• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vursalar ölmem ...

saol canım benim geçti yani eşimin sevgisi bitek bei iyi ediyo altında o kadar çok neden varki eşim annem babam kardeşima rkadaşım bütün sfatları ona yükledim ben 17 yaşında evlendim liseden çıktım bi evin sorumlulugunu üstlendim eşime çok anlamlar yükledim ve en ufak bişeyi beni yıkıyo hatta adam bişey yapmasada problem ediyorum yapmadıgı için illa bişey buluyorum ben böyle değildim şu çocuk olayında hep yanlız kaldım hastanelerde doktorlarda hep yıkıldım yanlız agladım yollarda ondanmı bilmiyorum herşeye herkeze düşman oldum herşey gözüme batar oldu yıpranıyorum yıpratıyorum karşıdan durup bakınca böyle olsun istemiyorum çok üzülüyorum düzelmek düzeltmek istiyorum herşeyi mükemmel bi ailem var kıymetini bilmek istiyorum sorun benim diye kendime çeki düzen vermek istiyorum

evet canım saol kayınvaldem görümcem ablam hatta artık annem bile melek davranıyo bana kendimi deli gb idare edilen bi insan gb hissediyorum sürekli sinirlerim bozuk sonra duruyorum ve halime aglıyorum ama onlarda az değil :) böle alttan alttan yaptırıyolar her istediklerini sonra ben takıyorum bunu aslında onalr gb yapıp saf iyi olup işin içinden çıkamıyorum kurnazlık yapamıyorum bilemiyorum baktıgın zman çerçevede sırıtıyorum resmen deli gb hissediyorum bazen:27:

hava güzel oldugu her gün çıkmaya çalışıyorum havalar kasvetli ondanmı birden patladım işte akşam ,geçti ama saolun:31:

haklısın öyle çok uğraştımki bebeim için öyle şeyler yaşadım ki ya sinirlerim artık alt üt oldu dayanamıyorum yada bilmiyorum sanki sadece onun için güçlüymüşüm şimdi bişeylere yetemedigimi düşünüyorum takıntılıyım biraz aceleci herşey mükemmel olsun dört dörtlük olsun başkalarına akıl verirken harikayım teoride mükemmel pratikte sınıfta kalanlardanım sabırlı olmayı sakin olmayı olgun bi kadın olmayı öğrenmeliyim iyi bi anne iyi bi eş olmak istiyorum biran öncede olsam iyi olcak ama insanın yaratılışı çok önemli herelde bide çocuklugu o kadar çok nedenler varki niye böyle oldugumu biliyorum ama nasıl düzelicek onu bilmiyorum... teşekür ederim saolun:31:

psikolojik tedavi gördünmü hiç ?

Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz ama bitecek geçici bir süreç bu . Dikkatinizi dağıtacak , hoşunuza giden uğraşlarla ilgilenmeye çalışın .
Bebekten sonra benzer ruhsal durumları bende yaşamıştım . Yalnızlık , yalnız hissetmek , anlaşılamamak çok kötü ama çözümsüz değil .

Bu arada şöyle düşünün , siz en azından bebeğinizle berabersiniz , eşiniz yıllarca beklediğiniz bebeğinizin yanında değil . Sizin için , bebeğiniz için günlerce uzak kalıyor sizlerden , sevdiklerinden .

anlatsam nolcakki avaz avaz barıyorum duyuramıyorum sesimi en yakınıma bile sadece kendim olmaktan çok yoruldum ot gb yaşamk istiyorum takmamak durmamak görmemek sorgulamamak hiçbişey istememek öylesine yaşamak istiyorum içimdeki umutlar hayalalar bitsin boşuna kurdugum içimde savaştıgım herşey bitsin istiyorum ....

evettttt zaman seni otlaştıracak hayatım bağırıpta sesini duyuramadığın için susmayı umursamamayı öğreneceksin

Bende Relaks rahat bi tip olmayı çok isterdim ama insanın karakterinde yoksa ne kadar çabalasan boş ..
Umarım aklında ki seni üzen sorunlar ne ise biran önce çözüme kavuşur.
Üzme kendini ..

