Canım 14 aylık çocuk bi çok şeyi yiyebilir Haşlama da dahil. Ben kızıma yediriyorum ve doktorlar bile şaşıyor kızımın Gücüne maşallah :)haşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara
canim esi cocugun ne yedigini merak ettiginden mi yapiyor saniyorsun.onun tek amaci laf etmek elestirmek.anasini getirsin baksitirsin cocuguna sıkıyorsasizde günlük yada haftalık liste hazırlayın.et tavuk balık sebze günlere ayırın asın dolabınızın üstüne nnenizden o listeye uysun eşinizin içide rahat eder çocuğunuzun ne yediğinide görmüş olur
14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...
ama siz de bilirsiniz ki her çocuk bir değil. benim kızım da on ıkı aylık, bir dişi var o da daha yeni çıktı zatenCanım 14 aylık çocuk bi çok şeyi yiyebilir Haşlama da dahil. Ben kızıma yediriyorum ve doktorlar bile şaşıyor kızımın Gücüne maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?