Washington Post'tan Erdoğan'a 'hassas' karikatür

sarayımız var ya,varsın millet işsiz kalsın,varsın millet aç,soğukta yaşasın.yapılan duble yollar(!) günlerce kapalı kalsın,günlerce yerleşim yerleri elektriksiz kalsın.ne mutlu MUHTEŞEM sarayımız var nasılsa gerisi önemli değil.

Vallahi harikasınız gurur nasıl bişey ..
cAlarkennn hoppaaa calll calll baskanım .demek mi ?
bak canım bu ülkede sadece tek bir CUMHURBAŞKANI VAR ODA ATATÜRK ..
bize bu ülkeyi veren ve kuran tek bir kişi oda ATATÜRK..
Gurur şu ki millet çaldı dese de ben ona inanıyorum, ondan eminin diyebilmek. Bunu size açıklamak zorunda değilim ama merak etmişsiniz madem merakınızı gidereyim dedim...Siz kendi Cumhurbaşkanınızla gurur duymaya çalışın.
Recep Tayyip Erdoğan'a dikatatör diyenler unutmasın ki o diktatörlükle cumhurbaşkanı olmadı.O, bu halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı.Sanırım bu size fazlasıyla yeter.

Gurur şu ki millet çaldı dese de ben ona inanıyorum, ondan eminin diyebilmek. Bunu size açıklamak zorunda değilim ama merak etmişsiniz madem merakınızı gidereyim dedim...Siz kendi Cumhurbaşkanınızla gurur duymaya çalışın.
Recep Tayyip Erdoğan'a dikatatör diyenler unutmasın ki o diktatörlükle cumhurbaşkanı olmadı.O, bu halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı.Sanırım bu size fazlasıyla yeter.

Yanlış anlamayın sizi yargılamak için sormuyorum, merak ediyorum.

Siz, bir dünya ses kaydı çıktı hem cumhurbaşkanına hem oğluna hem tüm partililere ait üstelik sahte olmadıkları da onaylandı, onları dinlemediniz mi? Nasıl ben çalmadığına inanıyorum diyorsunuz yani neye dayanarak ortada kanıtlar varken?

Gerçekten çalıyor ama çalışıyor değil de ilk kez can-ı gönülden inanıyorum diyen birini gördüm, anlamaya çalışıyorum.

1250 odalı saray için ne düşünüyorlar erdoğanı savunanlar acaba. millet açıktan kırılırken.

sarayımız var ya,varsın millet işsiz kalsın,varsın millet aç,soğukta yaşasın.yapılan duble yollar(!) günlerce kapalı kalsın,günlerce yerleşim yerleri elektriksiz kalsın.ne mutlu MUHTEŞEM sarayımız var nasılsa gerisi önemli değil.
aa öyle deme o saray milletinmiş. tabii tabii. yersek..
bir odasını verseler benim sarayın bari:)

aa öyle deme bize aitse neden 1 gece. ömrü billah kalacağım kardeşimmmmm
ankaraya gittiğimde ziyarete gideceğim,bakalım sarayımızda nasıl karşılanacağız:KK51:

yönetici yok ki tikka yazan. burda fikir taraftan çok aslında sarayın gereksizliğinden bahsediyoruz bence bunda çoğu kişi hemfikirdir. parti tutmakla alakası yokki :)
Moderatör diyeyim o zaman :) İlk defa karşılaşmıyorum canım, sürekli görüyorum.

yönetici yok ki tikka yazan. burda fikir taraftan çok aslında sarayın gereksizliğinden bahsediyoruz bence bunda çoğu kişi hemfikirdir. parti tutmakla alakası yokki :)
aradki farkı bilemiyorlar işte :)ben editörüm. diğer üyelerden farkım yok. banda yerim.
tek farkın konu açmak,kapamak,bölümüne taşımak.

bende chp li veya kemalist değilim mesela bunda bi sakınca yok :D saygım herkese sonsuz

Aradaki farkı biliyorum, konulara müdahale edip "yönetme" yetkiniz varsa yöneticisinizdir. He ben yönetici değilim diyorsanız da yöneticiler sayfasından kendinizi kaldırtınız :)

Back
X