o zaman ben nıye kendımde bu kadar cırkın yer buluyorum kı::::::)

boyumu 1.65ten küçültüp 1.55 yapardım
ayaklarımı 38-39 numaradan 36-37 numaraya küçültürdüm
6 kilo zayıflardım
burnumu zaten yaptırıcam

Totomu kaldırtmak isterdim boyumu uzatmak bide 180 olmak isterdim bide kilo almak

tam benım konum olmus bende dusunuyodum böle bır başlık acmayı varmıs ama:ben neler ıstemıyorum ki...burnumu yaptırmak ,gögus küçültmek,kilo vermek,dişlerımı adam akıllı bı doktordan gecırtmek beyazlaştırmak yanii.....daha düşünsem cıkar ama bunlar en cok ıstedıklerım hıı bide lazer yaptırmak ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…