Vurdumduymaz insanla baş etme yolu

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba arkadaşlar. Çok fazla sıkıntılı dönemden geçiyorum. Çok fazla... Sevdiğim olacak adam iyiysem çok iyi dünya da ondan iyisi yok!!!
Ama böyle zamanlarda ne kadar soğuk davranirsam davranayim bir kere bile neyin var diye sormuyor!!!
Sahip cikmiyor korumuyor.
Kötü bir yanı var mı derseniz hiç yok bunun haricinde. Ama benim de istediğim tek şey buydu :( :(
Ben beni korusun bana sahip çıksın ben hep yanındayım desin derdime ortak olsun istiyorum. Doğru düzgün kavga bile edemiyoruz kustugum zaman hiçbir şey olmamış gibi geri mesaj atıyor.
Yüzüne defalarca söyledim çok vurdumduymazsin çok anlayışsızsin dedim
Düzelme şansı yok mu benim istediğim tek şey bana sahip çıkacak beni koruyacak birisiydi beni anlayacak birisiydi onda bunların hiçbirisi yok :( :(

Ee iyiyken, herkes iyi. Mühim olan kötüyken destek bulabilmek

Hayatınız boyunca artık “kötü gün yaşamam” diyorsanız, devam edin bu adamla zira asla değişmez

Ben olsam soğur, yanımda istemezdim bir daha hiçbir şekilde.

Ee iyiyken, herkes iyi. Mühim olan kötüyken destek bulabilmek

Hayatınız boyunca artık “kötü gün yaşamam” diyorsanız, devam edin bu adamla zira asla değişmez

Ben olsam soğur, yanımda istemezdim bir daha hiçbir şekilde.
Ya laftan anlamıyor gerçekten anlamıyor ayrılıyorum geri barisiyorum duymak istediğim hiçbir şeyi söylemiyor çocuk gibi aynı sonra ben ona çok bağırdıgim için o da anlamadigi için haliyle vicdan azabı çekiyorum bu kadar derdin içinde insan bir kere neyin var demez mi kendimi ona nasıl anlatabilirim ben

Ya laftan anlamıyor gerçekten anlamıyor ayrılıyorum geri barisiyorum duymak istediğim hiçbir şeyi söylemiyor çocuk gibi aynı sonra ben ona çok bağırdıgim için o da anlamadigi için haliyle vicdan azabı çekiyorum bu kadar derdin içinde insan bir kere neyin var demez mi kendimi ona nasıl anlatabilirim ben
Ya adam merak edip sormuyorsa zorla mı önemseteceksiniz kendinizi? Azıcık gururlu olun lütfen. O adama mecbur değilsiniz

Cidden zorlayınca, kavga edince, trip atınca değişeceğini ve sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz?

Bir de konu başlığı: Vurdumduymaz insanla baş etme yolu
Niye baş edesiniz? Zorunluluğunuz mu var? Ananız/babanız/eşiniz değil.

Üzerine bir de vicdan azabı çekiyorsunuz. Peki.

Ya adam merak edip sormuyorsa zorla mı önemseteceksiniz kendinizi? Azıcık gururlu olun lütfen. O adama mecbur değilsiniz

Cidden zorlayınca, kavga edince, trip atınca değişeceğini ve sizi önemseyeceğini mi sanıyorsunuz?

Üzerine bir de vicdan azabı çekiyorsunuz. Peki.

Ben ne yapayım öyleyse çok yoruldum olgun bir insan değil ailesi her şeyi mükemmel olduğu için her sorununu ailesi çözmüş halletmiş ben kavga ediyorum yüzüne vurup vurusturuyorum gene anlamıyor

Ben ne yapayım öyleyse çok yoruldum olgun bir insan değil ailesi her şeyi mükemmel olduğu için her sorununu ailesi çözmüş halletmiş ben kavga ediyorum yüzüne vurup vurusturuyorum gene anlamıyor
Ayrılın, kafa yapınıza uygun, sizin deyiminizle “daha olgun” birileriyle yolunuza devam edin

Ayrılın, kafa yapınıza uygun, sizin deyiminizle “daha olgun” birileriyle yolunuza devam edin
Dediğinizi yapacağım ama beyefendi neyin var diye mesaj atmiyorki çıkmaz ayın çarşambasi mesaj atarsa ona ben sana ağır geliyorum artık seninle kavga bile etmek istemiyorum Rabbim bana beni anlayacak birini nasıp etsin seninde gönlüne göre versin diyeyim mi