psikolojik tedavi gördünmü hiç ?

bebek için tedavi görürken sadece prom var yani kendiliğindende olabilirdi evlendim 2. ayında kendimi cocuk için ugraşırken burldum daha 18 yaşında ne istediğimi bilmeden ne eşim ne ailesi asla ama asla ne bi kelime ne ima etmediler hep destek oldular ama ben kimseyi istemedim yapım böyle babama çekmişim malesef... acımı hep kendim yaşadım sonrada neden yanımda değiller diye kızdım insanlar doktora gittiğimde korkularından arayamazlardı neden aramadıalr derdim arasalar bi kelimelerine takıp böle dediler derdim cok yıprattım kendimi eşim konuşurken kelimeleri seçmek için kendini parçalar olmuştu o dönemelrde ama onunda patlama anlarında söledikelrini herşeyi unutan beynim unutmuyodu işte herşeyin üsütünü kapatıp yola devam ettim halının altına spüre süpüre artık en ufak şeyleri kaldıramaz oldum senelerce bu tedavi süreci yıprattı beni şimdi en güzel günelrimin keyfini çıkarmam gerekisen sürekli şikayet eder buluyorum kendimi :50: en son psikolojik diyip gittim doktora ilaç verdi amöa korunun dedi asla gebe kalmamalısın 1 kullanamadım ilacı yani çouk istiyorum ama pisikolojim düzelsin diye ilaç kullanırken korunmam gerekiyo:27: olmadı bıraktım yani

Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz ama bitecek geçici bir süreç bu . Dikkatinizi dağıtacak , hoşunuza giden uğraşlarla ilgilenmeye çalışın .
Bebekten sonra benzer ruhsal durumları bende yaşamıştım . Yalnızlık , yalnız hissetmek , anlaşılamamak çok kötü ama çözümsüz değil .

Bu arada şöyle düşünün , siz en azından bebeğinizle berabersiniz , eşiniz yıllarca beklediğiniz bebeğinizin yanında değil . Sizin için , bebeğiniz için günlerce uzak kalıyor sizlerden , sevdiklerinden .

evet eşim çok zor durumda destek omam lazım ama ne işten çıkarken ne başka işe girişirken ne artaba satarken ne alırken asla bana danışmıyo o yüzdn dün akşam konuşurken onada söyledim sen hep yola yanlız çıkıyosun o yüzden yanlız mücadele edşyosun bide beni çekiyosun dedim... o diyo ben kimin için uğraşıyorum senin için kızım için içkim mi var kumarımmı işteyim nerdeyim borcumu ödemek için diyo bende diyorum banamı sordun yada danıştım elimi tutup bi yola girseydin bende destek olurdum diyorum aslında demedi tamam oldu bitti artık önümüze bakmam lazım ama korkuyorum tırın borcu 1bucuk senede bitcek o zaman cumaryesi pazar calışmam diyo ok diyorum başka tır almak degiştirmek yok diyorum önüme bi fırsat cıkarsa baklarım dyo işte bu belirsizlik beni deli ediyo ben planlı yaşamayı seven bi insanım onun hayalleri için yaşıyoruz birlikte bi hayal kuralım borcumuz bitince bi ev alalım mesela birlikte savaşalım ama yok araba dedilermi midem bulanıyo artık....

hamileyim onca seneden ugraştan sonra bebeğimin cinsiyetini öğrenicem gün beni bırakıp antalyaya araba almaya gitti maf oldum o gün bide tiroidlerim yüksekti doktor dedi cocuk zeka özürlü olabilir beden felan o gün doktor doktor gezdim bursanın bi ucundan bi ucuna doktora gittim fakültede doktorun kapısında agladım 12den 5bucuga kadar zorla içeri girdim sırf cuma hafta sonu girmesin hemen neyse ilacı içeyim diye yani o kadar cok böyle şey varki birikimler işte yoksa patlama lar ufak tefek şeylere oluyo karşındakide anlamıyo sende anlaşılmıyosun ....

