- 4 Haziran 2018
- 877
- 1.121
- 113
- Konu Sahibi babutsa_0607
Kuzenim basmış dersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle demeyin inanırım :) ama sanmıyorum.rezil oldum.önceden de yazma demişti engellemsiti cunkuBoşver vardır bi kısmet belki bişiye vesile olur
Ohooo biz eşimle her gün birbirimizi engellerdik iki hafta engel açmadığımız oldu ben annemin telinden taciz ederdim bazen falan neler neler lafa kalsaydı 1 senedir evli olmazdıkValla öyle demeyin inanırım :) ama sanmıyorum.rezil oldum.önceden de yazma demişti engellemsiti cunku
Ama bizim çok oldu. 1 sene falan. Engeli acıyor ben yazıyorum geri engelliyor ay iğrenç bir ilişki.Ohooo biz eşimle her gün birbirimizi engellerdik iki hafta engel açmadığımız oldu ben annemin telinden taciz ederdim bazen falan neler neler lafa kalsaydı 1 senedir evli olmazdıkşimdi bile bazen engelleyesim geliyorda eve geliyom salonda oturuyor adam
![]()
O engeli açıp açık kapı bırakıyorsa sen de yanlışlıkla da olsa arayarak dürtersin bunda bişi yokAma bizim çok oldu. 1 sene falan. Engeli acıyor ben yazıyorum geri engelliyor ay iğrenç bir ilişki.
Engel kısmında kimse olsun istemiyormus. Salak. Şimdi baktım engellememis dahaO engeli açıp açık kapı bırakıyorsa sen de yanlışlıkla da olsa arayarak dürtersin bunda bişi yokbile isteye açıo demekki
Teşekkür ederimDenedim simdi. Gidiyor
Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???
Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???
Senin için denedim anında çalıyor bildirim geldi anında kapatmama rağmen karşı tarafa.Aramaman gereken biriydi sanırım eski sevgili falan mı![]()
Rezil oldum ya resmenSenin için denedim anında çalıyor bildirim geldi anında kapatmama rağmen karşı tarafa.
Hahahaha aynı hikayeleri eşimde sallıyoduEngel kısmında kimse olsun istemiyormus. Salak. Şimdi baktım engellememis daha
Ama bu galiba numaramı da silmiş. Ay böyle arama yerine iki saysam rahatlardim... şimdi diyodur hala aklindayimHahahaha aynı hikayeleri eşimde sallıyodunalakaaa engel listesi boş olcakmış hikayeye bak duyda gülme
Gurur yapıyorum da erkekliğe poh sürdüremiyorum demenin diğer adı
Ay bosverin ya bildirim gittiyse gittiValla Karnım ağrıyor, başıma ağrı girdi ya :'(
Ne önemi var pehAma bu galiba numaramı da silmiş. Ay böyle arama yerine iki saysam rahatlardim... şimdi diyodur hala aklindayim![]()
Ama bana aylar önce yazma deyip engellemisti...Ay bosverin ya bildirim gittiyse gitti