Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbiri yok maalesefYatağın içinde bişey olabilirmi kalıp gibi yada pijama da felan baskı biseyin izi çıkmış gibi duruyor
İz çıkaracak bir şeyim yok ki . Ki iz olsa çoktan geçerdi bencePembe ve kabarmış bir görüntü olsa demografizm olması mümkün derdim ama bu kabarık değil kahve düz çizgi. Muhtemelen koltuk,yatak gibi bir yerden sert bir cisim izini çıkarmış oraya. Ben de yarım gemi dümeni gibi bir şeye benzettim.
Ne alakaSelam yakın zamanda acı biber turşusu aldınız mı?
Turşunun kapağında bunun aynısına benzer bi aparat olur çok yüksek ihtimal çıkarmış üstünde falan yatmışsınız. Bu alaka abahsjsNe alaka![]()
Ay inanmıyorumTurşunun kapağında bunun aynısına benzer bi aparat olur çok yüksek ihtimal çıkarmış üstünde falan yatmışsınız. Bu alaka abahsjs
Bazı kıyafetlerin darsa dikiş sertse olabilir bu iz çıktığında ne giymiştin bak biHERKESE MERHABA, 2 GÜN ÖNCE İÇ BACAĞIMDA KALEMLE ÇİZİLMİŞ GİBİ DESEN GÖRDÜM ÜSTÜNE DÜŞMEDİM. BUGÜN YİNE AYNI DESEN VAR. BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELEN VAR MI?
Bu yorumu yazacaktim, tursu ici kapagina benziyor resmen.Turşunun kapağında bunun aynısına benzer bi aparat olur çok yüksek ihtimal çıkarmış üstünde falan yatmışsınız. Bu alaka abahsjs
O ne demek yahu?Temasçı olabilirsiniz. Bu işaretler tipiktir ama kesinlik kazandırmaz. Rüyalarınız nasıldır?
Kız temasçı ne demeeeekk.Temasçı olabilirsiniz. Bu işaretler tipiktir ama kesinlik kazandırmaz. Rüyalarınız nasıldır?
Sanki uzaylılar yapmış ama, yarım bırakmışlar tamamlamanızı bekliyorlar gibigerçekten çok anlamsız ya
![]()