• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücut kokusu :(

Çok baharatlı sarımsaklı yiyecekler de vucutda kötü kokulara sebep oluyor.Yiyip içtiklerine dikkat etsinler.
Çok yaşlı değil ama acaba çiş kaçırma problemi mi var ? damlatıyor çamaşırını değiştirmiyor mu ?
Temizliğine dikkat etmiyorsa üstüne dünyanın en şahane parfümünü sıksanız kötü kokuyu gideremezsiniz.
Haftada 1 gün banyo yapmak yeterli değil kırmadan koktuğunu bir yakınına söyletsinler.

çiş, yada baharatlı yiyecekler yok.

koku dediğim gibi aşırı igrenç bi koku değil. çiş falan olsa çok kötü kokar.

vucüt kokusu ama sonuçta güzel bi kokuda değil. keskin bi koku olduğu için belirgin işte. banyoyu sıklaştırmak için bi ara baya uğraşmıştı. kadın yaptı dior çıkıor işin içinden. yapcak bişiyi olmuyor arkadaşın banyo konusunda.

Arkadasin nesi oluyor bu bilmiyorum, ama koku da dayanilcak birsey degil.
Yani o kokus ile rahatsiz ediyor belki bilmio ama bilmesinde fayda var.
Neden söyleyemiyor arkadasin anlamadim, allah allah ....
O diyemiyorsa sizler söyleyin oraya gidince , arkadasiniz söyleyin kiz banyo yapmadinmi yoksa rahatsizmisin cok kokuyor bu ev her geldigimde, kizim sana söylüyorum gelinim sen anla , madem direk söylemek ayip geliyorsa size.

Gelen giden bir kac kisi daha söylesin kadin zamanla üzerine alir heralde. ayyyyyy hic cekilmezzzzzz

kayınvalide olmadığını neden düşündün . :)

hamam fikri çok güzel de en azından şu an uygulanamaz görünüor

arkadaşımın yanında yaşlı bir kadın kalıyor ordan aklıma geldi bide şu var kendi annesi yada kayınvalidesi olsa belki banyo yapmalarını istediklerinde yapabilirler kendi ailelerine gelince çözüm daha rahat bulunuyor.

Oda spreylerinden nefret etmişimdir hep bence kullanmayın varolan kötü korkuyla karışık ortaya daha baskın iğrenç ve kalıcı bir koku bırakıyor

Zor ama etkili olacağa benziyor haftada bir olmasa bile 2 haftada bir gidin rahatsız olacaksanız çok uzu durmayın zaten işinizi halledin çıkın sonra. Kendinizi zorlayın bence birazcık:32: kadına da ısrar edersiniz özendirirsiniz bence sarmalarla dolmalarla:9:

Günlerimizi hamamda yapalım desinler mesela:21:
Alışırsınız bence 1-2 gidişten sonra

arkadaş çalışıor. ne ara gitsin hamama. dediğim gibi hamam fikri güzel ama uygulanamaz.

hem ne dolması arkadaş akşam yemeğini bile yapamıo çoğu zaman :1:

Arkadasin nesi oluyor bu bilmiyorum, ama koku da dayanilcak birsey degil.
Yani o kokus ile rahatsiz ediyor belki bilmio ama bilmesinde fayda var.
Neden söyleyemiyor arkadasin anlamadim, allah allah ....
O diyemiyorsa sizler söyleyin oraya gidince , arkadasiniz söyleyin kiz banyo yapmadinmi yoksa rahatsizmisin cok kokuyor bu ev her geldigimde, kizim sana söylüyorum gelinim sen anla , madem direk söylemek ayip geliyorsa size.

Gelen giden bir kac kisi daha söylesin kadin zamanla üzerine alir heralde. ayyyyyy hic cekilmezzzzzz

daha önceden sölemişti. kadın kabul etmio. nerem kokuyor dio :) temizim ben yıkanıyorum sürekli diyor :)

arkadaşımın yanında yaşlı bir kadın kalıyor ordan aklıma geldi bide şu var kendi annesi yada kayınvalidesi olsa belki banyo yapmalarını istediklerinde yapabilirler kendi ailelerine gelince çözüm daha rahat bulunuyor.

kayınvalidesi. önceden söylüyordu ama kadın dinlemior. hatta kırmamak için işte hep banyo yıkamayı bahane ediordu ama olmuyor maalesef :)

Bence kadının yemeğine uyku ilacı katın uyutun.
Sonrada sokun banyoya tuz kese sabun Allah ne verdiyse bir güzel çitileyin:27:
Olmaz böyle canım yaşlıda olsa kimse kimsenin burnuna eziyet çektirmemeli:)
Bunu kadına söylemekten başka çare yok.
Yoksa o evde yaşayanlarada siner koku şahsen böyle birşeye asla katlanmazdım.