Dediğinizi yapacağım ama beyefendi neyin var diye mesaj atmiyorki çıkmaz ayın çarşambasi mesaj atarsa ona ben sana ağır geliyorum artık seninle kavga bile etmek istemiyorum Rabbim bana beni anlayacak birini nasıp etsin seninde gönlüne göre versin diyeyim mi
Hala mesajını mı bekliyorsunuz :olamaz:
O mesaj gelince, siz yine düzelir umuduyla sitemlerde bulunacaksınız
O yine sallamayacak, siz kendi kendinize gereksiz ve sebepsiz vicdan azabı çekeceksiniz bu böyle, aklınızı yitirene kadar devam edecek
Çok kızıyorum böyle şeylere, mecbursunuz sanki ona. Sizin kafa yapınızda milyon tane erkek vardır. Ne diye bu ısrar,
Mesaj beklemenize gerek yok, açıklamanızı yapın bitirin daha fazla kendinizi kandırmayın

Aksine güçsüz de olsan güçlü kadın gibi davranacaksın.
Muhtaç kadın hiçbir zaman çekici gelmez.

Ben güçlü profil çiziyorum o da böyle bilir beni sen çok güçlüsün filan der ama benim yaşayıp ona anlattıklarımi taş duysa yerinde duramaz çatlar inanın

Hala mesajını mı bekliyorsunuz :olamaz:
O mesaj gelince, siz yine düzelir umuduyla sitemlerde bulunacaksınız
O yine sallamayacak, siz kendi kendinize gereksiz ve sebepsiz vicdan azabı çekeceksiniz bu böyle, aklınızı yitirene kadar devam edecek
Çok kızıyorum böyle şeylere, mecbursunuz sanki ona. Sizin kafa yapınızda milyon tane erkek vardır. Ne diye bu ısrar,
Mesaj beklemenize gerek yok, açıklamanızı yapın bitirin daha fazla kendinizi kandırmayın

ben kararlı olursam beni daha fazla uzemez doğru düzgün mesaj yazıp bitirmek istiyorum ilerde evlenince başımıza bir iş gelse ben evin bir köşesinde ağlayacağım bu ne yapacak ? Tamam dediğiniz doğru ben yangından kaçıp sığındığım adamda kül olamam

Benim de bir erkekte en çok aradığım şey güçlü, cesur olmasıydı.
Başka hiç bir şey aramazdım inanki..

Sırtımı dayayım hiç bir şeyden korkum olmasın yanındaydı.

Nanayı aldım afedersin.

Eteğimin altına alsam yeridir :)

İstemekle olmuyor bazı şeyler demek kii..

Farketmişsin erkenden sana göre değil.
Gönlünü hoş edemez bu senin.
Yol ver anacım..

ben kararlı olursam beni daha fazla uzemez doğru düzgün mesaj yazıp bitirmek istiyorum ilerde evlenince başımıza bir iş gelse ben evin bir köşesinde ağlayacağım bu ne yapacak ? Tamam dediğiniz doğru ben yangından kaçıp sığındığım adamda kül olamam
Heh işte budur.
Elin manyak heriflerine mecburmuşsunuz gibi niye yıpratıyosunuz kendinizi? Bir kere geliyoruz dünyaya, gençlik bir kere yaşanıyor. Yazık.
Anlaşabileceğiniz bir sürü insan var. Kesin kangrenli kolu.

Benim de bir erkekte en çok aradığım şey güçlü, cesur olmasıydı.
Başka hiç bir şey aramazdım inanki..

Sırtımı dayayım hiç bir şeyden korkum olmasın yanındaydı.

Nanayı aldım afedersin.

Eteğimin altına alsam yeridir :)

İstemekle olmuyor bazı şeyler demek kii..

Farketmişsin erkenden sana göre değil.
Gönlünü hoş edemez bu senin.
Yol ver anacım..

Düzelir düzelir diye bekledim diğer her huyu çok guzel sırf bunun için bitecegine o kadar üzülüyorum ki ama benim istediğim tek şey buydu yaa

Beklentinizi karşılamıyorsa sürdürmeyin. İki tarafa da eziyet. İyi bir insan olması yetmiyor malesef. Size istediğinizi verecek, onu da olduğu gibi kabul edecek başkaları çıkar elbet.

Back
X