.....Vukuata Meyilli Hanımlar Cemiyeti.....

neyse benim sacin fotosuyla idare edeceksiniz ozaman :1:
biraz tuhaf cikmis ama normalde rengi acik karamel kizlar sadece sac cektigim icin telefondan bide yamuk yumuk cikmis ilerde facede daha iyi fotolarimi paylasirim sizle :1:, kizilllik yok cekimden öyle cikmis

neyse benim sacin fotosuyla idare edeceksiniz ozaman :1:
biraz tuhaf cikmis ama normalde rengi acik karamel kizlar sadece sac cektigim icin telefondan bide yamuk yumuk cikmis ilerde facede daha iyi fotolarimi paylasirim sizle :1:, kizilllik yok cekimden öyle cikmis

Ayyy rengi çok güzel görünüyo cnm Şeniz
Önce açtırıp rengini sonramı karamel yaptın bilmiyorumkismile

evet canim asama asama actilar sacimi 3 asamada hepsi acildi sonrada 2-3 karamel rengini birbirine katti bu cikti 3,5 saat sonra ortaya birde kat attirdim sen gördün sacimin diger halini 3 yildan beri siyaha boyuyordum normalde kahve kestane arasi biseydi ama siyahtan kurtulmasi cok zor oldu
ayrica begenmenede sevindim motive oldum :dance: :dance:

evet canim asama asama actilar sacimi 3 asamada hepsi acildi sonrada 2-3 karamel rengini birbirine katti bu cikti 3,5 saat sonra ortaya birde kat attirdim sen gördün sacimin diger halini 3 yildan beri siyaha boyuyordum normalde kahve kestane arasi biseydi ama siyahtan kurtulmasi cok zor oldu
ayrica begenmenede sevindim motive oldum :dance: :dance:

Biliyorum tatlım bende ondan sordum siyahtan bi anda dönülmüyo zor oluyo ama gayet başarılı bi dönüş olmuş bu yerimseniben
Valla çoğu kaför uğraşmıyo tek seferde açmaya çalışıyo ama 3 aşama uğraşsalar tabi güzel sonuç alınır böyle... aklinialirimsmile

Aman allahim yine topik tamtakir ....
Goksum beni bugun ne giydinde bulmusun Son bir haftadan beri giyinmiyorum bebegim .....
Bugun butun kizlar nerdeler yine huuuuuu

Back
X