Vucut Șeklim ve Eșimin Sinir Bozucu Lafi

Hanımlar konuyu anlamak çok mu zor sizce? Kadın burada ben dünya güzeliyim, en güzel benim dememiş, eşinin şakayla söylediği lafa takılmış, eşinin kendisini beğenmediği düşüncesine kapılmış, bazen sırf birilerine sarmak için yazdığınızı düşünüyorum artık.

Konu sahibesi vücut şekillendiren hareketler var, size linkini veririm incelersiniz, azimli ve istikrarlı bir şekilde bu hareketleri yapıp vücudunu istediği şekle sokan üyelerimiz oldu.

Çok tesekkurler mune :) hareketleri gonderirsen de cok mutlu olurum :)

Sporla istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. Instagramda fitdilek diye bir hesap var o kadın sporla resmen evrim geçirmiş gibi. .
Bakarsanız görürsünüz evde spor yaparak ve sağlıklı beslenerek harika bir vücuda sahip oldu.

Hemen bakiyorum cok tesekkur ederim :)

Munecan seni seviyorum ya.. harikasın.Şimdi dedim bu konu da bir kaç geyikçi üyeye kurban gidecek sen yetiştin

Hic durmadan mi yapiliyor bunlar mesela 50 kez filan yazmis ta molasiz mi :)
50de birşey yok, tek seferde yapılır :)
Sadece oturup kalkma hareketi, tahmin ettiğinizden de daha kısa sürüyor
Genelde ben tek seferde, ya da çok yorulduysam on dakika su-dinlenme molası vererek yapıyordum. Bazen de iş yeri tuvaletinde kızlarla yüz tane yapardık, eve gelir devamını yapardım
Sen kafana göre takıl yani, hele bir yap da :))

Anladim canim bu programa gercekten 1 ay boyunca uymaya calisacagim bakalim neler olacak :)

Çok tesekkurler mune:)
Bu arada sıkmayın canınızı, erkekler yaptıkları esprilerin altına gizli bir mesaj sıkıştırmaz, düz mantıktırlar, şaka yaptılarsa o gerçekten şakadır, beğenmedikleri bir özelliğimiz varsa da şakaya gerek duymadan pat diye söylemekten çekinmezler, eşiniz size şaka yapmış fakat siz istiyorsanız egzersizlerle vücudunuzu şekillendirebilirsiniz.

Eşimle yeni evliyiz o yuzden belki de bu hassasiyetim. Hakediyor mu bilmiyorum ama gozunun icine bakiyorum :) bir sey soyleyince de cok takiliyorum. Ama haklisin mune bunu yalnızca kendim istedigim icin yapacagim cunku belki de soyledigi seyden icten ice ben de rahatsiz oldugum icin takildim bu kadar..

Diyecektim ama alınmayın diye demedim :) kendimizde kusur bulduğumuz yerlerle ilgili şaka yapılınca alınıyoruz maalesef, siz birde yeni evliymişsiniz, söylediklerinin altında bir mana aramanız normal ama hakikaten şaka yapmıştır, erkekler beğenmezse direkt söylüyorlar, hatta çoğu zaman patavatsızca söylerler :))

Evet evet sanirim icten ice ben kendim bu durumu takiyorum. O zaman onun laflarina maruz kalmak yerine kendi programimi hazirlayacagim insallah :)
Patavatsiz bir sekilde Soyleseydi zaten kafa kadisikligindan ziyade bende sinir yapardi bu durum ve ters cikisirdim :)) yardımın icin cok tesekkur ederim :)

Eşlerinizin şakayla karışık söyledigi herseyi bukdar takmayın ya.ben bile eşime takılıyorum arada herhangi biseyine.. sizin hosunuza gitmiyorsa spor yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…