Vucut embriyoyu kabul etmeyip basarısız olanlar

Cnr4774

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
325
124
23
34
Merhaba kızlar.. Bazı durumlarda vucut embriyoyu kabul etmeyip reddedermiş.. Bunun için th1 th2 testleri yapılıyor.. Ona göre vucut embriyoyu kabul etsin ilaçlar kullanılıyor.. Acaba aramızda bu testleri yapan duyan var mı? Özellikle Dr yasemin çekmez istiyor bu testleri bilgisi olan var mı?

Bu testin yerine transferden önce prednol diye bir ilaç veriliyor. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için. Bazı doktorlar da önlem amaçlı transfer yapıldıktan sonra daha hastanedeyken bir serum veriyorlarmış.

Kaçıncı denemenizde istedi. Mahsuru olmazsa yaş ve amh kaç

Kaçıncı denemenizde istedi. Mahsuru olmazsa yaş ve amh kaç
Benim 3.deneme olacak.. Yas 29 amh 0.606.. Aslında %1 bile bir ihtimal varsa olumsuz olmaya bunu öğrenmeye bu sekilde ilaçları kullanmak gerekirmiş.. Bana çok mantıklı geldi.. Hep olumsuz oldu diyoruz ama belki de bu sorun oluyor vucut yabancı görüp atıyor olabilir..

Bu testin yerine transferden önce prednol diye bir ilaç veriliyor. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için. Bazı doktorlar da önlem amaçlı transfer yapıldıktan sonra daha hastanedeyken bir serum veriyorlarmış.
Evet ama prednol sadece 2 3 gün kullanılıyor genel olarak.. İntralipid serum da var evet ben hatta 2.denemede transfer günü serum kullandım.. Ama yetersiz geldi sanırsam çünkü onu bazı doktorlar kalp atısı veya kese olusana kadar veriyormus.. Ama bu testleri yaptırıp ona göre ilaç kullanmak daha mantıklı geldi.. Hem belli. Bir aya kadar içiliyormus o ilaçlar

Test ücreti ne kadar peki

Merhaba, Benim doktorum da Yasemin hocam. Negatif sonucun ardından benden de istedi aynı testleri, ben yaptırdım Acıbadem'de ve şükür öyle bir durum yokmuş temiz çıktı. Tüm sebepleri elemek için öneriyor genelde testi.

Aynen canım ama yine de transfer sonrası bağışıklığı baskılamak için ilaç vercem dedi..sizin tedaviniz ne durumda peki ekstra şeyler yaptırdınız mi?

Acıbadem test için ne aldı canım

Aynen canım ama yine de transfer sonrası bağışıklığı baskılamak için ilaç vercem dedi..sizin tedaviniz ne durumda peki ekstra şeyler
Ben o testler temiz çıkınca tekrar başlamıştım, Eylülde embriyo donduruldu nasipse 1 haftaya falan transferim var. Bu üçüncü denemem. Hepimize nasip olsun hamilelik haberi paylaşmak inşallah

Ben o testler temiz çıkınca tekrar başlamıştım, Eylülde embriyo donduruldu nasipse 1 haftaya falan transferim var. Bu üçüncü denemem. Hepimize nasip olsun hamilelik haberi paylaşmak inşallah
Merhaba sanırim yasemin hanımın hastasısınız sizde inş sonucunuz pozitif olur peki yasemin hanım bağışıklık serumu kullandiriyormu acaba karşı mi bu seruma yada bilgisi olan cevaplarsa çok memnun olurum allah rızası için 4. Denemem olacak benimde

Doktor hanım size bağışıklık serumu önerdimi acaba

Merhaba, sizin de hayırlı olsun tedaviniz, güzel sonuçlar duyun inşallah. Serum tedavisi hiç konuşmadık Yasemin hocamla, Prednol ve Prograf isimli ilaçlar verdi bana vücut embriyoyu reddetmesin diye. Hepsine ek onları kullanıyorum. Başka bir bilgim yok valla. Transferim oldu gün bekliyorum bende

Amin
Amin inş allah razi olsun rabbim cümlemize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin peki o ilaçları transferden sonrada devam ettiniz mi şuan kullaniyormusunuz inş sizde sağlıkla kavuşun allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi duyalım bizede umut olun çok tesekkurler

Sonucunuz ne oldu acaba inş pozitifdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…