Waffle makinesi mi yoksa waffle tavası mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi banulk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende de aynısı var zerre memnun değilim

Krep ya da pankek yapılabilir, sırf şeklinden dolayı almak gereksiz. Mutfakta fazladan 1 bardağa bile tahammülüm yok :) sürekli yapmanız gerekliyse makinesi daha iyi

Bence tavada çevir vs derken çok zaman alır ben goldmaster jelly inox waffle makinesi kullanıyorum çok memnunum. Derinliği de çok güzel pişirme hızı da. Tavsiye ederim.

Ben makine diyorum tost makinesinde de olmuyor waffle makinesi daha derin bende homend var tuzlu sağlıklı waffşe yapıyorum kendime kahvaltı için yer kaplıyo da abartılacak bi kaplama yok benim evim mutfak elektronik çöplüğü waffle gerçekten kullanılıyor

Waffle için makineye gerek yok bence, sürekli tost makinesinde yapıyorum dışarıda yediklerimle aynı oluyor tadı. Bence güzel bir tarifi tost makinenizde deneyin boşu boşuna yer kaplamasın makine :)

Korkmaz sipariş ettim bugün ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba
1 yıl oldu ben çok sık yapmıyorum ama bir sıkıntısını da görmedim uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Korkmaz sipariş ettim galiba çıkıyor plaka

2 yuzu var ise bi tarafiyla tost obur tarafiyla waffle yapiliyorsa makine alin, yok sadece waffle yapiliyorsa gereksiz buldum ben.
Gereksiz sayılır evet eşim de aynı şeyi söyledi ama makine aldım ve tost yapma şeysi yok maalesef olanlar vardı ama markaları içime sinmedi korkmaz aldım bem

Ne güzel denk gelmişsiniz. Maalesef şu an Türkiye'de pek uygun değil uygun olanlar da düşündürüyor. Korkmazın makinesini sipariş ettim

Onu sipariş ettim bugün. ne güzel bir fiyat ben 1700e aldım siz bu fiyatı söyleyince çok garip geldi memnun olmanıza sevindim ben de Korkmaz'a güvendim açıkçası

Eğer sürekli yiyorsanız şimdiye kadar siz nerede yapıyordunuz waffle'ı? Tost makineniz varsa onda da olur.
Krep tavası oluyor ya hep onda yaptım. Tost makinesinde denedim böyle incecik sert bir şey oldu ben beceremedim. Ama tavada yapınca aşırı yumuşak oluyor ben o hafif kıtırlığı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…