Kalbim ağrıyor!......

darp raporu icin once karakola gitmen gerek ve deliller kaybolmasa daha iyi olur. morluk kizariklik vb. avukata danistiniz mi
ben ortadaki durumu soyle tartarim ayni seyi ben yaptigimda o sey kotu pis bayagi oluyorsa karsimdaki icinde aynisi gecerlidir.
esin bunu kabul etseydi sen ben yapsam kabul edermiydin dediginde evet bunda ne var deseydi affet derdim. ama diyemedi

ikinci husus tel kayitlari silinmeyecek gibi bi sart kostuguna gore sen bu adamdan kıl kapiyomussun bi dikkatini cekiyomus hareketleri ki hissedilen hep gercek cikar

Ben bu durumu başkaları üzerinden kaç kez konuştum, ne kadar yanlış şeyler dedik hep. Ama o gitti aynısını yaptı!...
Haklısın bazen hiçte hayatta Tolerans göstermeyeceğiz şeylerle bizim elimizde olmadan bu ister eş olsun ister x kişi olsun bizide bunun gibi nede çok haysiyetsiz işlerin tamda ortasında bulunduruverir bu çirkin olayların en MASUM hatta mağduru olurken onlar çokda rahat gamsız vicdanı bozukların umurunda değiliz onların yerle bir ettikleri bız üzüntü hayal kırıklığ vs mücadeleler ile tek basımıza başetmeye devam çalışıyoruz ama birgün bu sabırda biter bıtersede bizi uzenlerde biter bittiği yerde güzel günler başlar ....

Medyum ne ya bırak Allahaşkına
Bu adam düpedüz kadına yürüyor kadın da bildiğin o .... işte
Elin adamına kalçalarını anlatıyor evli barklı kadın ya .kahve içmeler vs normal mi
Nasıl susuyorsunuz bunuda anlamıyorum helal olsun buda bir yetenek.ben olsam içimde tutamam patlardım..

Ya medyum başarılı biri değil ki kim napsın numarasını :)
Aldatma Yok demişmiş.
Lakayt konuşma, habersiz gizli saklı buluşma, duyulursa sıkıntı olacak şekilde samimiyet, karısı yapsa o... ama kendi yaparsa o erkek... zihniyeti...

Medyum kadına bildiğinden farklı bir şey söylememiş ki... cinsel birliktelik olmamış. E bildiğin evliliğin sadakatine aykırı yaşıyorlar...

Numarayı isteyen varsa bence medyum bu işleri bilmiyor :) siz şüphelerinizi buraya yazın, buradaki kadınlar size alasını yazar :))
ahahah cok iyi.

Medyumun numarasını vermek zorunda mıyım anlamadım? Siz medyumun numarasını almak için konumu yalan ilan etmiş olmayasınız????! Bir de özelden mesaj atıp numara dahi istemeden konumu yalan ilan etmek neyin kafası acaba?!
ne diyon bacim sen?

darp raporu icin once karakola gitmen gerek ve deliller kaybolmasa daha iyi olur. morluk kizariklik vb. avukata danistiniz mi
ben ortadaki durumu soyle tartarim ayni seyi ben yaptigimda o sey kotu pis bayagi oluyorsa karsimdaki icinde aynisi gecerlidir.
esin bunu kabul etseydi sen ben yapsam kabul edermiydin dediginde evet bunda ne var deseydi affet derdim. ama diyemedi
Ben de aynısını savunuyorum, kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi başkasına yapmamalısın.

Eşim bin pişman olmuş etme eyleme modunda. Ben ise yüzüne bakmadım bitti dedim konuşulacak birşey bırakmadın. Kendince açıklama yapmaya çalışıyor, kadınla en ufak aldatma niyeti taşımamış sadece buluşmuş ben rahat vermediğim için söyleyememiş! (Baya bekar arkadaşlarıyla gezerken rahat bırakan ben değildim sanki!) Ben de rahat bıraktım git işte napıyorsan yap dedim. Dinlemek bile istemedim. Yeminler ediyor hataydı ama böyle düşünmedim falan şeklinde. Eve gidip bebeğimin eşyalarını aldım. Sonra kulağımda ağrı oldu doktora gittim. Kulak zarım yırtılmış. Hastaneye gidip darp raporu alabileceğimi söyledi doktor, geç olduğu için gitmedim. Keşke önce gitseydim ilk vurduğu gün, o zaman yama yapıyorlarmış ama sanırım şimdi ameliyat olmalıyım yarın yine doktora gideceğim. Eşim ise ben vurmadım gibi saçmalıyor. Herhalde elimde delil olsun istemiyor.

