Karışmak gibi olmasın ama 14 aylık bir çocuğun var iken sen neden çalışıyorsun..bak biz avrupada yaşadigimiz halde cok sıkıntılı zamanlar yasiyoruz yani devlet geçimimizi sağlıyor kirayi öduyor ve gecinebilecegin kadar para veriyor herneyse ay ortası olmadan para bitiyor çoğu kez ve biz yine kalıyoruz o şekil...Çoğunlukla anneme muhtaç oluyoruz vs..ama ben calismayi denesemde olmadı..almanyada çocuğu 3 yasında kreje verirsin yani herkes bunu yapar ve çocuk o yaştan itibaren anneden babadan ayrı bir hayat yaşamaya başlar günde bir kaç saat.ben ondan sonra calışmayi düşünüyorum yani o yaştaki bir çocuğun ne anneneye ne de babaneye ihtiyacı var anneye yani sana ihtiyaci var...14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...
bir yasında enaz altı dişi olmalıydı ve 14 aylık cocuk coğu seyı yerwallaha bunaldım yaa artık bu nasıl ıs boyle cocugun corbası hergun degısıyor bugun ıcınde yesıl fasulye bı gun kerevız bı gun lahana ama hepsınde de et oluyor corbaları blenderdan gecırılıp ıcırtıyor annem daha yenı yenı dıslerı cıkıyor zaten 3 tane dısı var nasıl cıgnıyıcek bu cocuk bunları dusunen yok. dedım sımdı annennı cagırıcem onumuzdekı hafta gelsın baksınlar cocuga dedım cagır gelsınde yemek yapsın yesın cocuk yoksa ıntıhar edıcek hergun corba yemekten dedı. onu bogazlamamak ıcın kendımı zor tutuyorum seytan dıyorkı fırlat yuzugu kafasına defol gıt de yada sen cek gıt o dereceyım yanı ıyıce sıkıyor benı daha kapıdan gırer gırmez basladı yaa adam eve gelmemek ıcın yapyor sankı.
Ette yiyebilir artık abartmadan her şeyi yemeli sadece çorba olmaz ama zaten ananesi onu dengeli besliyordur torun evlattan tatlı derlerhaşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara
Blenderdan geçirmek puturlu gıfaya gecmekte sorun yasatır blenderden geçirmek için baya buyuk biraz daha yumuşak puturlu gıdaları yiyebilirwallaha bunaldım yaa artık bu nasıl ıs boyle cocugun corbası hergun degısıyor bugun ıcınde yesıl fasulye bı gun kerevız bı gun lahana ama hepsınde de et oluyor corbaları blenderdan gecırılıp ıcırtıyor annem daha yenı yenı dıslerı cıkıyor zaten 3 tane dısı var nasıl cıgnıyıcek bu cocuk bunları dusunen yok. dedım sımdı annennı cagırıcem onumuzdekı hafta gelsın baksınlar cocuga dedım cagır gelsınde yemek yapsın yesın cocuk yoksa ıntıhar edıcek hergun corba yemekten dedı. onu bogazlamamak ıcın kendımı zor tutuyorum seytan dıyorkı fırlat yuzugu kafasına defol gıt de yada sen cek gıt o dereceyım yanı ıyıce sıkıyor benı daha kapıdan gırer gırmez basladı yaa adam eve gelmemek ıcın yapyor sankı.
yanlış hatırlamıyorsam sizin bir aldatma şüpheniz vardı..ne oldu sonu bilmiyorum..wallaha bunaldım yaa artık bu nasıl ıs boyle cocugun corbası hergun degısıyor bugun ıcınde yesıl fasulye bı gun kerevız bı gun lahana ama hepsınde de et oluyor corbaları blenderdan gecırılıp ıcırtıyor annem daha yenı yenı dıslerı cıkıyor zaten 3 tane dısı var nasıl cıgnıyıcek bu cocuk bunları dusunen yok. dedım sımdı annennı cagırıcem onumuzdekı hafta gelsın baksınlar cocuga dedım cagır gelsınde yemek yapsın yesın cocuk yoksa ıntıhar edıcek hergun corba yemekten dedı. onu bogazlamamak ıcın kendımı zor tutuyorum seytan dıyorkı fırlat yuzugu kafasına defol gıt de yada sen cek gıt o dereceyım yanı ıyıce sıkıyor benı daha kapıdan gırer gırmez basladı yaa adam eve gelmemek ıcın yapyor sankı.
SAKIN BÖLE BİR HATAYA DÜŞÜP DE KV NE PRİM VERME14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...
Bu kayınvalideni ilgilendiren bir durum değil.Annen de bakmasın.Bakıcı tut de.Asıl tepki budur.14 aylık bı cocugumuz var ben ve esım calısıyor oldugumuz ıcın cocuga annem bakıyor bıze yakın oturuyor falan neyse bır kac gundur esımle tartıstık konusmuyoruz kk takıpcılerı bılır fasulye sulu olmus dıye tartısıp annelıgı kadınlıgı tartısılan kadınım bugunda bu cocuk hep aynı seylerı yıyor cocuga bır haslama yapta yesın. hep corba hep corba nerden bılıyor hep corba yedıgını acaba tum gun annemle mı beraber, çocuk kustu deyınce cıldırdı hep aynı seyın yemekten kusmustura getırdı anneme tesekkur edecegı yerde elestırı . ınanamıyorum yaa sımdı arıyıcam kaynanamı onumuzdekı hafta gelın bakın cocuga dıyıcem. oglunuz annemın bakmasını begenmıyor hep corba yedırıyormus gelın yemek yapında yesın dıyıcem o derece doldum yanı. moron...
evet evet kendı annesınn bakmasını ıstıyor ama onlarda bakmıyorlar gelemeyız dıyorlar bızımkıde benım bakmamı ve annemın bakmasını begenmıyor haspammmBencede, bakıcı tut, görsün gününü. Gerekirse kendi seçsin. Ona ne kadar güvenecek bakalım.
Ayrıca maddi açıdan da ferahlar artık bey'in.
Acaba kendi annesinin bakmasını istiyor mu? O yüzden mi bahane buluyor ki?
14 aylik cocuk artik herseyi yer canim..haşlama mı 14 aylık çocuğa hemde et haşlaması mı ? oldu olcak işkembe yedirsin , yada iskender yemeye götürsün çocuğu !
anneler daha iyi bilir tabi ama çorba yedirmek daha iyi değilmidir çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?