vücut ısısı düşük olupta hamile olan var mı arkadaşlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi baharkokusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

baharkokusu

Ziyaretçi
vücut ısım normalde 36 ile 36.5 arası olurdu.ama bu ay 35.9 ,36.1 arası .korunmuyoruz..
vücut ısım düşük ama bana sıcak basıyor..ayaklarımın altı yanıyor.hle dün üstümden yorganı attım.sabaha kadar üstüm açık yattım..ateşim bu kadar düşükken niye ben yanıyorum gibi ..bir anlam veremedim..off ne oluyor anlamadım kızlar..benim gibi olan varmı. yada başlıkta belirttiğim gibi ,vücut ısısı düşük olupta hamile olan var mı arkadaşlar ?
lütfen bilginiz varsa paylaşırmısınız..CADIARZU

cevaplarınızı esirgemeyin kızlar lütfen.benneyaptımki

evet baharkokusu benimde öyle ama hamişmiyim bilmiyorum.

merhaba kızlar benimde durumum aynı 2gün sonra regl günüm sabırla beklemekten başka bişey yapamıyoruzz :hulya:

akşam başım çok ağrımaya başladı..hala ağrıyor..folic asit kullanmaya başladım..başağrısı yaparmı ki.aşırı derece de yorgun hissediyorum kendimi..

ateşim dün yeniden yükseldi.36.7 derece..adetim 13 şubat..biraz umutlandım açıkcası..adet tarihine yakın vücut ısısı 36. derece oluyor diye biliyorum..akıntı da var az da olsa..inşallah pozitif çizgiyi görürüm bu ay artık.:Saruboceq:

kızlar hamile olduğumda bende belirtilerimi yazacağım..not ediyorum olanları,hani belki hamileyimdir diye.umut dünysı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…