:1:

:1::1::1::1::1::1: mesajına çok güldüm ya. kadın alışkanlık edinmezse uyku ilacıylada olcak iş değil ama bakcaklar artık :)

kız birde hamile ya. ağlayıp zırlıor ev kokuyor diye. yardımcı olmak istiorum bende.

3 şey not aldım. lavanta, lif, dalinin yumuşatıcısı.

kız yumuşatıcı kullanıor aslında ama birde dalin denesin bakim

:1:

:1::1::1::1::1::1: mesajına çok güldüm ya. kadın alışkanlık edinmezse uyku ilacıylada olcak iş değil ama bakcaklar artık :)

kız birde hamile ya. ağlayıp zırlıor ev kokuyor diye. yardımcı olmak istiorum bende.

3 şey not aldım. lavanta, lif, dalinin yumuşatıcısı.

kız yumuşatıcı kullanıor aslında ama birde dalin denesin bakim

Hiç duydunuz mu bilmem ama bizim buranın yani Mardinin sabunları çok meşhurdur
Öyleki arındırıcı ve peeling gibi etkililer diyebilirim.
Birtane denemesini tavsiye ederim.
Yazık kızda hamileymiş hiç çekilmez.
Ama ben olsam eşime aynen şunu derdim hayatım anan kokuyor söylede dikkat etsin.En azından eşine söylesin oda anasına söyler
Hem neden çekiniyor ki söylemeye?

Kadıncağızdan bir "eşya" gibi bahsetmeniz, "sözde" espriniz çok rahatsız edici.
Bir gün siz de yaşlanacaksınız. Daha beter bir duruma da düşebilirsiniz, espri bile yaparken insan dikkat etmeli ağzından çıkanlara.
Konu sahibinin de muzipçe gülümseyen bir smiley'le karşılık vermesi hiç hoş olmamış.
Mod gibi dalıp eleştirmeye başladım ama gerçekten çok rahatsız oldum.
Katlanmasaydınız ne yapardınız acaba çok merak ettim?

Çözümle ilgili olarak da teyzenin vücut temizliğine biraz daha fazla zaman ayırmasını tavsiye ederim arkadaşınızın.
Banyo sonrası güzel kokulu vücut losyonları çok işe yarıyor. Odalara da minik kokulu sabunlardan koymalı.

Hiç duydunuz mu bilmem ama bizim buranın yani Mardinin sabunları çok meşhurdur
Öyleki arındırıcı ve peeling gibi etkililer diyebilirim.
Birtane denemesini tavsiye ederim.
Yazık kızda hamileymiş hiç çekilmez.
Ama ben olsam eşime aynen şunu derdim hayatım anan kokuyor söylede dikkat etsin.En azından eşine söylesin oda anasına söyler
Hem neden çekiniyor ki söylemeye?

eşinde sölemişti bi iki kez. ama eşi annesini kırmamak için sölemez. sölemişse de arkadaş bilmior. birde arkadaşın kayınvalidesi bişiyi yapmak istemezse kim sölerse sölesin yapmıo.

mardin sabunlarını duymadık hiç. istanbulda bulunur mu ki. arındırıcı özelliği varsa bende kullanayım.

Madem ki kayınvalide, oğlu kırmadan güzelce uyarabilir hem ona alınmaz. İlaç da kullanmıyormuş demek ki koku nedeni düzenli banyo yapmaması. Banyo düzenli almadıkça koku ne yaparsan yap geçmez o yüzden oğlu güzelce söyleyiversin. Kıyafetleri de hoş kokan yumuşatıcılarla yıkanıp arasına sabun, lavanta kesesi konsa mis gibi kokar.

Vücut kokusu bazı gençlerde de yoğun oluyor, düzenli banyo yapmayınca herkes kokar bunun yaşlılıkla da ilgisi yok. Benim eşimin babanesinin evi mis gibi sabun kokar, kendi de öyle yaşı da 90.

Bir gün siz de yaşlanacaksınız. Daha beter bir duruma da düşebilirsiniz, espri bile yaparken insan dikkat etmeli ağzından çıkanlara.
Konu sahibinin de muzipçe gülümseyen bir smiley'le karşılık vermesi hiç hoş olmamış.
Mod gibi dalıp eleştirmeye başladım ama gerçekten çok rahatsız oldum.
Katlanmasaydınız ne yapardınız acaba çok merak ettim?

