vücut kokusu :(

Koltukaltı ayak boyun bölgeleri genelde kokan yerlerdir!
Oralara sürebilirsiniz.

kadın koktuğunu kabul etmior ki. ona göre yeterince banyo yapıor ve kendine göre temiz biri. o öle düşünüor. hani yatan bi hasta olsa falan koltuk altına boynuna sürülürde , bu 65-70 yaşları arasında, ve dinç biri. öle kendine müdehale ettirmez.

cnmm liflendiğinden eminler mi ?????
güzelce liflenmesi lazm ilk önce sonrada güzelce konuşun ve pudrasız deodarant alın roll on değil ama...
koltukaltına her sabah sıkmasını söyleyin

cnmm liflendiğinden eminler mi ?????
güzelce liflenmesi lazm ilk önce sonrada güzelce konuşun ve pudrasız deodarant alın roll on değil ama...
koltukaltına her sabah sıkmasını söyleyin

koku ter kokusu gibi değil ama. vücut kokusu. herkesin kendine has bi kokusu olur ya hani öle. bunun ki daha keskin , eve yayılan ve rahatsız edici şekilde.

arkadaş sık sık bütün odalara oda spreyi sıkıyor ama kokuyu fazla bastıramıor.

lavantayı söyleyecem.

başka alternatif varsa bekliorum :)

Benim bir arkadaşta böyleydi yanına kokudan yaklaşılmazdı ama kız banyo yapmıyordu haftalarca hatta aylarca annesi bile bu durumdan şikayetçi idi annem olsun ben olayım kaç sefer söyledik kırmadan ama arkadaşım banyo yapmayı sevmiyor bence o bayan banyo yapmıyordur yapıyorum diyorsa bile yaptıgına pek inanmadım yada banyoya giriyorsa bile sadece su döküp çıkıyordur gibime geldi.

hatta arkadaş şöle anlattı.

bunların önceki evlerinde kadının eski eşyaları vardı hep, ve oturdukları evde eskiydi. arkadaş bundan dolayı olduğunu düşünüordu.

yeni sıfır bi eve geçtiler. burda öle olcağını düşünmüordu çünkü eski eşyaların hiçbirini getirmedi. ve dolapta durup kullanılmayan kıyafetleri eşyaları bile hep kokulu yumuşatıcılarla yıkadı.

ama maalesef. gene aynı baskın koku var. diyelim kadın bir haftalığına bi yere gitti. koku bi kaç gün kalıor gene, ama sonra geçior. eve gelince ev gene aynı kokuda oluyor.

Lavantalı sabun olabilir evet.
Lavanta yağını yastığına damlatabilir.
Rahat uyku veriyor.
Lambanın üstüne damlatıp parmağımla yayıyorum ben...
Güzel kokulu sabunlardan rendeleyip tüle sarıp odanın kapısının koluna asıyorum.
Kokusu gittikçe üstüne parfüm sıkıyorum koksun diye.
Bak şu eyüp sabri tuncerin sabunlarıda hoş kokuyor.
Aktara sorsana gidipte lavanta sabunu yada başka güzel kokan sabunları.
Güllü sabunda olabilir aktardan bulabilirsin.

cnmm o pis kokudan aynısı üniversitede bende çektim Allahtan ev beya büyüktü buna rağmen sürekli ısındığından birazda olsa yırttım mide bulantısından kusuyordum Allah tan benim odaya pek gelmiyordu odasından çıkmıyordu
kız başta kokmuyordu sonra kokmaya başladı meğer kız önceden liflenirmiş fakat üniversiteye gelirken lifini unutmuş sonrada almamış...
kıza direkt söyleyemezdik temizlik liflenmek önemli falan derdik kız ozaman demişti...
yani liflenmemiş olma ihtimali çok yüksek birde liflersenizde koku kıyafete siniyor bu yüzden güzelce lifledikten sonra, kokulu yumuşatıcı ile yıkayın tüm kıyafetlerini

yani insan istese kokmaz da. 2-3 günde bi banyo yapılsa sık sık kıyafet değişilse kokulmaz ama kadın kendini temiz sanıor. ve temizliğini yeterli görüor. arkadaşta zorla sokamaz banyoya haliyle. oda başka bi çözümü var mıdır diye düşünüor işte.

