Vucut Șeklim ve Eșimin Sinir Bozucu Lafi

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kizlarr
Bugun size biraz kendimden bahsedip eşimle aramda gecen konusmayi anlatacagim . Acikcasi fiziken kendime guvenirim de. Ama gel gelelim ki eşim bugun sakayla, ' aldigin kilolari kalcana almamissin bak elimi doldurmadi' dedi muzip bir gülümseme ile. Normalde zayifim ama zayifligin bana yakistigini dusunuyordum. Eşim boyle deyince bir kotu hissettim kendimi. Ben bu adami hic takmayip, ben buyum havalarinda mi takilsam yahut acaba buyutmeye mi calissam sporla falan. Kafamda deli dusunceler

Son düzenleme:
Adam takılmış, bu konuda takıntılı bir insan olmama rağmen, büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Rahatsız olduysanız eşinize rahatsızlığınızı belirtmeniz yeterli olacaktır bence.

Bende bubkonuya benzer bi konu acmistim. Ama actigima acacagima pisman ettiler. Popomu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine bagladilar :) hazirlikli olun kotu yorumlara.

Ben kendi yorumumu soyliyim. Esiniz espri yapmis kendince karsisindakinin ne dusunecegini bilmeden bence cok takilacak bisi degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…