Watsap arama

Valla öyle demeyin inanırım :) ama sanmıyorum.rezil oldum.önceden de yazma demişti engellemsiti cunku
Ohooo biz eşimle her gün birbirimizi engellerdik iki hafta engel açmadığımız oldu ben annemin telinden taciz ederdim bazen falan neler neler lafa kalsaydı 1 senedir evli olmazdık 😂 şimdi bile bazen engelleyesim geliyorda eve geliyom salonda oturuyor adam 🙄

Ohooo biz eşimle her gün birbirimizi engellerdik iki hafta engel açmadığımız oldu ben annemin telinden taciz ederdim bazen falan neler neler lafa kalsaydı 1 senedir evli olmazdık 😂 şimdi bile bazen engelleyesim geliyorda eve geliyom salonda oturuyor adam 🙄
Ama bizim çok oldu. 1 sene falan. Engeli acıyor ben yazıyorum geri engelliyor ay iğrenç bir ilişki.

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???
Aramaman gereken biriydi sanırım eski sevgili falan mı 🤔
Senin için denedim anında çalıyor bildirim geldi anında kapatmama rağmen karşı tarafa.

Engel kısmında kimse olsun istemiyormus. Salak. Şimdi baktım engellememis daha
Hahahaha aynı hikayeleri eşimde sallıyodu 😂😂 nalakaaa engel listesi boş olcakmış hikayeye bak duyda gülme
Gurur yapıyorum da erkekliğe poh sürdüremiyorum demenin diğer adı

Hahahaha aynı hikayeleri eşimde sallıyodu 😂😂 nalakaaa engel listesi boş olcakmış hikayeye bak duyda gülme
Gurur yapıyorum da erkekliğe poh sürdüremiyorum demenin diğer adı
Ama bu galiba numaramı da silmiş. Ay böyle arama yerine iki saysam rahatlardim... şimdi diyodur hala aklindayim :KK1:

Back
X