çalıştığı için banyosuna şahit olmuyor işte. kadına dese yaptım dio. yaptım diyene de ne denilebilir ki.

güllü sabun denedi . sonuç negatif :) o yzden merak ettiğimiz yapısında koku giderici bi özellik bulunan bişi var mıdır . parfümlü ve güzel kokan şeyler diğer kokuyu bastırmaya yetmior.

kadın sadece kendi koksa arkadaş dert etmicek de eve de yayılıor. kadının odasıyla salon yakın mesela. salona da koku gelior.

bi yerde okumuştum sık sık kese yapmak ter kokusu gibi kokuların keskinliğini azaltır ölü deri gittiği için, sık sık kese yapsınlar

arkadaş da bu ara hamile. etkilenior daha fazla. uzun zamandır bu böle ama bu ara çözüm bulmak istior. şimdi daha rahatsız oluyor çünkü :)

lif de önemli demekki. galiba lif kullanmıor.

1-lavanta
2- lif

o zaman.

aktardan en etkili lavanta sabunu alınmalı o halde. bir lifle birlikte hediye edilmeli :)

başka alternatifler varsa onları da alayım. :)

Arkadaşlar akrabalar toplanıp şöyle bir hamam etkinliği yapsanız arasıra şöyle pastalı börekli hem güzel vakit geçirirsiniz. Bayan tellak var mı bilmiyorum ama onlar halleder bu konuyu belki:26:

Arkadaşlar akrabalar toplanıp şöyle bir hamam etkinliği yapsanız arasıra şöyle pastalı börekli hem güzel vakit geçirirsiniz. Bayan tellak var mı bilmiyorum ama onlar halleder bu konuyu belki:26:

güzelmiş ama zor o iş. benim arkadaş hamama gidemez, rahatsızlanıor. kadında gitmez tek. artı arkadaşım hadi gidelim dese de kadının gideceği meçhul :)

ama doğru diosun. her hafta böle hamama gidilse. birde dediğin gibi bi bayan tellak olsa. mis olur her yer :)

Yaşlının banyo sayısını arttırmak lazım ve banyoya tek giriyorsa belki yeteri kadar iyi yıkanamıyordur yardımcı olabilirler
Ve bence en önemlisi o koku heryere sinmiş olabilir kıyafetlerinin hepsini yıkasınlar ve bulunduğu odada çarşaf nevresim vb dahil
Kesinlikle dalin in yumuşatıcısını kullansın çok keskin ve güzel bir kokusu var. Saç derisi veya tülbent eşarp vb kullanıyorsa onları da saç bakım dahil yapmasını öneririm

Arkadaşım bu arkadaşının yanında kalan kadın kayınvalide degil galiba degilmi aslında hamam fikri iyi fikir :)

Arkadaşım bu arkadaşının yanında kalan kadın kayınvalide degil galiba degilmi aslında hamam fikri iyi fikir :)

yok kayınvallide maalesef :)

annesi falan olsa daha çok seçenekli çözümler olabilirdi ama işte bu kadar oluyor. annesi olsa en azından banyo yap dediğinde yapardı belki de :)

Çok baharatlı sarımsaklı yiyecekler de vucutda kötü kokulara sebep oluyor.Yiyip içtiklerine dikkat etsinler.
Çok yaşlı değil ama acaba çiş kaçırma problemi mi var ? damlatıyor çamaşırını değiştirmiyor mu ?
Temizliğine dikkat etmiyorsa üstüne dünyanın en şahane parfümünü sıksanız kötü kokuyu gideremezsiniz.
Haftada 1 gün banyo yapmak yeterli değil kırmadan koktuğunu bir yakınına söyletsinler.

Son düzenleme:

kayınvalide olmadığını neden düşündün . :)

hamam fikri çok güzel de en azından şu an uygulanamaz görünüor

Zor ama etkili olacağa benziyor haftada bir olmasa bile 2 haftada bir gidin rahatsız olacaksanız çok uzu durmayın zaten işinizi halledin çıkın sonra. Kendinizi zorlayın bence birazcık kadına da ısrar edersiniz özendirirsiniz bence sarmalarla dolmalarla

Günlerimizi hamamda yapalım desinler mesela
Alışırsınız bence 1-2 gidişten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…