Vurdumduymaz, Umursamaz nasıl olunur?

ew için biraz daha planlı yaşarsan düzelir
biraz kendi iiç dünyanı huzurunu düşün
kızlar bunların çözümü varr yapmayınnn ne olurrr

ew için biraz daha planlı yaşarsan düzelir
biraz kendi iiç dünyanı huzurunu düşün
kızlar bunların çözümü varr yapmayınnn ne olurrr

bak mesela önceden ev toplamak iyi gelirdi parlatırdım her tarafı, ama uğraşmak içimi dahada daraltıyo:18:

bak mesela onada takıyorum, beni o nasıl umursamaz ya, deliriyo insan

amannnn umursamasınn çokmu önemli deee!!
sürekli tekrarla içinde kabul etmiyorssan bile
bende eşim için hep byle derdim ben strese resmen işkence çekmişce hissediyorken
kendimi
o hiç bişe olmamışcasına haraket ediyordu..
ama şimdiyi bi görsennn
o kadar umursamaz oldum kii
amann dedim kendime zarar veriyorum psikolojik çöküntü resmennn
güçlü ayakta kal bakk neler oluyor dedimmm...
şimdi öyyleyimm çok da mutluyum umursamıyorum takmıyorum ..
aynen bu durumdayım

Hımmm enteresan...

Görmeyin duymayın vurmayın olsun bitsin.

Bunun eğitimi yok ki,yapı meselesi...

Yapınızı destekle değiştirin madem.

bn de öyle sudan şeyleri çok takıyorum yaa... resmen uykum fln kaçıo gece:S:S neden böyle oldu fln die tek kurtulmanın yolu insanın kafasını başka bişeyle oyalaması bence hep kendime iş çıkartıyorum böyle zamanlarda. arşıya gitmek için fln bahaneler uyduruyorum

işe yarıyomu kardeş?

bende çok alıngan kırılgandım ama gördüm ki bu dvranışı çevremdeki insanları benden uzaklaştırıyor hemen kendime çeki düzen verdim empati kurmayı denedim, başka açılardan bakmayı öğrendim
heee eğer mutsuz olmn gereken yerde bile gülme istiyorsan acıya alışman gerekiyor ....ben kolay kolay üzülmem mesela sebebi ise gerçekten büyük imtihanlardan geçmiş olmamdır.. birçok insanın çok ciddi bktığı konuya ben heee öylemi der geçerim..sevgilisinden ayrılan biri eğer üzülüorsa bana göre boştur çünkü kimse vazgeçilmez değildir ama çocuğunu kaybeden bir anne beni mahveder gnlerce etkisinden çıkamam... bakış açısı yaşadıklarınla değişir ne kadar çok canın yanarsa o kadar çok aıya dayanıkı olursun

yani yaşayarak öğreniyosun, hayat öğretiyo, pes etmemek gerek ama..

ben gittim,ilaçda kullanıyorum,acıyorum kendime bazen

kesinliklee pişmek şartt :)

ben gittim,ilaçda kullanıyorum,acıyorum kendime bazen

bende ilaçla başladım ..
ilk dr.a gittiğimde ''mutluluk hormonu arttıran umursamaz yapan bi bitkisel yada kimyasal ilaç varmı?''
demiştim
doktorla beraber gülümsemiştimm..
aldıgım ilaçlar ilk kullandıgımda baş agrım oldu ilk günlerde ama çok işe yaradııı..
şimdi bıraktım gebelik için ama işe yaradı

aaa ilacı varsa süper...ben de şu herkesin bildiği bitkisel ilacı kullandım biraz ama bıraktım şimdi...o dediğin ilaç nasıl canım neler yapıyor?

Şöyle oluyor; o kadar sıkıntı yaşıyorsun ki... Ölecem sanıyorsun ama ölmüyorsun...
Sonra bir bakıyorsun öldürmeyen güçlendiriyor..
Çünkü yeni bir sorunla karşılaşınca takmıyorsun, "ohoooo ben neler atlattım bu ne ki?" diyorsun..
Yani ben öyle oldum..
Şimdi hiç bişiy yıkamaz beni!
Tek derdim hayırlı bir kul olmak,dünyevi sıkıntıların yeri yok yüreğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…