Waffle makinesi mi yoksa waffle tavası mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi banulk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
329
134
18
30
Arkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim

İkiside değil evde çok eşya demek daha fazla temızlıkte yorulmak demek
eğer bagımlısı gibi hergun yapmıyorsanız pankek misali evdeki tavayla yaparsınız
Yani ben öyle yapıyorum zaten kesip kesip yiyip mideye indiriyoruz şeklinin bi önemi var mı önemli olan lezzeti

Bide bu dert değil etiketleyin yönetim taşısın yanlış yere açmışım die, ban yemeyin .

Eğer malum turuncu alışveriş sitesinde direkt öne çıkan kivinin 500 küsür fiyatında olan makinayı diyorsanız almayın.Arkadaşım aldı boyutu pankek boyutu gibi küçük.Makina alacaksanız bende korkmaz var hem boyutu ideal hem çok memnunum onu düşünebilirsiniz.

Çok sık waffle yapıyorum ve şekli tadını değiştiriyor ya mesela makinede olanlar daha kıtır falan oluyor mesela. Evet genel olarak önemli bir şey değil waffle makinesi ama işte dediğim gibi ailecek çok seviyoruz sürekli yiyoruz haftada bir iki kez. Anlık aklıma gelen bir şeydi düşünücem bakalım. Tamamdır etiket yapayım taşısınlar teşekkür ederim:)

Yok 900 dü bu boyutu daha büyük küçük olanı gördüm. Benim korkum waffle makineleri kısa süre içinde bozulur mu işte.. Bozulunca işi bitiyor sonuçta sürekli yaptırmakta istemem yani

Yok 900 dü bu boyutu daha büyük küçük olanı gördüm. Benim korkum waffle makineleri kısa süre içinde bozulur mu işte.. Bozulunca işi bitiyor sonuçta sürekli yaptırmakta istemem yani
Alacağınız markanın kullanıcı yorumları yardımcı olur.

Tava bence ya makineye gerek yok yer kaplıyor. Tavada tost falan da yapılır hem

Tava daha mantıklı elektronik olmadığı için rahatça yıkayabilirsin temizleyebilirsin, kiwi yi bilmiyorum ama arkadaşımdaki başka bir markada makinenin plakaları çıkmıyor ve rahatsız edici aslında pek bir temizlenecek bir şeyi yok bana göre ama maalesef arkadaşım obsesif gibi bir şey temizlik konusunda o yüzden rahatsız böyle bir sıkıntınız varsa makinede plakalar çıkıyor mu sorun

Eğer sürekli yiyorsanız şimdiye kadar siz nerede yapıyordunuz waffle'ı? Tost makineniz varsa onda da olur.

Haftada iki kez nerede yapıyorsunuz
Tarifi bende merak ettim

Kiwi baska makinelerini kullandım çay kahve vs . 1 yıl içinde ikisi de bozuldu.
Başka marka bakabilirsiniz uzun ömürlü olsun istiyorsanız

Korkmazın waffle makinesini kullanıyorum. Zamaninda 160tl ye almıştım o kadar eski yani gayet guzel calisiyor. Yapışma vs yapmiyor bu yüzden temizliği kolay. Tablalar çıkmıyor ama. Tadı da pisirmesi de güzel. Hic arıza durumu da olmadı bu yüzden tavsiye edebilirim size.

İkiside değil. Tost makinasında gayet güzel yapılıyor.

Tavayı hic duymadım. Bence makinesini alın. Surekli pişiren biri için baska şeylerle uğraşmak çok gereksiz olmaz mı? Bende ok diye bir makine var almanyadan aldım, en ucuzuydu ve gayet güzel is görüyor. Chaffle diye bir sey var ben genelde ondan yapıyorum. Tuzlu waffle gibi düşün, un yok yumurta, peynirler, zeytin falan filan koyuyorum mis gibi kahvaltılık çıkıyor 2 dkda 2 kisiye. Misafir çocuklarına falan da waffle yapıyorum.

2 yuzu var ise bi tarafiyla tost obur tarafiyla waffle yapiliyorsa makine alin, yok sadece waffle yapiliyorsa gereksiz buldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…