Son düzenleme:
Bende Relaks rahat bi tip olmayı çok isterdim ama insanın karakterinde yoksa ne kadar çabalasan boş ..
Umarım aklında ki seni üzen sorunlar ne ise biran önce çözüme kavuşur.
Üzme kendini ..

teşekkür ederim haklısın kendimi parçalasamda olmuyo inşallah olur ama imreniyorum şöyle kendileri için aşayaninsanalra etrafındaki hiçbişeyi umursamayanalra hem etrafındakiler mutlu hem kendileri :27: yok yani hiç bişeye yaramıyo taktıklarım ona üzülüyorum:50:

büyük kagıtlara notlar yazdım kendime inşallah bişeyleri değiştirabilirim:31:

bunalıma girmişsiniz. bütün zorlukları yaşadıktan sonra sanırım bir duygu boşalması yaşıyosunuz. bu dönemi kendinizi telkin ederek geçirin. insanın en iyi doktoru kendisi ben buna inanıyorum. sarıl bebişine kokusunu içine çek rabbimden sabır dile. herşey yoluna girmiş zaten zamanla seninde psikolojinin düzeleceğine inanıyorum :16:

bebek için tedavi görürken sadece prom var yani kendiliğindende olabilirdi evlendim 2. ayında kendimi cocuk için ugraşırken burldum daha 18 yaşında ne istediğimi bilmeden ne eşim ne ailesi asla ama asla ne bi kelime ne ima etmediler hep destek oldular ama ben kimseyi istemedim yapım böyle babama çekmişim malesef... acımı hep kendim yaşadım sonrada neden yanımda değiller diye kızdım insanlar doktora gittiğimde korkularından arayamazlardı neden aramadıalr derdim arasalar bi kelimelerine takıp böle dediler derdim cok yıprattım kendimi eşim konuşurken kelimeleri seçmek için kendini parçalar olmuştu o dönemelrde ama onunda patlama anlarında söledikelrini herşeyi unutan beynim unutmuyodu işte herşeyin üsütünü kapatıp yola devam ettim halının altına spüre süpüre artık en ufak şeyleri kaldıramaz oldum senelerce bu tedavi süreci yıprattı beni şimdi en güzel günelrimin keyfini çıkarmam gerekisen sürekli şikayet eder buluyorum kendimi :50: en son psikolojik diyip gittim doktora ilaç verdi amöa korunun dedi asla gebe kalmamalısın 1 kullanamadım ilacı yani çouk istiyorum ama pisikolojim düzelsin diye ilaç kullanırken korunmam gerekiyo:27: olmadı bıraktım yani

evet eşim çok zor durumda destek omam lazım ama ne işten çıkarken ne başka işe girişirken ne artaba satarken ne alırken asla bana danışmıyo o yüzdn dün akşam konuşurken onada söyledim sen hep yola yanlız çıkıyosun o yüzden yanlız mücadele edşyosun i,dfe beni çekiyosun dedim... o diyo ben kimin için uğraşıyorum senin için kızım için içkim mi var kumarımmı işteyim nerdeyim borcumu ödemek için diyo bende diyorum banamı sordun yada danıştım elimi tutup bi yola girseydin bende destek olurdum diyorum aslkında demed tamam oldu bitti artık önümüze bakmam lazım ama korkuyorum tırın borcu 1bucuk senede bitcek o zaman cumaryesi pazar calışmam diyo ok diyorum başka tır almak degiştirmek yok diyorum önüme bi fırsat cıkarsa baklarım dyo işte bu belirsizlik beni deli ediyo ben plkanlı yaşamayı seven i insanım onun hayalleri için yaşıyoruz birlikte bi hayal kuralım borcumuz bitince bi ev alalım mesela birlikte savaşalı ama yok araba dedilermi midem bulanıyo artık....

hamileyim onca seneden ugraştan sonra bebeğimin cinsşywetini öğrenicem gün beni bırakıp antalyaya araba almaya ghitti maf oldum o gün bide tiroidlerim yüksekti doktor dedi cpcuk zeka özürlü olabilir beden felan o gün doktor doktor gezdim bursanın bi ucundan bi ucuna doktora gittim fakültede doktorun kapısında agladım 12den 5bucuga kadar zorla içeri girdim sırf cuma hafta sonu girmesin hemen neyse ilacı içeyim diye yani o kadar cok böyle şey varki birikimler işte yoksa patlama lar ufak twfek şeylere oluyo karşındakide anlamıyo sende anlaşılmıyosun ....

