saol canım benim geçti yani eşimin sevgisi bitek bei iyi ediyo altında o kadar çok neden varki eşim annem babam kardeşima rkadaşım bütün sfatları ona yükledim ben 17 yaşında evlendim liseden çıktım bi evin sorumlulugunu üstlendim eşime çok anlamlar yükledim ve en ufak bişeyi beni yıkıyo hatta adam bişey yapmasada problem ediyorum yapmadıgı için illa bişey buluyorum ben böyle değildim şu çocuk olayında hep yanlız kaldım hastanelerde doktorlarda hep yıkıldım yanlız agladım yollarda ondanmı bilmiyorum herşeye herkeze düşman oldum herşey gözüme batar oldu yıpranıyorum yıpratıyorum karşıdan durup bakınca böyle olsun istemiyorum çok üzülüyorum düzelmek düzeltmek istiyorum herşeyi mükemmel bi ailem var kıymetini bilmek istiyorum sorun benim diye kendime çeki düzen vermek istiyorum
evet canım saol kayınvaldem görümcem ablam hatta artık annem bile melek davranıyo bana kendimi deli gb idare edilen bi insan gb hissediyorum sürekli sinirlerim bozuk sonra duruyorum ve halime aglıyorum ama onlarda az değil :) böle alttan alttan yaptırıyolar her istediklerini sonra ben takıyorum bunu aslında onalr gb yapıp saf iyi olup işin içinden çıkamıyorum kurnazlık yapamıyorum bilemiyorum baktıgın zman çerçevede sırıtıyorum resmen deli gb hissediyorum bazen
hava güzel oldugu her gün çıkmaya çalışıyorum havalar kasvetli ondanmı birden patladım işte akşam ,geçti ama saolun
haklısın öyle çok uğraştımki bebeim için öyle şeyler yaşadım ki ya sinirlerim artık alt üt oldu dayanamıyorum yada bilmiyorum sanki sadece onun için güçlüymüşüm şimdi bişeylere yetemedigimi düşünüyorum takıntılıyım biraz aceleci herşey mükemmel olsun dört dörtlük olsun başkalarına akıl verirken harikayım teoride mükemmel pratikte sınıfta kalanlardanım sabırlı olmayı sakin olmayı olgun bi kadın olmayı öğrenmeliyim iyi bi anne iyi bi eş olmak istiyorum biran öncede olsam iyi olcak ama insanın yaratılışı çok önemli herelde bide çocuklugu o kadar çok nedenler varki niye böyle oldugumu biliyorum ama nasıl düzelicek onu bilmiyorum... teşekür ederim saolun![]()
psikolojik tedavi gördünmü hiç ?