Benim de patlatmak geldi içimden açıkçası. Üstelik içimde fırtınalar koparken sakin kalabilmek en zoruydu en sonunda ben de patladım. Daha önce de kaç kez uyardım başka kadınlar konusunda, böyle buluşma yoktu ama laubali mesafesiz konuşmalardan ne kadar rahatsız olduğumu biliyor. Kayıtları silmemesi konusunda da kaç kez uyardım. Daha önce de uyardığım başka bir kızla 15 dk konuşmuştu. O kız da bizim iş yerinden. Eşim evdeyken kız aradı ben cevapsızı görünce ara derdi neymiş anlayalım dedim, ısrarla aramadı kavga etti ne paranoyaklığım ne kıskançlığım kaldı. Ertesi gün iş yerindeyken arayıp konuşmuş 15 dk. Hat detaylarına baktığımda gördüm. Yine iş dolayısıyla kız nasıl yer değiştirmiş vs bilgi toplamış!Bir daha olmasın dedim. İnsan olsa anlardı!
Aaa ama bu ilk olayı değilmiş anladığım kadarıyla. En iyisini yapmışsın. Benim fikrim bu yönde. Hayırlısı olsun bakalım.

Aaa ama bu ilk olayı değilmiş anladığım kadarıyla. En iyisini yapmışsın. Benim fikrim bu yönde. Hayırlısı olsun bakalım.
Daha önce hiç buluşmadı yakınlaşmadı böyle ama kızın teki eşimi aradı o da benim kızdığım biri olduğu için yanımda aramayıp arkamdan aradı ben de açığa çıkardım. Yani yalanı ilk değil ne yazık ki ama böyle buluşma cesareti beklemiyordum...

Anlamadığım şey adam bide muhafazakar biliniyormus nebicim muhafazakarlik. Bizde muhafazakariz ama asla karşı cinsle bu samimiyette bi muhabbet olmaz üstelik bide kahve içmişler..uzak ters işler..Siz yol verin bence..adamdaki genişliğe bak.

Eşim bin pişman olmuş etme eyleme modunda. Ben ise yüzüne bakmadım bitti dedim konuşulacak birşey bırakmadın. Kendince açıklama yapmaya çalışıyor, kadınla en ufak aldatma niyeti taşımamış sadece buluşmuş ben rahat vermediğim için söyleyememiş! (Baya bekar arkadaşlarıyla gezerken rahat bırakan ben değildim sanki!) Ben de rahat bıraktım git işte napıyorsan yap dedim. Dinlemek bile istemedim. Yeminler ediyor hataydı ama böyle düşünmedim falan şeklinde. Eve gidip bebeğimin eşyalarını aldım. Sonra kulağımda ağrı oldu doktora gittim. Kulak zarım yırtılmış. Hastaneye gidip darp raporu alabileceğimi söyledi doktor, geç olduğu için gitmedim. Keşke önce gitseydim ilk vurduğu gün, o zaman yama yapıyorlarmış ama sanırım şimdi ameliyat olmalıyım yarın yine doktora gideceğim. Eşim ise ben vurmadım gibi saçmalıyor. Herhalde elimde delil olsun istemiyor.
kulak zari durup dururken yirtilmaz bu kadar ciddi bisey var git raporu mutlaka al hemen. esin sen barismadigin surece isi cirkefe dokebilir. elinde raporun olsun

Anlamadığım şey adam bide muhafazakar biliniyormus nebicim muhafazakarlik. Bizde muhafazakariz ama asla karşı cinsle bu samimiyette bi muhabbet olmaz üstelik bide kahve içmişler..uzak ters işler..Siz yol verin bence..adamdaki genişliğe bak.
Şu anda her şeye tövbe sigara bile içmeyeceğim namazlarımı kılacağım diyor. Yani ne kadar yanlış yaptığını anlamıştır inşallah... Son zamanlarda zaten hiç tasvip etmediğim arkadaşları vardı.

kulak zari durup dururken yirtilmaz bu kadar ciddi bisey var git raporu mutlaka al hemen. esin sen barismadigin surece isi cirkefe dokebilir. elinde raporun olsun
Rapor alırsam kamu davası oluyormuş şikayetçi olunmasa bile diye okudum. Öte yandan da elimde rapor olsun diye düşünüyorum. Napsam bilemedim...

Şu anda her şeye tövbe sigara bile içmeyeceğim namazlarımı kılacağım diyor. Yani ne kadar yanlış yaptığını anlamıştır inşallah... Son zamanlarda zaten hiç tasvip etmediğim arkadaşları vardı.
Ben bu kkda gördüm aldatan adamların artık tövbe namaz kilcam etcem demesini hayret bişey ya .siz belliki affedeceksiniz hakkınızda hayırlısı olsun .inşAllah esinizin pismanligindan eminsinizdir. Birdaha tekrarlanmaz umarım böyle şeyler

Rapor alırsam kamu davası oluyormuş şikayetçi olunmasa bile diye okudum. Öte yandan da elimde rapor olsun diye düşünüyorum. Napsam bilemedim...

Rapor alın. Bu adam haksızken size bunu yaptı... Aynı şeyi siz ona yapsaydınız sanırım sizi doğrardı. Geri döner misiniz bilmem ama acabalarla yaşamak zor, hatırlatmak istedim.

Back
X