Okurken gözlerim doldu . Allah yardımcınız olsun .
En ihtiyacınız olan zamanlarda yanınızda olmaması üzücü ama geçti , geçmişte kaldı . Bunları daha fazla düşünüp üzmeyin kendinizi . Önümüze bakalım , bundan sonra nasıl daha güzel olur hayat bunun işin uğraşalım .
Biz herşeyi beraber gögüsleyelim , el ele mücadele edelim . Sıkıntıyı da , neşeyi de beraber yaşayalım ki daha anlamlı olsun , bağımız kuvvetlensin istiyoruz . Eşimizin her durumunda yanında olalım , bizi yanında istesin ...
Maalesef bazen öyle olmuyor , iş büyük kararlar almaya gelince fikir alma gereksinimi hissetmez bazı erkekler . Hallettim diye gururlanmak , ya da sıkıntıları tek başına yüklenmek isterler bilemiyorum .

İçinize atmaktansa sakince , suçlamadan konuşmaya çalışın . Sizi kırdığını değil sadece kırıldığınızı , üzüldüğünüzü söyleyin . Beraber olmayınca kendinizi yalnız hissettiğinizi , mutlu olamadığını söyleyin . Onu anladığınızı ama evlilik yolunda beraber kararlar alıp , beraber yürümek istediğinizi anlatmaya çalışın . Hiç suçlamadan ,ağlamadan , sesinizi yükseltmeden .
Belki bu şekilde eşiniz sizi anlayabilir .

Konu başlığınız " vursalar ölmem " ya hani .
Evet vursalarda ölmemelisiniz , Allah ın size emanet ettiği , bakmakla yükümlü olduğunuz minicik bir melek var yanınızda , siz olmadan karnı doymayacak , sizin yaptığınız kadar bakımı yapılamacak , sizin kadar kimse sevemeyecek ...
Sırf bu nedenle bile hayata sımsıkı tutunmalısınız ki , bebeğiniz de tutunabilsin .

başka şeylere odaklanmaya çalış ufak şeyleri düşünmezsin böylece, ben ne zaman tereleylim olsam çıkar gezerm bişeylerle uğraşırım

bunalıma girmişsiniz. bütün zorlukları yaşadıktan sonra sanırım bir duygu boşalması yaşıyosunuz. bu dönemi kendinizi telkin ederek geçirin. insanın en iyi doktoru kendisi ben buna inanıyorum. sarıl bebişine kokusunu içine çek rabbimden sabır dile. herşey yoluna girmiş zaten zamanla seninde psikolojinin düzeleceğine inanıyorum :16:

evet ara ara oluyo bende 7 senelik evliyim diyeyimki 3-4 kere olmuştur eşim diyo zaten hadi agla vur boşalt şu içini ne geçiyosa söyle içinden kurtul diyo :27: istemiyorum aglayıpta kendimi düşürmek ama hiç ifade edemiyorum kendimi konuşarak 2. cümleden sonrası aglama aglayınca sarılması sevmesi sonuç başka yere kayıyo sinir oluyorum karşılıklı konuşamıyorum yazarken süperim zaten büyük badirelerimizi yazarak çözeriz:31:

Okurken gözlerim doldu . Allah yardımcınız olsun .
En ihtiyacınız olan zamanlarda yanınızda olmaması üzücü ama geçti , geçmişte kaldı . Bunları daha fazla düşünüp üzmeyin kendinizi . Önümüze bakalım , bundan sonra nasıl daha güzel olur hayat bunun işin uğraşalım .
Biz herşeyi beraber gögüsleyelim , el ele mücadele edelim . Sıkıntıyı da , neşeyi de beraber yaşayalım ki daha anlamlı olsun , bağımız kuvvetlensin istiyoruz . Eşimizin her durumunda yanında olalım , bizi yanında istesin ...
Maalesef bazen öyle olmuyor , iş büyük kararlar almaya gelince fikir alma gereksinimi hissetmez bazı erkekler . Hallettim diye gururlanmak , ya da sıkıntıları tek başına yüklenmek isterler bilemiyorum .

