Öyle mi dersiniz. Aslında bu da önemli evet makine her yere sığmaz tabien az yer kaplayani:)
Eğer malum turuncu alışveriş sitesinde direkt öne çıkan kivinin 500 küsür fiyatında olan makinayı diyorsanız almayın.Arkadaşım aldı boyutu pankek boyutu gibi küçük.Makina alacaksanız bende korkmaz var hem boyutu ideal hem çok memnunum onu düşünebilirsiniz.Arkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim
Çok sık waffle yapıyorumİkiside değil evde çok eşya demek daha fazla temızlıkte yorulmak demek
eğer bagımlısı gibi hergun yapmıyorsanız pankek misali evdeki tavayla yaparsınız
Yani ben öyle yapıyorum zaten kesip kesip yiyip mideye indiriyoruz şeklinin bi önemi var mı önemli olan lezzeti
Bide bu dert değil etiketleyin yönetim taşısın yanlış yere açmışım die, ban yemeyin .
Yok 900 dü bu boyutu daha büyük küçük olanı gördüm. Benim korkum waffle makineleri kısa süre içinde bozulur mu işte.. Bozulunca işi bitiyor sonuçta sürekli yaptırmakta istemem yaniEğer malum turuncu alışveriş sitesinde direkt öne çıkan kivinin 500 küsür fiyatında olan makinayı diyorsanız almayın.Arkadaşım aldı boyutu pankek boyutu gibi küçük.Makina alacaksanız bende korkmaz var hem boyutu ideal hem çok memnunum onu düşünebilirsiniz.
Alacağınız markanın kullanıcı yorumları yardımcı olur.Yok 900 dü bu boyutu daha büyük küçük olanı gördüm. Benim korkum waffle makineleri kısa süre içinde bozulur mu işte.. Bozulunca işi bitiyor sonuçta sürekli yaptırmakta istemem yani
Tava daha mantıklı elektronik olmadığı için rahatça yıkayabilirsin temizleyebilirsin, kiwi yi bilmiyorum ama arkadaşımdaki başka bir markada makinenin plakaları çıkmıyor ve rahatsız edici aslında pek bir temizlenecek bir şeyi yok bana göre ama maalesef arkadaşım obsesif gibi bir şey temizlik konusunda o yüzden rahatsız böyle bir sıkıntınız varsa makinede plakalar çıkıyor mu sorunArkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim
Eğer sürekli yiyorsanız şimdiye kadar siz nerede yapıyordunuz waffle'ı? Tost makineniz varsa onda da olur.Çok sık waffle yapıyorumve şekli tadını değiştiriyor ya mesela makinede olanlar daha kıtır falan oluyor mesela. Evet genel olarak önemli bir şey değil waffle makinesi ama işte dediğim gibi ailecek çok seviyoruz sürekli yiyoruz haftada bir iki kez. Anlık aklıma gelen bir şeydi düşünücem bakalım. Tamamdır etiket yapayım taşısınlar teşekkür ederim:)
İkiside değil. Tost makinasında gayet güzel yapılıyor.Arkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim
2 yuzu var ise bi tarafiyla tost obur tarafiyla waffle yapiliyorsa makine alin, yok sadece waffle yapiliyorsa gereksiz buldum ben.Arkadaşlar buraya yazılıyor mu bilmiyorum ama hızlı bir cevaba ihtiyacım olduğu için yazmak istedim. Ben yarın sabah birkaç şey sipariş edecektim ve bunlara ek waffle makinesi sipariş etmek istedim anlık bir karardı. Kiwinin waffle makinesi son zamanlarda çok karşıma çıkmaya başladı. Güzel görünüyor ama güvenli olur mu? Ya da diyorum waffle tavası mı alsam bozulma gibi bir durumu olmaz en azından. Ama tat olarak fark eder mi makine ve tava onu da bilmiyorum. Etrafıma da sordum hiç kullanan yok o yüzden buraya sormak istedim. Bazı markaları önermeyin ama waffle makinesine 2000 tl gibi bir şey vermek istemiyorum. Kiwi 900 tl gibi bir şeydi. Tavalarda 700-900 arası. Lütfen bilen biri akıl versin yarın sabah sipariş edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?