wallaha bunaldım artık tesekkur edılıcek yerde elestiri :'(

aynen artık verdiği tepkılere sasırmıyorum sadece sınırım bıraz daha artıyor hepsı bu. anasıyla konusmamızı duydu sanırım hıc sormuyor bıle ne dedıler dıye bı sorsa acıcam agzımı tv ızlıyor soyledı rahatladı ya ben burada kudurayım onemlı degıl...................

Şu erkeklerin kadınların yaptıklarına hem laf edip hem de taşın altına elini koymamalarını anlamıyorum Çok biliyorsa kendi baksın kendi yemek yapsın yedirsin çocuğuna! Bebek o tabii çorba yer, annelik mi yapmış da bilmiş bilmiş konuşuyor

merve_k bende aynı seylerı yapıyorum annemde hergun farklı bı sebze corbasıı ama ıcınde kemık suyuda oluyor yada parca ette oluyor hergun farklı sebzeler sıkıntı cocugun ne yedıgı degılkı onun ayrı bır sıkıntısı var anasına gel dedı gelmedıler ya sımdı benım gel dememı bekledı bende dedım gelmedıler gelemeyeceklerını soyledıler ıyıce sınırlenıcek onlarıda bana ezdırmemek adına sıcrıyor ıste yoksa sımdıye kadar sorun etmedıde sımdımı aklına geldı cocugun ne yedıgı

Esinin baska sorunlari var , boyle ufak seyleri bahane edip sana catiyo ..

Begenmiyorsa kendi baksin madem oyle.
14 aylik cocuga haslamami yedircek , hey Allahim..

Esinle sakin bir aninda konusmaya calis , sorunu neymis ogren..

Karışmak gibi olmasın ama 14 aylık bir çocuğun var iken sen neden çalışıyorsun..bak biz avrupada yaşadigimiz halde cok sıkıntılı zamanlar yasiyoruz yani devlet geçimimizi sağlıyor kirayi öduyor ve gecinebilecegin kadar para veriyor herneyse ay ortası olmadan para bitiyor çoğu kez ve biz yine kalıyoruz o şekil...Çoğunlukla anneme muhtaç oluyoruz vs..ama ben calismayi denesemde olmadı..almanyada çocuğu 3 yasında kreje verirsin yani herkes bunu yapar ve çocuk o yaştan itibaren anneden babadan ayrı bir hayat yaşamaya başlar günde bir kaç saat.ben ondan sonra calışmayi düşünüyorum yani o yaştaki bir çocuğun ne anneneye ne de babaneye ihtiyacı var anneye yani sana ihtiyaci var...

bı sakınlesse konusucam da daha evın kapısından ıcerı gırer gırmez basladı adam soylenmeye hıc cevap vermedıkce ıyıce kuduruyor cevap verıyım kavga buyusun ıstıyor ama susuyorum daha cok sınırlenıyor

Çocuk bakmayı evlat yetiştiren anneden daha iyi biliyorsa kırsın dizini kendisi baksın.

guzel dıyorsun da tatlım ısın aslı oyle degıl devlet memuruyum sut ıznı vb ızınlerım bıttı kızımda fızıksel engellı 2 sene ucretsız ızın hakkım var ama evım kıra bır dunya borc var eee cocugun tedavısıne de epey para gıdıyor mecbur yanı calısmam gerekıyor devlet bıze bu kadar bakıyor

bir yasında enaz altı dişi olmalıydı ve 14 aylık cocuk coğu seyı yer
pilavlar
mqntı
makarna
dolma köfte mantı
haslamalar
ızgaralar balık vs
fırın yemekleri
tarzı hoş olmasa da eşinizhaklı. rahat bırakın cocugu alışsın ilerde yeme sorunuolmasın.

haşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara
Ette yiyebilir artık abartmadan her şeyi yemeli sadece çorba olmaz ama zaten ananesi onu dengeli besliyordur torun evlattan tatlı derler

Blenderdan geçirmek puturlu gıfaya gecmekte sorun yasatır blenderden geçirmek için baya buyuk biraz daha yumuşak puturlu gıdaları yiyebilir

yanlış hatırlamıyorsam sizin bir aldatma şüpheniz vardı..ne oldu sonu bilmiyorum..
ama umitli arkadaşımızın dediği gibi,odun herifler,asıl sorundan uzaklaşmak susç bastırmak adına saçma hareketler yapıyorlar..

SAKIN BÖLE BİR HATAYA DÜŞÜP DE KV NE PRİM VERME
SANMAKİ ARAYIP OĞLUNA KIZACAK,SEVİNECEK

Bu kayınvalideni ilgilendiren bir durum değil.Annen de bakmasın.Bakıcı tut de.Asıl tepki budur.

Hay allahım adamın derdine bak boyleleri tam dayalı ya..Her çocuk aynı düzeyde gelisemez benim oğlumda 18 aylık olana kadar pure vs yiyemiyordu bunun için çokta doktora goturduk ve aldigimiz sonuç o hazır olunca belli edecek oldu.Ayrica çocuk o ya kusacakta ateslenecekte ne var bunda bu kadar abartacak.K.v neden senin çocuğuna bakipta kendi özgürlüğünü kısıtlasin ki ? Sen sessiz kaldikca esin daha seni çoook ezer kimi yerlerde kocanda olsa diş göstermeyi bileceksin

Eşin çok biliyor canı.14 aylık bebek hep kuru yiyemez zaten.Genellikle çok çeşitli sebzelerden yapılan çorba,püre vs yer.Adana dürüm yiyecek hali yok ya.
Bu arada eşine söyle o çok bilmiş eşine akşamdan çocuğun yiyeceği yemeği pişirsin g..ünü kaldırıp.Sabah annene bırakırsın onu yer.
Bir ata sözü var yazmayayım siteden atılırım.Anladın sen onu:)

Bencede, bakıcı tut, görsün gününü. Gerekirse kendi seçsin. Ona ne kadar güvenecek bakalım.
Ayrıca maddi açıdan da ferahlar artık bey'in.

Acaba kendi annesinin bakmasını istiyor mu? O yüzden mi bahane buluyor ki?

Erkek milletine iyilik yaramaz.Bari annene çocuga bakım ücreti öde .Kadının ne zorunluluğu var ki torunana bakıyor birde eleştiri alıyor.

evet evet kendı annesınn bakmasını ıstıyor ama onlarda bakmıyorlar gelemeyız dıyorlar bızımkıde benım bakmamı ve annemın bakmasını begenmıyor haspammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…