İçinize atmaktansa sakince , suçlamadan konuşmaya çalışın . Sizi kırdığını değil sadece kırıldığınızı , üzüldüğünüzü söyleyin . Beraber olmayınca kendinizi yalnız hissettiğinizi , mutlu olamadığını söyleyin . Onu anladığınızı ama evlilik yolunda beraber kararlar alıp , beraber yürümek istediğinizi anlatmaya çalışın . Hiç suçlamadan ,ağlamadan , sesinizi yükseltmeden .
Belki bu şekilde eşiniz sizi anlayabilir .

saol cnaım haklısın geçmiş saplantımdan kurtulmalıyım aslında balık haızalıyımdır yani bişey der eşim küserim 2 dakka sonra neye küstügümü unuturum o akdar ama büyük şeyleri önemsedigim ondan bekledigim şeyleri unutamıyorum bi şey olunca hemen aklıma gleiyolar ard arda aslında hani bi yöntem varya her bişey dmeek istediignde durup 10a kadar saymak insan bikaç saniyede ne istedigini toparlıyo ama fevri hareket edince ilk agızdan boşalanlar hiçte iyi olmuyo ne demişler 40 düşün 1 söyle sanırım tez canlılığımdan bnu cogu zman yapamıyorum:17: ben kendimi ona ifade ediyorum aglayarak oluyo genelde oda tamam diyo sakince güzelc ekonuşuyoruz herşey yoluna giriyo ama bişey oluyo ve o bambaşka biri oluyo özellikle bana danışmamak beni yok sayması sinir ediyo beni aile oldugmuzun farkına var diyorum mesela tatil planı asla yapamıyoruz ben eşim ve cocumla tatile gitmek isterim ama o ya anneesi babası yada akrdeşlerimizle ister ben fazla sevgili modundayım o artık ununu elemiş eleğini asmış modunda:31: mesela ben kalabalıktan hoşlanmam nereye gidilcekse gidilir sonra herkez evine ama o ve ailesi kabile gb dolaşmaktan ve yaşamaktan zevk alırlar ... bayram gezmesini bile biz kendimiz yapmayız senlerce görümcemlerle gezdik hadi tamam ama bizima raya bindik onalrınki büyük diye öne adamalr oturur ya biz arkada görümcemin 2 cocugu hep karkaşa kurgaşa her indimiz yerde bebek arabası çıakr ne bilim ya ben şöle eşimle istedigimi yapamıyorum gb oluyo bali kızım oldu şimdi değişsin herşey istiyorum aile olduk tama olduk artık herşeyi birlikte yapalım istiyorum:31:

Konu başlığınız " vursalar ölmem " ya hani .
Evet vursalarda ölmemelisiniz , Allah ın size emanet ettiği , bakmakla yükümlü olduğunuz minicik bir melek var yanınızda , siz olmadan karnı doymayacak , sizin yaptığınız kadar bakımı yapılamacak , sizin kadar kimse sevemeyecek ...
Sırf bu nedenle bile hayata sımsıkı tutunmalısınız ki , bebeğiniz de tutunabilsin .

o şarkıyı dinliyodum da başlık biraz agır oldu :17:

başka şeylere odaklanmaya çalış ufak şeyleri düşünmezsin böylece, ben ne zaman tereleylim olsam çıkar gezerm bişeylerle uğraşırım

evet eskiden bunalına he matardım kendimi dışarı şimdi ekmek almak bile lüks daha bebişim çok küçük ama hava iyi oldugu sürece market pazar kuaföre gidiyoruz kızımla havaalr iyice düzelsin daha güzel olcak hergün parka gideriz felan iyi olur:31:

