Devamında şiddette mı gelirÇıkmaza girmiş bir ilişki tekrar eden şiddet akabinde birbirimizden ve evlilikten uzaklaşma
Evlilik bir uyumdur onu yakalayanadığınızda sorunlar çıkar şiddet görülür devamı zordur
Selam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek
Anlaşamayan medeni olmayan çiftlerde psikolojik yada fiziksel şiddet oluyor malesefDevamında şiddette mı gelir
Aklını kaçırdığınla kalırsınAklımı kaçıracağım bir gün bu konular yüzünden.
Adam sizi evden kovmuş ve sizi sevse böyle konuşmaz. Net mi?
Bu muameleyi sevgi sanıyorlar. Bari buraya gelip asap bozmasalar.Aklını kaçırdığınla kalırsın
değişen birşey yok olmuyor olamıyor
Öğrenilmiş çaresizlik içinde boğuşan hemcinslerimize ufak tavsiye bizimkisi
Kelebek etkisi olabilirBu muameleyi sevgi sanıyorlar. Bari buraya gelip asap bozmasalar.
Umarım tavsiyelere kulak verirler de bir şeyler değişir...
ACİZ bir adamin konusmalari.o buyuk egosunun altinda ezilip hayatini mahfetmeye odaklanmis. Bosanmakmi istiyorsun cabuk soyle.....eve gelmezsen psikologa gelmem......beni sevmiyorsan bende seni istemem.... Ne kadar asikar oysa.deseyA psikologa gitmeye gerek yok canim, bizim iliskimizde duzelmeyecek kopmalar var.ben seni artik sevmiuorum ve bosanmak istiyorum......bu cumleleri kullanmiyor senin yonlendirmenle kullanacak.ee tabi 50 kere evden kovup gitmeyen bir kadinin simdi evi birakma cesareti onu aptallastirmis. Evlilikte hayatta senin canim benim. Dilerim dogru karari alirsin.ama kovmak ve sevilmeyi ummak anca aciz bir adamin isi.hakkinda hayirlisiSelam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek
Evi terkettip birkaç saat sonra geldigide olduAslinda kücük kizlara zorunlu "kilit degiştirme" ve kokuşmuş corap ve don "camdan firlatma" dersi versilmesi lazim okullarda.
Sen niye evini terk ediyorsun?? Kocanizi niye yaka paca armiyorsunuz o evden?
Senin o evde eşyan yokmu?
Konuna gelirsek: ben galiba dava acardim.
Teşekkür ederim, evet ailem beni olduğu gibi kabul ediyor,sen etmiyorsun diyor, ne yaparsa yapsın onu kabul etmem gerekiyormusACİZ bir adamin konusmalari.o buyuk egosunun altinda ezilip hayatini mahfetmeye odaklanmis. Bosanmakmi istiyorsun cabuk soyle.....eve gelmezsen psikologa gelmem......beni sevmiyorsan bende seni istemem.... Ne kadar asikar oysa.deseyA psikologa gitmeye gerek yok canim, bizim iliskimizde duzelmeyecek kopmalar var.ben seni artik sevmiuorum ve bosanmak istiyorum......bu cumleleri kullanmiyor senin yonlendirmenle kullanacak.ee tabi 50 kere evden kovup gitmeyen bir kadinin simdi evi birakma cesareti onu aptallastirmis. Evlilikte hayatta senin canim benim. Dilerim dogru karari alirsin.ama kovmak ve sevilmeyi ummak anca aciz bir adamin isi.hakkinda hayirlisi
hala aklı başına gelmemiş demek..Selam arkadaşlar,geçtiğimiz hafta eşim beni evden kovdu,baya hakaret etti, her kavgada aynı şeyi yapıyor bende evden gittim, psikoloğa gittim iki gün sonra, psikolog ikimizinde terapi almamız gerektiğini bu sürede aynı evde yaşamamamız gerektiğini söyledi, sonraki gün beni aradı, söyledim, psikologa gelirim ama sen eve gelmiyceksen psikoloğa gelmem dedi, boşanmak mı istiyorsun çabuk söyle dedi,bende sen ne istiyorsun dedim, eğer ayaklarına kapanmami bekliyorsan bekleme dedi, beni sevmiyorsan bende istemem seni dedi,ve bir daha aramadı, bugün 3.gün hala aramadı, bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?