Vurdumduymaz, Umursamaz nasıl olunur?

aaa ilacı varsa süper...ben de şu herkesin bildiği bitkisel ilacı kullandım biraz ama bıraktım şimdi...o dediğin ilaç nasıl canım neler yapıyor?

nedir o bitkisel ilaç ??
benm kullandıgım bitkisel değil dr. yazdı reçeteye gittim aldım eczaneden büyük umutlaaa
antideprasan yaniii..
zihinde de bitiyor olabilr ilaç ismi ne sennki??

nedir o bitkisel ilaç ??
benm kullandıgım bitkisel değil dr. yazdı reçeteye gittim aldım eczaneden büyük umutlaaa
antideprasan yaniii..
zihinde de bitiyor olabilr ilaç ismi ne sennki??

ben 2 tane kullandım, biri zedprex, diğeri misol

katılıyorumm...neler geldi geçti bumu geçmeyecek diyor insan.haklısın laale...

ben bi ara kendimi uyku ilçlarıyla uyutuyodum ya artık hiçbişey duymak görmek istemiyordum, o ara kendimi yıprata yıprata 2 tane hastalık geçirdim

Yumu... vurdumduymaz olmaktan önce şöyle yapmanı tavsiye ederim. Mutlu olmak sadece bizim elimizde biz kendimizi mutsuz etmeye çalışıyoruz.

Sabahları güne kötü başlıyorum arada ağlamak geliyor... ama şu var çabuk geçiyor. Ağlamak geldiğinde kendime gelmek için ufaktan bir şaplak atıyorum kendime yada yanağımı sıkıyorum :)) bu işe yarıyor ..

Her insan kendi içinde altın değerindedir önemli onu keşfetmek.. İnsanlar bizi sevmiyor mu seviyor.. yada biz sevdiklerimizden vazgeçebiliyoruz.
Bazen sadece sabretmek ve beklemek gerekli... Ama gidenleri beklemek değil amaç yeni birini beklemek için ben farkettim ki gelenler daha fazla acı veriyor. ama yeniler herzaman daha fazla mutluluk veriyor.

Mesela ben bunları buraya yazmasam kafamda büyütüyorum arada kendi mail adresime başımdan geçenleri yazıyorum tarafsızca. Sonra okuyunca yazdıklarımı bana yapılan yanlışları görüyorum.

Mesala bu günlerde sürekli telefona sarılıp" derdin ne senin" deyip tel. açmak istiyorum . Sonra sen haklısın haksız duruma düşmeee.. diyorum.

Artık kimsenin hatasını affetmiycem yada yaptığım hataları affettirmeye çalışmıycam..

Benden bir tane daha yok diyorum. Kabiliyetlerimin farkındayım. Sende farkına varmalısın.

İlk önce şu zamana kadar neyi düşeledin en çok ne yapmak istedin.
- Dans etmek mi
-tiyatro eğitimi almak mı?
- Seramik yapmak mı?
-yüzmek mi?
bunları yapmaya çalış.

Ben bu yaşıma kadar yanlızdım hiç bir erkeğe ihtiyaç duymadım, muhtaçda olmadım. İstemezmiyim tabi ki isterim. Ama gidenlerle değil..."odun" olmayacak bunu kabul ediyorum. Sevmediğini kendimi kabul ettirdim. UMursamadığını düşünüyorum.

Beni umursasa, düşünse yada üzülse ne değişecek hiiç bir şey .. Bu saatten sonra artık aklımda kalan şeyler beni sadece sinirlendiriyor.

Mehmet Çoşkun denizi kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
AŞk yakalar senii bir örnek olabilir. Yada farklı birşye yap kadınların aldatma hikayeleri ni oku enterasan olabilir. )

Yada kişisel gelişim kitapları ...
Üzüntüyü bırak yaşamaya bak...
Koza kelebeğini bilmez
..
Secret..

K.K da Kişisel gelişim yazılarını okumanı tavsiye ederim...

Son düzenleme:
teşekkür ederim hepinize, konuştukca rahatlıyo insan

antidepresanlara kesinlikle karşıyım çünkü zaman içinde vücut bağışıklık kazanıyor v kullandığınız ilaç etkisini kaybetmeye başlıyor...zamanla ya dozunu arttırıyor doktor yada daa etkilisini öneriyor bir nevi uyuşturucu bi arkadaşımızında dediği gibi herşey beyinde bitiyor...bu konuyu kafaya taksam ne olur takmasam ne olur deyip gçin bence

Ben öyleyim
Eşim vurdumduymaz kel ayvaz diyor bana
Hayat kısa neyi neden takıcam ya,sallamak en güzeli

kısaca hayati olmayan sorunlarda şu sözü kendine söyle ve uygula "BIRAK DAĞINIK KALSIN! "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…