o kadar geniş bir konu ki bu canım haklısın...mesela eğer evde biraz dağınıklık varsa ve ben toplayamadan işe gitmek zorunda kalmışsam içim içimi yer akşama kadar.ya da bir arkadaşıma birşey anlatırım yanlış mı anladı derim içimden.hasta olurum işe gidemem eyvah derim.biri birşey dese acaba benden bir sıkıntısı mı var derim.herşeye takılırım kısaca.
ew için biraz daha planlı yaşarsan düzelir
biraz kendi iiç dünyanı huzurunu düşün
kızlar bunların çözümü varr yapmayınnn ne olurrr
ew için biraz daha planlı yaşarsan düzelir
biraz kendi iiç dünyanı huzurunu düşün
kızlar bunların çözümü varr yapmayınnn ne olurrr
bak mesela onada takıyorum, beni o nasıl umursamaz ya, deliriyo insan
Hımmm enteresan...
Görmeyin duymayın vurmayın olsun bitsin.
Bunun eğitimi yok ki,yapı meselesi...
Yapınızı destekle değiştirin madem.
bn de öyle sudan şeyleri çok takıyorum yaa... resmen uykum fln kaçıo gece:S:S neden böyle oldu fln dietek kurtulmanın yolu insanın kafasını başka bişeyle oyalaması bence hep kendime iş çıkartıyorum böyle zamanlarda. arşıya gitmek için fln bahaneler uyduruyorum
kesinlikkleeeeeeeeeeeeee katılıyorum
ben çok çektimm ondann şimdi kim benm eski halim gibiyseee hemennn destekkk hemennn
yani yaşayarak öğreniyosun, hayat öğretiyo, pes etmemek gerek ama..
bende çok alıngan kırılgandım ama gördüm ki bu dvranışı çevremdeki insanları benden uzaklaştırıyor hemen kendime çeki düzen verdim empati kurmayı denedim, başka açılardan bakmayı öğrendim
heee eğer mutsuz olmn gereken yerde bile gülme istiyorsan acıya alışman gerekiyor ....ben kolay kolay üzülmem mesela sebebi ise gerçekten büyük imtihanlardan geçmiş olmamdır.. birçok insanın çok ciddi bktığı konuya ben heee öylemi der geçerim..sevgilisinden ayrılan biri eğer üzülüorsa bana göre boştur çünkü kimse vazgeçilmez değildir ama çocuğunu kaybeden bir anne beni mahveder gnlerce etkisinden çıkamam... bakış açısı yaşadıklarınla değişir ne kadar çok canın yanarsa o kadar çok aıya dayanıkı olursun
ben gittim,ilaçda kullanıyorum,acıyorum kendime bazen
bende ilaçla başladım ..
ilk dr.a gittiğimde ''mutluluk hormonu arttıran umursamaz yapan bi bitkisel yada kimyasal ilaç varmı?''
demiştim
doktorla beraber gülümsemiştimm..
aldıgım ilaçlar ilk kullandıgımda baş agrım oldu ilk günlerde ama çok işe yaradııı..
şimdi bıraktım gebelik için ama işe yaradı
pişirin beniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?