vücut ısısı takibiyle hamile kaldim.buradan grafiklerimizle örnek olalim.

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
Screenshot_2015-02-24-10-20-06-1.png
Selam kızlar. ben 5 aydir hamile olmak istiyordum.elhamdulillah bu ay hamis kaldım. ben bir ay düzenli sekilde vücut ısısı yöntemini kullandım. iyiki de yapmışım tahmininden farklı gunmus yyumurtlamam.size örnek olsun diye grafigimi koyuyorum.bu yöntemi kullananlar onlarda paylasirsa daha faydalı olacaktır :)

Eki Görüntüle 1429579 Selam kızlar. ben 5 aydir hamile olmak istiyordum.elhamdulillah bu ay hamis kaldım. ben bir ay düzenli sekilde vücut ısısı yöntemini kullandım. iyiki de yapmışım tahmininden farklı gunmus yyumurtlamam.size örnek olsun diye grafigimi koyuyorum.bu yöntemi kullananlar onlarda paylasirsa daha faydalı olacaktır :)

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
nasıl bir uygulama yaptınız anlatır mısınız? bende 6 aylık evliyim çok istiyoruz bir bebeğimiz olsun

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
nasıl bir uygulama yaptınız anlatır mısınız? bende 6 aylık evliyim çok istiyoruz bir bebeğimiz olsun
Canim benim oncelikle ateşini her sabah yataktan cikmadan ayni saat olcuyorsun.herkesin isisi farkli olur. yumurtlamaya yaklastikca adetine nazaran isin düşük olur.yumurtlama günü ani düşüş yaşar. 0.2-0.5 derece civari.bu gün çalışmalar yapılabilir bebek için. muhtemel ertesi gün yukselecektir ısınma.ben yukselecegini nasıl bilecegim dersen sıcaklık düşünce yapmazsin ertesigun yukselirse yaparsiniz.cunku dollecek yumurta 24 saat canli kalabilir.bu durum dogurgan oldugun gunlerde birkac defa gerceklesebilir.hangi gun olacagi belli olmaz.ama o gunler calismak iyidir :). Ee ben hergun çalışayım deme çünkü spermlerin kaliteli hergün kullanılırsa düşer. bize kaliteli sperm lazım :) Hamile kalirsan bendede görüldüğü uzere sıcaklığın hep yukarılarda seyredecektir. Ama tutmadı ysa adet gününe yakın sıcaklık dusecektir. Umarim yeterince anlaşılır bilgilendirme olmuştur tatatlim.seninde güzel haberlerini alalim iins.

bu ay batım 3 mart
onunla birlikte bizde deneyelim bakalım vücut ısısı takibini. bu takibin kaydı için telefonda bir uygulama mı kullandın acaba? inşallah bende veririm güzel haberler :)

bu ay batım 3 mart
onunla birlikte bizde deneyelim bakalım vücut ısısı takibini. bu takibin kaydı için telefonda bir uygulama mı kullandın acaba? inşallah bende veririm güzel haberler :)
Evet canim android tlf icin takvimim diye bir uygulama.herseyin kaydını cok kolay tutuyorum.tahmini dogurgan dönemi de söylüyor. biraz o gunlerden esinlenebilirsin.benim bu ay icin yumurtlama 9 subat dedi. ama o gün cok büyük kipirdama olmadı. meğer 11 şubat mis. zaten kan sonucumda bunu gösterdi. hadi inş başarılı olursun :KK66:

Bende atesimi olcuyorum 36,4 seyreden atesim 36,1 dustu sonra 36,9 cikti suan oyle seyrediyor bazen 37,0 oluyor adetime 4 gun var dusme olayi bu gunden sonrami olur ? Bende hic gogus sismez agrimazdi sadece adetime 2 gun kala hafif sancim olurdu ama benim 36,9 oldugundan beri akintim gaz sancim bas agrim ve bel agri m var ama son 4 gun duserse bugunden sonrami olur birden biremi yani

