haftada bir banyo yapıor. kullandığı ilaç yok. aşırı yaşlı değil. yaz kış oluyor ama koku. sürekli
mesajına çok güldüm ya. kadın alışkanlık edinmezse uyku ilacıylada olcak iş değil ama bakcaklar artık :)
kız birde hamile ya. ağlayıp zırlıor ev kokuyor diye. yardımcı olmak istiorum bende.
3 şey not aldım. lavanta, lif, dalinin yumuşatıcısı.
kız yumuşatıcı kullanıor aslında ama birde dalin denesin bakim
kızlar,
bi arkadaşımın evinde yaşlısı var. daimi kalıor onlarda. hasta yada düşkün değil. fakat yaşlılıktan mı nedir vücut kokusu çok keskin ve sürekli oluyor. öleki kaldığı oda dışında diğer odalara da yayılıyor koku. o derece.
vücut kokusunu gidermek için ne yapılabilir. bazı insanların kokusu keskin olabilior. benim yakın bi akrabamda da öleydi. banyodan sonra bile kokusu devam ederdi.
neyse bunun için kullanılabilcek ne bilim sabundur bişidir, değişik bişiler de olabilir. var mı bildiğiniz bi çözümü.
"Bir arkadaşım" diyerek neden insanları aptal yerine koyduğunu anlamadım?! Bal gibi de kayınvalidenle yaşıyorsun ve sorun senin sorunun. Ne diye buradaki insanları aptal yerine koyuyorsun pardon? Salak mı bu insanlar? Hem hamileymiş, ne tesadüftir ki senin de imzanda hamilelik sayacı var(!), hem her detayını biliyormuşsun maşallah malum arkadaşının, bal gibi de sensin. Ne var bunda gocunacak anlamadım. Buradaki hiçbir insan da aptal yerine konulmak istemez, sana yardım edilmeye çalışılıyor senin yaptığına bak. Yazık...
yani insan istese kokmaz da. 2-3 günde bi banyo yapılsa sık sık kıyafet değişilse kokulmaz ama kadın kendini temiz sanıor. ve temizliğini yeterli görüor. arkadaşta zorla sokamaz banyoya haliyle. oda başka bi çözümü var mıdır diye düşünüor işte.
çalıştığı için banyosuna şahit olmuyor işte. kadına dese yaptım dio. yaptım diyene de ne denilebilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?