Eski düzeniniz , alışkanlıklarınız bir çırpıda değişmez maalesef ama adım adım , sırası geldikçe değişecek inşallah hiç endişelenme. Eşin istemese de değişecek . Çünkü önceliğiniz değişti , kendinizi bebeğe göre ayarlayacaksınız . Bebekle toplu hareket etmek kolay değil . Planlar hep bozulacak ve alışacak eşin merak etme biraz daha sabır lütfen ve şikayet eder gibi değilde ,düşüncelerini sohbet eder gibi paylaşmaya çalış . Bana danış deme mesela , beraber paylaşalım , fikir alışverişinde bulunalım gibi kelimeler kullansan belki daha etkili olur . Eğer kelimelere takılan biriyse eşin .

Eski düzeniniz , alışkanlıklarınız bir çırpıda değişmez maalesef ama adım adım , sırası geldikçe değişecek inşallah hiç endişelenme. Eşin istemese de değişecek . Çünkü önceliğiniz değişti , kendinizi bebeğe göre ayarlayacaksınız . Bebekle toplu hareket etmek kolay değil . Planlar hep bozulacak ve alışacak eşin merak etme biraz daha sabır lütfen ve şikayet eder gibi değilde ,düşüncelerini sohbet eder gibi paylaşmaya çalış . Bana danış deme mesela , beraber paylaşalım , fikir alışverişinde bulunalım gibi kelimeler kullansan belki daha etkili olur . Eğer kelimelere takılan biriyse eşin .

evet kelimelere acayip takılır ve bütün aile büyük küçük dikkat eder onunla konuşurken terazi burcu bazen dengesiz davranışları oluyo bana yama hoşlanmıyorum dediği herşeyi kendi bana yapıyo ama farketmiyo bile söyleyince anlıyo geçiştiriyo üstü kapatılıyo hani kendine müslüman derlerya benimisi bana müslüman :) saol dil çok önemli haklısın eşimede hep diyorum yeterki tatlı dil kullan bana herşeyi yaptırabilirsin tek ihtiyacım lan şey senin ilgin sevgin sen benim herşeyimsin diyorum bu kelimeyi öylesine kullanmıyorum ben gerçekten eşim herşeyim o yüzden zaten belki bu akdar yıpranıyorum eşim tam tersi annesinden kardeşinden babasından herkezden fazla fazla sevgi alaka görüyo ve dokunarak ta tenselde gayet herkezden sevgisini alıyo ben öyle değilim herkeze uzagım hele dokunarak iletişimde sıfırım annemi gittikçe bayramdan bayrama elini öperim eşim öyle değil anasının kucanada yatar öper kokalrda ben onu hayatımın merkezinde tutuyorum onun bana sadece eş sevgisi yetmiyo daha cok istiyorum her zman anneme gittikmi beni annemin kucana itiyo anne sev şunu nolur acık diyo kendi annesinede yaapr :) şaka olarak ama bu böyle yani:17: zaten ben ona bana sor diyeme nerdeee banamı sordun diyorum kızgınlık anındada o laf bitmiyo yani diyorum bana demedin bak böle böle olcak şöle olcak biraz dişimizi sıkammaız gerek varmısın benimle dmeedin diyorum sana sorsam alma derdin diyo :19: bilmiyorum benimde değişmem lazım ama onunda değişmesi lazım dediğin gb belkide kızımız bizi hizaya getircek zmanla:31:

canımmmm demek geldi içimden size. sarılmak geldi bir de.

hiç okumadım önceki konularınızı ama buradan bir şeyler yakaladım sanırım.

sıkıntılar, stresler, beklemeler, özlemler heeeeep birikmiş anladığım kadarıyla.

ve inanın lohusalık ta çok acayip bir dönem. hormonlar tavan, bilinmeyen bir hayat başlıyor, bebek miiik miiik mırıldanıyor, memeler acıyor, emzirme dert, kaka yaptı mı, doydu mu ayrı dert, milletin vırırı ayrı seremoni.... oohoooo.

e bir de sizde yılların yorgunluğu var, hastaneler, doktorlar, testler, riskler. sonra maddi sıkıntılar olmuş filan. çok haklısınız bunalmakta ama ŞÜKÜR. sağlıklı, misss gibi pamucak bir yavru vermiş Allah size. eşiniz de elbet sizin için koşturuyor.

ben de çok takardım her şeyi ama şimdi teeeek takıntım kızım, o yavrucak bi büyüsün valla başkasının lafını, sözünü düşünmeye haliniz kalmayacak, azıcık sabır.