Çözümle ilgili olarak da teyzenin vücut temizliğine biraz daha fazla zaman ayırmasını tavsiye ederim arkadaşınızın.
Banyo sonrası güzel kokulu vücut losyonları çok işe yarıyor. Odalara da minik kokulu sabunlardan koymalı.

haftada birden fazla banyo yapmamaya direnen biri hakkında söylenmiş bir espriye gülerim. hepimizin yaşlısı var. yaşlılara da çok saygı duyarım. ama bu onlarla ilgili hiçbişi söylenmeyecek demek değil ki.

Madem ki kayınvalide, oğlu kırmadan güzelce uyarabilir hem ona alınmaz. İlaç da kullanmıyormuş demek ki koku nedeni düzenli banyo yapmaması. Banyo düzenli almadıkça koku ne yaparsan yap geçmez o yüzden oğlu güzelce söyleyiversin. Kıyafetleri de hoş kokan yumuşatıcılarla yıkanıp arasına sabun, lavanta kesesi konsa mis gibi kokar.

Vücut kokusu bazı gençlerde de yoğun oluyor, düzenli banyo yapmayınca herkes kokar bunun yaşlılıkla da ilgisi yok. Benim eşimin babanesinin evi mis gibi sabun kokar, kendi de öyle yaşı da 90.

evet ama maalesef herkes öle değil. genelde eskilerde çok banyo yapma alışkanlığı yok gibi aslında. haftada bir onlara göre yeterli oluyor. hatta geçen yılda benim anneannem öle bişi demişti. kendisi 75 yaş civarında. aslında temiziz ama alışkanlık haftada bir yapıoruz gene. yapmasak da olabilir dedi :) annem de dedi size öle gelior dedi, belli bir günü geçince vücut temiz olsa bile insan kokuyor dedi. anneannem bizde kalmıor tabi. kendi köyünde kendi evinde. köy evi ve her yer yeşillik bu kadar keskin koku olmuyor. vücuduylada alakalı belki onlarda bu şekilde bi koku yok.

Rahatsız verici birşey varsa oda benim espirimden önce,bir şahsın insanları rahatsız edecek
derecede bir kokuyla dolaşması.
Konu sahibi sağlıklı bir kadından söz ediyor.
Yaşlı ve yatalak bir insandan söz etseydi tabiki de böyle bir espiride bulunmazdım.
Maksat eleştirmek sizin tepkiniz.
Bu kadar küçük detaylara takılmayın...

belkı bu durum banyoluk bir durum değildir, olamaaz mı?
farkındaysanız neredeyse her yaşlının evi o şekilde kokar
sizce her yaşlı pis midir?
bence var bunun bir manası, boşuna değil...o yüzden yaşlı başlı kadını rahat bırakın.:ssz:

belkı bu durum banyoluk bir durum değildir, olamaaz mı?
farkındaysanız neredeyse her yaşlının evi o şekilde kokar
sizce her yaşlı pis midir?
bence var bunun bir manası, boşuna değil...o yüzden yaşlı başlı kadını rahat bırakın.:ssz:

surrendercim arkadaş napsın peki. kaç yıldır bişi yapmıo bu durumla ilgili zaten. artık hamile daha rahatsız oluyor. rahatsız edecek bir durum yok ki. etkili bi sabundur yada bi şampuandır be bilim böle bişi bulcak ve ona vercek bunu kullan diye.

Sorununuzun çözümü ne sprey ne kolanya nede jel.

Tek çözüm tuz. Kaya tuzuyla banyoda bir güzel yıkanırsa, uzun süre kalırsa kokusu falan kalmaz. Bnimde yaşlı bir anneannem vardı ordan biliyorum.

evet ama maalesef herkes öle değil. genelde eskilerde çok banyo yapma alışkanlığı yok gibi aslında. haftada bir onlara göre yeterli oluyor. hatta geçen yılda benim anneannem öle bişi demişti. kendisi 75 yaş civarında. aslında temiziz ama alışkanlık haftada bir yapıoruz gene. yapmasak da olabilir dedi :) annem de dedi size öle gelior dedi, belli bir günü geçince vücut temiz olsa bile insan kokuyor dedi. anneannem bizde kalmıor tabi. kendi köyünde kendi evinde. köy evi ve her yer yeşillik bu kadar keskin koku olmuyor. vücuduylada alakalı belki onlarda bu şekilde bi koku yok.

Herkes de bu kadar keskin olmaz tabi ten kokusu bazılarının ağır oluyor, yediğinle içtiğinle de alakalı. Yaşlı insanlar genelde bizim gibi kaloriferli şofbenli evlerde yaşamadıklarından adapte olamayabiliyorlar. Anneannenin dediğini ben de yaşlılardan duydum.

Back
X