Sanirim vucudum konusunda takintili olabilirim. Kendime guveniyorum lakin alttan alta elestiriye kapaliyim bu konuda bilemiyorumKendinize dert mi arıyorsunuz.
Sorma onda hic yok :)))Kendi poposunu büyütüp ellesin :) :)
Haklisin aslinda bunu kendime dert etmek istemiyorum. Bugun bunu yarin obur gun baska bir yerimi elestirebilir her seye alternatif ureterek yasamak istemiyorum ..Nasıl iyi hissedeceksen öyle yaşa
Derken? AnlayamadımŞuralarda bir buton olacaktı..
Kendisi de cok zayif fakat ben ona bu konuda bir elestiri yapmamistim bileSende onun göbeğine dokun ve burdan alıp kalçama nakledelim de.
Burdan bunu mu cikardiniz :))Tamam siz çok güzelsiniz
Evet cok haklisiniz ..Bir kadının estetik kararına sonuna kadar saygı duyarım ,nasıl mutlu olacaksa yaptırsin ama bunu bir erkek istediği için yaptıracak olmasi bana çok doğru gelmiyor.
Evet bunu gordum Internette. Ise yariyor mu sizce bir deneyiminiz var mi?Squat yap
Bende bubkonuya benzer bi konu acmistim. Ama actigima acacagima pisman ettiler. Popomu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine bagladilar :) hazirlikli olun kotu yorumlara.Merhaba kizlarr
Bugun size biraz kendimden bahsedip eşimle aramda gecen konusmayi anlatacagim . 170 boyum, sarisin yeşil gozluyum, etrafimda dikkat ceken biri olarak tanimlaniyorum. Acikcasi fiziken kendime guvenirim de. Ama gel gelelim ki eşim bugun sakayla, ' aldigin kilolari kalcana almamissin bak elimi doldurmadi' dedi muzip bir gülümseme ile. Normalde zayifim 55 kiloyum, ama zayifligin bana yakistigini dusunuyordum. Eşim boyle deyince bir kotu hissettim kendimi. Ben bu adami hic takmayip, ben buyum havalarinda mi takilsam yahut acaba buyutmeye mi calissam sporla falan. Kafamda deli dusunceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?