- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi babutsa_0607
Mesaj attım cevap vermedi
tüy diktim yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O birşey demediyse atmasaydın keşkeMesaj attım cevap vermeditüy diktim yani
Ne yazdınız?Mesaj attım cevap vermeditüy diktim yani
O birşey demediyse atmasaydın keşke ☺
Keşke yazmasaydim. Engeli kadirmissin falan yazdım.o da hiçbir yazmadı. Mesaj da mavi tik olmadı.ama ona bişi demiştim. Onu yapmış hahaha ay saçma sapanNe yazdınız?
Özel değilse.![]()
Üstten okumuştur. Mavi tik olmaz o mesaj.Keşke yazmasaydim. Engeli kadirmissin falan yazdım.o da hiçbir yazmadı. Mesaj da mavi tik olmadı.ama ona bişi demiştim. Onu yapmış hahaha ay saçma sapan
hem caldir hem uzun uzun aciklama yap sonra engelle. ben gulerdim ))))))Aman yazsaydın "rehberimi içe aktardım senin no da aktarılmış engelleyecekken aramışım yanlışlıkla. Her neyse şimdi hallediyorum." 2 dk sonra da cidden engelleseydin
Ben şahsen böyle yapardım :)
hem caldir hem uzun uzun aciklama yap sonra engelle. ben gulerdim ))))))
Böyle birisi sizde hala kayıtlı kalacak kadar neden değersizliğe bürünüyosunuz?? Ya adam bitmiş gitmiş sil numarasını bitti...Yok ya ne barismasi? Barışma istemez sanmam.çünkü önceden de yazmıştım.engellemsti hatta.sonra engeli açmıştı.ama numaramı da silmisti
o kadar aramaman gereken biriyse zaten numarası neden kayıtlı hala telefonunda,gizli gizli watsapına bakmaya devam edersen böyle olurValla Karnım ağrıyor, başıma ağrı girdi ya :'(
O kadar haklısın ki...Böyle birisi sizde hala kayıtlı kalacak kadar neden değersizliğe bürünüyosunuz?? Ya adam bitmiş gitmiş sil numarasını bitti...
Çok haklısınız.bildiğin halde zorlamamak lazım..Sizi engelleyen bir adamda ne arıyorsunuz hala. Yok sürekli engeli açıyormuş öyleymiş böyleymiş sürekli takip ediyormuşsunuz sizde. Üstelik kötü ayrıldık diyorsunuz. O köprünün altından çok sular akmıştır. Kendinize biraz saygınız olsun. O sizi engelleyeceğine siz onu engelleyin hayatınızdan. Onun gözünde değerin yerin olsa bu olay iletişim için bahane olurdu ama olmamış artık zorlamayın bence.
Sildim numarasini. Ama birdaha yazacağını düşünmüyorum.çünkü çok uzun zaman oldu zaten.yazmadı hiç. Demek ki kesin kararını vermiş.. biliyorum ama kabul etmek zor.üzülme boşver olan olmuş sil numarasını ikide bir açıp bakma. zamanla o sana yazarsa alırsın intikamını ama onun sana yazması için senin asla ve asla hiçbirşey yapmaman gerekiyor.
bundan eminsen sende yoluna bakacaksın inan değmiyor.Sildim numarasini. Ama birdaha yazacağını düşünmüyorum.çünkü çok uzun zaman oldu zaten.yazmadı hiç. Demek ki kesin kararını vermiş.. biliyorum ama kabul etmek zor.
Sanirim benim duygularım tam bitmedi, bir de kimse ile tanışmak istemiyorum, kimseyi tanımak istemiyorum.bundan eminsen sende yoluna bakacaksın inan değmiyor.
bence sen bitirmek istemediğin için bitmiyor. bazı insanlar öyledir onunla da olmasa en azından acısını yaşayarak duygularını içinde taze tutar. bu durum sadece seni yıpratır. yaşını bilmiyorum ama böyle devam edersen hiç değmeyecek bir insan için genç yaşında hastalıklara yakalanırsın. yeni pencereler aç kendine oksijeni içine çek ve seni mutlu edecek yeni insanların hayatına girmesine izin ver. ama bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlam adımlar at en önemlisi sev ama bağlanma.Sanirim benim duygularım tam bitmedi, bir de kimse ile tanışmak istemiyorum, kimseyi tanımak istemiyorum.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.bence sen bitirmek istemediğin için bitmiyor. bazı insanlar öyledir onunla da olmasa en azından acısını yaşayarak duygularını içinde taze tutar. bu durum sadece seni yıpratır. yaşını bilmiyorum ama böyle devam edersen hiç değmeyecek bir insan için genç yaşında hastalıklara yakalanırsın. yeni pencereler aç kendine oksijeni içine çek ve seni mutlu edecek yeni insanların hayatına girmesine izin ver. ama bundan sonraki ilişkilerinde daha sağlam adımlar at en önemlisi sev ama bağlanma.