Laf söylemek sorun degil canim ben de soylerim elbet ama bana soylenen bir elestiri esimden geldiyse takiyorum ne yazik ki..Var ya bu adamlar sussun konusmasin istediginiz bu galiba. Adamin lafinda ne var ayol? Sende ona baska yerden laf soyle cok mu zor?
Bakin baslamislar bile konunuzu saptirmayaBurdan bunu mu cikardiniz :))
Zaten sakayla karisik soyledi ama ben altinda ciddilik de aradim cunku oturup ciddi ciddi bak efracan popon cok kucuk bir cozum bul diyemezdi :))Bende bubkonuya benzer bi konu acmistim. Ama actigima acacagima pisman ettiler. Popomu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine bagladilar :) hazirlikli olun kotu yorumlara.
Ben kendi yorumumu soyliyim. Esiniz espri yapmis kendince karsisindakinin ne dusunecegini bilmeden bence cok takilacak bisi degil yani
Evet bunu gordum Internette. Ise yariyor mu sizce bir deneyiminiz var mi?
AynenBakin baslamislar bile konunuzu saptirmaya
Ay ciddi misin kiz heyecanlandim simdi :))Kesinlikle
Ben devamlı yapıyorum kalçayı yukarı kaldırıyor ve daha dolgun görünüyor
Şu meşhur brezilya poposu oluşuyor yani
Ay ciddi misin kiz heyecanlandim simdi :))
Konu başlığı gayet olayi ozetliyordu, devlet meselesi olmadigi malumdu okuyamasaydiniz :)üç dakikamı geri ver
Ay cok tesekkur ederim canim :)))Evett!
Internette açıp evde bile yapabilirsiniz hatta
Spor uygulamaları bile var play store da
Hic durmadan mi yapiliyor bunlar mesela 50 kez filan yazmis ta molasiz mi :)Ben de tavuk götü gibi olan popomu squatla kendine getirmiştim.
Hiç zor değil, bir ayda ele gelir hale gelir :)
Bence başla spora.
Eşler arasında böyle şeylere takılmak,her lafa alınmak da hoş değil. Seni üzmek yerine motive etsin bence.
Eki Görüntüle 2199543
Şu program güzel bak, sadece 30 gün, etkisine inanamayacaksin^^
Kiz 55 kiloyum toplanmadi hicbir yerimde hahah zayifim yani boyuma gore zaten :))Aldığın kilolar başka yerlerinde toplanmiş demek ben olsam öyle anlarım
Iste esinde saka yapamicaksa olelim:) sende onu kalcasindan vursaydin:)Laf söylemek sorun degil canim ben de soylerim elbet ama bana soylenen bir elestiri esimden geldiyse takiyorum ne yazik ki..
Hic durmadan mi yapiliyor bunlar mesela 50 kez filan yazmis ta molasiz mi :)
Ah o an vursaydim keske :)) konu tekrar acilsa ben de soyleyecegim :)Iste esinde saka yapamicaksa olelim:) sende onu kalcasindan vursaydin:)
Hmmm Internetten siparis mi vermem gerekiyor bu agirliklari nerde bulabilirim kiSquatı ağırlık ile yapmalısın büyümesi için. Önce Hafif sonra ağırlaştır kiloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?