Washington Post'tan Erdoğan'a 'hassas' karikatür

Aradaki farkı biliyorum, konulara müdahale edip "yönetme" yetkiniz varsa yöneticisinizdir. He ben yönetici değilim diyorsanız da yöneticiler sayfasından kendinizi kaldırtınız :)
yönetme yetkim yok. sadece konuları taşıma,kapama oda konu sahibi istediğinde,bdv kurallarını uygulanmada görevlerim var.onun dışında sıradan bir üyeden farkım yok. bu sebeple siyasewtte istediğim gibi herhangi bir üyeden farkım olmaksızın konu açar ve yorum yapabilirim. ceza yetkisi olanda değilim ki taraflılığım birilerine dokunsun. ben le diğer üyelerin adminlerin gözünde hiçbir farkım yok.moderatörüm banda aldım kaç kere. işte bu sebeple sıradan bir üyeyim.
kurallarda moderatör siyasete düşüncesini yazamaz diye bir kural olmadığına göre bunu konuşmak anlamsız zaten

kadınlar kulubü nün en çok sevdiğim yönü kadınların bir arada birbirlerine destek olacakları hoş fikirler paylaşabileceği bir site olması en başta .aslında saygı duyulsa çıkmaz ana avrat sövecek seviyeye gelmedikten sonra sorun olmaz. kimse kimsenin babasının oğlu değil siyasetçiler de açıkcası umrumda değil onları ölesiye savunmak çok komik mesela

kadınlar kulubü nün en çok sevdiğim yönü kadınların bir arada birbirlerine destek olacakları hoş fikirler paylaşabileceği bir site olması en başta .aslında saygı duyulsa çıkmaz ana avrat sövecek seviyeye gelmedikten sonra sorun olmaz. kimse kimsenin babasının oğlu değil siyasetçiler de açıkcası umrumda değil onları ölesiye savunmak çok komik mesela
Bana da öyle saçma geliyor ki bu kadar partizan olmak. Kime inaniyorsan inan,kimi tutuyosan tut bu ne böyle babanin ogluymus gibi korumalar,kendini yirtmalar:KK47: biri Atatürke küfür eder,bi digeri tayyibe. Ne geçiyor ellerine hiç anlamiyorum. En komiği de iki tarafta ban yiyor sonucta:KK70:

Erdogan a diktatör denilince neden kızıyoruz:) Çünkü iftira ediliyor..atatürke diktatör dersen geçekleri dile getirmis olursun çünkü yaptıkkarının diktatörlük olduğu kabul edilmiş ama Erdoğan a diktatör dersen müfterisindir ciğerimmm;))) diktatörün ülkedinde zaten diktatöre diktatör diyrmezsin direk idam edilirsin;)))hani atanızım ve varislerinin idam ettiği gibi;))

Yazılarıma cevap veremeyip ceza almış diye sevinenler işte adamı gerçekleri kafana vurur gibi vurup böyle afallatırlar gülüm:)
Uslubuma gelince karşımdakinin dilini konuşuyorum Cumhurbaşkanına bile hakaret edenler ne bekliyordu acep;)))
Okuduğum kitaplar boyunu aşar canumm merak etme;)) ninnilerle uyumuyoruz araştıran soruşturan öğrenen insanlarız aksinize;))

Bu sizin masum gencin CHP gençlik kollarlarindan olduğunu ve bu olayı gerçekleştirmeden bir ay önce kemmal yalandaroğlu ile görüşüp neler yapacakları konusunda emirler aldığını biliyoruz gooogle amcaya yazında sizde öğrenin kimim emri ile bu terbiyesizliği yaptığını;))

Aksaray konudundada ohhh sefası olsun...Sizin diktatör atatürk milletten zorla para toplayıp saray yaptırırken iyidide bumu kötü..millet kıtlık ve açlıktan ayağındaki çarığı ıslatıp yerken sizin diktatör giyeceği elbiseleri diksin diye fransadan terzi getirtiyordu dünyanin parasına..savaştan çıkmış halk açlıktan kırılıken sizin diktatör bu zamanın parası ile 700000 tl den fazla maaş alıyordu.bira fabrikaları kurup küçücük çocuklara bira içiriyordu..Siz bunuda bilmiyorsunuzdur şimdi;)) google yazın oda çıkar hatta o bira içirdiği manevi kızının nasıl bira içirdiğini anlattığı birde videosu var youtube da.. O yüzden aydee gülüm aydeee bu Aksaray edebiyatınızı ninni dinlemeyi sevenlere anlatın.;)))
Ceza konusuna gelince tın tınnnn kapiş;)))
Bu ülkeden kovulacak birileri varsa oda islam düşmanlarıdır..Bu ülkeyi müslüman şehitler namaz kıla kıla kurtardı her ne kadar onların kurtardığı toprakları o zaman birileri birilerine peşkeh çeksede...Şimdi Allah ın izni ile biz torunları ayağa kalktık korksun müslüman düşmanları okiii dokii;))

Bu kadar yeter, hoşnut olun veya olmayın kişilere hakaret suçtur.
Konu Cumhurbaşkanıyla alakalıdır lakin görüyorum ki yine konu epey sapmış amaç yorum yapmaksa yorum konu içeriğiyle ilgili olmalıdır.

Back
X