Son düzenleme:
canımmmm demek geldi içimden size. sarılmak geldi bir de.

hiç okumadım önceki konularınızı ama buradan bir şeyler yakaladım sanırım.

sıkıntılar, stresler, beklemeler, özlemler heeeeep birikmiş anladığım kadarıyla.

ve inanın lohusalık ta çok acayip bir dönem. hormonlar tavan, bilinmeyen bir hayat başlıyor, bebek miiik miiik mırıldanıyor, memeler acıyor, emzirme dert, kaka yaptı mı, doydu mu ayrı dert, milletin vırırı ayrı seremoni.... oohoooo.

e bir de sizde yılların yorgunluğu var, hastaneler, doktorlar, testler, riskler. sonra maddi sıkıntılar olmuş filan. çok haklısınız bunalmakta ama ŞÜKÜR. sağlıklı, misss gibi pamucak bir yavru vermiş Allah size. eşiniz de elbet sizin için koşturuyor.

ben de çok takardım her şeyi ama şimdi teeeek takıntım kızım, o yavrucak bi büyüsün valla başkasının lafını, sözünü düşünmeye haliniz kalmayacak, azıcık sabır.

:38::16:çok teşekkür ederim birden işte içimi döküverim burda yazdıkalrımdan bile işman oluveren bi insnaım hemen yani kendim unutuyorum ama yazı kalıyoya bazen eşimden dert yanar yazarım sonrada biri bieşy deyince savunmaya geçerim hani sen sevdigine kıxzarsın ama başkasına korursunya öyle... evet yorgunluk var yılların yorgunlugu sitresi tamam mutlu oma zmanı dedi hayat bana ama ben yüreimi yıkayıp güzleliklerle dolduramıyorum çabalıyorum çok ugraşıyorum ama olcak 2 gündür hiç bişeye söylenmiyorum evde eşimde bakıyo öyle bişeyler sölüyo böle kayınvalde görümce gbdir eşim herşeye karışırda sag olsun susup bekliyorum gülümsüyorum bakıyo böle:53: hadi hadi söle diyo yok bişi diyorum küstün dimi sevmiyosun artık dimi diyo:1: yok diyorum cok sevdigimden dayanabildim kadar sakin olmaya çalışıyorum diyorum oda mutlu oluyo:)

akşam çöpleri atcaktım o pcde oturuyodu sen bırak ben atarım dedi unuttu pcde oturdu sonra tv ye geçti en so kapadı uyucak ama ben hala cocu zor uyyuttum ortalık topluyorum normalde dakka başı atmadın çöpü atmadın çöpü derim sabrettim kendim atcaktım sonra yataktan bi fırladı aldı çöpleri attı unutmuşum dedi olsun önemli değil dedim:53: yani sabretmeyi öğreticem kendime saçma sa
pan bişey zaten kendi kendimi yıpratıyorum allahın çöpü atılır yani yada başka diger bütün konular herşey olcana varıyo boşuna üzüyorum kendimi böle böle telkinlerde bulunuyorum inşallah devamı gelir:17:

bide kızımda düzene girse dedin gb oda cok bunaltıyo beni yılalrdır hayaşlini kurdum hasretini çektim çok zormuş ennelik gazı kak yapamaması 10 güne kadar memelerim hala ilaçla emziriyorum kusuyo hemde öyle bölle degil hergün 2-3 makina yıkıyoum yani hep maraton koşturmaca hep bunu sitedim özledim hayatım dolsun yavrumla dedim ahanda doldu wcye gitmeye zman bulamyorum cogu zman:1: geçicek allahın izniyle neler geçmediki..

sagolun desteginiz için herkeze teşekkür ederim:42:

Back
X