Watsap arama

Keşke yazmasaydim. Engeli kadirmissin falan yazdım.o da hiçbir yazmadı. Mesaj da mavi tik olmadı.ama ona bişi demiştim. Onu yapmış hahaha ay saçma sapan
Üstten okumuştur. Mavi tik olmaz o mesaj.
Söylediğin şeyi de yapması gerektiği için yapmıştır.
Aman bırak kendi haline.
Ne kadar umrunda olmazsa o kadar kıymetli olursun valla bak.

Aman yazsaydın "rehberimi içe aktardım senin no da aktarılmış engelleyecekken aramışım yanlışlıkla. Her neyse şimdi hallediyorum." 2 dk sonra da cidden engelleseydin
Ben şahsen böyle yapardım :)

Yok ya ne barismasi? Barışma istemez sanmam.çünkü önceden de yazmıştım.engellemsti hatta.sonra engeli açmıştı.ama numaramı da silmisti
Böyle birisi sizde hala kayıtlı kalacak kadar neden değersizliğe bürünüyosunuz?? Ya adam bitmiş gitmiş sil numarasını bitti...

Sizi engelleyen bir adamda ne arıyorsunuz hala. Yok sürekli engeli açıyormuş öyleymiş böyleymiş sürekli takip ediyormuşsunuz sizde. Üstelik kötü ayrıldık diyorsunuz. O köprünün altından çok sular akmıştır. Kendinize biraz saygınız olsun. O sizi engelleyeceğine siz onu engelleyin hayatınızdan. Onun gözünde değerin yerin olsa bu olay iletişim için bahane olurdu ama olmamış artık zorlamayın bence.

Sizi engelleyen bir adamda ne arıyorsunuz hala. Yok sürekli engeli açıyormuş öyleymiş böyleymiş sürekli takip ediyormuşsunuz sizde. Üstelik kötü ayrıldık diyorsunuz. O köprünün altından çok sular akmıştır. Kendinize biraz saygınız olsun. O sizi engelleyeceğine siz onu engelleyin hayatınızdan. Onun gözünde değerin yerin olsa bu olay iletişim için bahane olurdu ama olmamış artık zorlamayın bence.
Çok haklısınız.bildiğin halde zorlamamak lazım..

üzülme boşver olan olmuş sil numarasını ikide bir açıp bakma. zamanla o sana yazarsa alırsın intikamını ama onun sana yazması için senin asla ve asla hiçbirşey yapmaman gerekiyor.

üzülme boşver olan olmuş sil numarasını ikide bir açıp bakma. zamanla o sana yazarsa alırsın intikamını ama onun sana yazması için senin asla ve asla hiçbirşey yapmaman gerekiyor.
Sildim numarasini. Ama birdaha yazacağını düşünmüyorum.çünkü çok uzun zaman oldu zaten.yazmadı hiç. Demek ki kesin kararını vermiş.. biliyorum ama kabul etmek zor.

Sanirim benim duygularım tam bitmedi, bir de kimse ile tanışmak istemiyorum, kimseyi tanımak istemiyorum.
bence sen bitirmek istemediğin için bitmiyor. bazı insanlar öyledir onunla da olmasa en azından acısını yaşayarak duygularını içinde taze tutar. bu durum sadece seni yıpratır. yaşını bilmiyorum ama böyle devam edersen hiç değmeyecek bir insan için genç yaşında hastalıklara yakalanırsın. yeni pencereler aç kendine oksijeni içine çek ve seni mutlu edecek yeni insanların hayatına girmesine izin ver. ama bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlam adımlar at en önemlisi sev ama bağlanma.

bence sen bitirmek istemediğin için bitmiyor. bazı insanlar öyledir onunla da olmasa en azından acısını yaşayarak duygularını içinde taze tutar. bu durum sadece seni yıpratır. yaşını bilmiyorum ama böyle devam edersen hiç değmeyecek bir insan için genç yaşında hastalıklara yakalanırsın. yeni pencereler aç kendine oksijeni içine çek ve seni mutlu edecek yeni insanların hayatına girmesine izin ver. ama bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlam adımlar at en önemlisi sev ama bağlanma.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaşım da küçük değil. Evet ben botirmedigim için, aklımda hep bi soru, hep bir acaba olduğu için sürekli geçmişe dönük yaşıyorum bu konuda. Yaptığım hata ve yanlış.biliyorum. zaten olsaydı bu kadar zamanda mutlaka bir yoluna girerdi. Bir şeyler olmuyorsa olmadığı yerde bırakmak lazım. Bunları biliyorum ama kabul edemiyorum. Sindiremedim yani. Bana yaptiklarini , hissettirdiklerini bi türlü Sindiremedim. Ha deseniz ki çok mu yakışıklı, cok mu iyi, düşünceli,zengin vs bunların yanıtını da çok net verebilirim. Ama aklım, söz geciremiyor hirsima.

Back
X