Bende atesimi olcuyorum 36,4 seyreden atesim 36,1 dustu sonra 36,9 cikti suan oyle seyrediyor bazen 37,0 oluyor adetime 4 gun var dusme olayi bu gunden sonrami olur ? Bende hic gogus sismez agrimazdi sadece adetime 2 gun kala hafif sancim olurdu ama benim 36,9 oldugundan beri akintim gaz sancim bas agrim ve bel agri m var ama son 4 gun duserse bugunden sonrami olur birden biremi yani
Sagol canim benim bazılarının tam adet günü bile dusebiliyormus.ama bence senin ısı ortalaman yüksek. sanki hamis gibisin :KK66: yarın idrarda bak.benim 3 gün once cok cok ince belli olmuştu

Sagol canim benim bazılarının tam adet günü bile dusebiliyormus.ama bence senin ısı ortalaman yüksek. sanki hamis gibisin :KK66: yarın idrarda bak.benim 3 gün once cok cok ince belli olmuştu
Ya acikcasi cok korkuyorum gorecegim neticeden cesaretim yok :KK43: ama ilk defa bu ay bu belirtielrboldu gece ay hicbiri yoktu adet gunumden 3 gun once adet oldum bu ay farkli

Ates olcmeye bubay basladim diye yorum almak istedim senden dsmesi adete 3 gun kala dedilerde sendeki belirtiler nasildi

Ya acikcasi cok korkuyorum gorecegim neticeden cesaretim yok :KK43: ama ilk defa bu ay bu belirtielrboldu gece ay hicbiri yoktu adet gunumden 3 gun once adet oldum bu ay farkli
Tatlim benimde geçen ay iki gün önce geldi adetim.hemen doktora sordum.bu durum gelecek aya rahmin kendini hamileliğe hazırlaması dedi. çok sevindim gerçekten de bu ay hamis kaldım :KK66:

Tatlim benimde geçen ay iki gün önce geldi adetim.hemen doktora sordum.bu durum gelecek aya rahmin kendini hamileliğe hazırlaması dedi. çok sevindim gerçekten de bu ay hamis kaldım :KK66:
Agzindan bal damliyor :) senin bu ay goguslerin sis agri varmiydi benim sik idrar var gaz sancim var gazman oldum resmen :KK43: belim feci agriyor agzim kuruyor bunlarin hepsini beyin psikojik yapamiki :KK43:

Ates olcmeye bubay basladim diye yorum almak istedim senden dsmesi adete 3 gun kala dedilerde sendeki belirtiler nasildi
Evet öyle. ama bazen direk adet günü dusuyormus.seni kendi ozelliklerime cok benzettin.sende olumlu sonuç al inş. dua etcem size

Agzindan bal damliyor :) senin bu ay goguslerin sis agri varmiydi benim sik idrar var gaz sancim var gazman oldum resmen :KK43: belim feci agriyor agzim kuruyor bunlarin hepsini beyin psikojik yapamiki :KK43:
Tabi bazen psikolojik oluyo. ayni seyler bendede vardı. benim silik ikinci çizgi konum vardı. orada belirtilerimi yazmıştım hatta oradanda bakabilirsin.ciddenyurekten söylüyorum ozelliklerin benimkine benziyor :)

Tabi bazen psikolojik oluyo. ayni seyler bendede vardı. benim silik ikinci çizgi konum vardı. orada belirtilerimi yazmıştım hatta oradanda bakabilirsin.ciddenyurekten söylüyorum ozelliklerin benimkine benziyor :)
Ay heyecanlandim insallah yaaaaa link bakacagim sende kolaysa atarmisin okuyayim hemen

Sagol cnm okudum ya su duygusallasma hic sorma ota pusure aglar oldum yakinda cizgi filme islerken agliycam duygularim karmancorman aynen esim cnm diyor canim ciksin anliyorum demin yine adet oldum diye girdim vc ye akinti var cok ayakta kalip yuruyunce kasik batmasi ya ins bunlar psikolojik degildi
Ay hic sorma o akıntıyi.benim 3 gün geçti ben hala adet gelcek bebek düşecek korkusu yaşıyorum. ama o akıntı normal mis.en yakin arkadaşım ilk üç ay hep akıntısı olmuş.

Sank
Ay hic sorma o akıntıyi.benim 3 gün geçti ben hala adet gelcek bebek düşecek korkusu yaşıyorum. ama o akıntı normal mis.en yakin arkadaşım ilk üç ay hep akıntısı olmuş.
Sanki icinden birsey akmis gibi dimi o his aha diyorum geldi kirmizilar

X