- Konu Sahibi babutsa_0607
Yazmamissiniz zaten:) yanlış aramadir olur.hic içinizde büyütüp kendinizi kötü hissetmeyin.cok insani seyler.hem.engellese arayamazdinizAma bana aylar önce yazma deyip engellemisti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmamissiniz zaten:) yanlış aramadir olur.hic içinizde büyütüp kendinizi kötü hissetmeyin.cok insani seyler.hem.engellese arayamazdinizAma bana aylar önce yazma deyip engellemisti...
Öyle mi diyosunuz?? Rezil oldum diye düşünüyorum.bir de aylardır konuşmadık. Şimdi egosu kalkmıştır arıyor hala diye puhYazmamissiniz zaten:) yanlış aramadir olur.hic içinizde büyütüp kendinizi kötü hissetmeyin.cok insani seyler
Bi bekle bakalım ne dönüş yapcak buraya da yaz merak ettimAma bu galiba numaramı da silmiş. Ay böyle arama yerine iki saysam rahatlardim... şimdi diyodur hala aklindayim![]()
Hani engellemiyordu hiç...Ama bana aylar önce yazma deyip engellemisti...
Engeller aradan zaman geçer kaldırır.çünkü engelli listesinde biri olsun istemezdim güya.Hani engellemiyordu hiç...
Dönüş yapmaz diye düşünüyorum. Zaten bence numaramı da silmıstir. Bir de çok kibir birisi. Ama bişi olursa yazarım. Ama hala engellememis hahahaBi bekle bakalım ne dönüş yapcak buraya da yaz merak ettim![]()
Ya he he deseydin neden aradın diye sorarsa engelleseydin dersinEngeller aradan zaman geçer kaldırır.çünkü engelli listesinde biri olsun istemezdim güya.
Bakıyorum sürekli engellememis.ama ben her şeyi kapattım.açsam mi kiYa he he deseydin neden aradın diye sorarsa engelleseydin dersinya da sen onu engelle mesaj yazamaz arayamaz soramaz. Bu kadar sorunsa.
Yok ya zaten bir saat geçmiş iyice saçma olurDeki pardon resmine bakacaktim yanlislikla aradim. Cok sevdigim bir cift arkadasim vardi nisanlilardi tabi kotu ayrildilar cok kotu. Sonra cocuk bunu sesli aramjs ardindan hemen bu msji yazmis resmine bakacaktim yanlislikla aradim aramaz olaydim yazsms ne gulduk yaaa baristilar simdi tabi
Bence böyle birşey derse aramasından da ters teperDeki pardon resmine bakacaktim yanlislikla aradim. Cok sevdigim bir cift arkadasim vardi nisanlilardi tabi kotu ayrildilar cok kotu. Sonra cocuk bunu sesli aramjs ardindan hemen bu msji yazmis resmine bakacaktim yanlislikla aradim aramaz olaydim yazsms ne gulduk yaaa baristilar simdi tabi
Buna da gerek yok bence, hani ‘bak seni engelliyorum, anla’ der gibi olurEngellemek isterken arama tuşuna bastım diyin.![]()
Beni neden hala arıyor bak hala unutamamış diye düşüneceğine beni neden engellemek istediBuna da gerek yok bence, hani ‘bak seni engelliyorum, anla’ der gibi olur ☺ Karşı tarafa kendini değerli hissettiren hareketler, tepkisiz kalmak en güzeli.
Ben ailemle whatsap üzerinden görüşüyorum devamlı yanlışlıkla bir kaç kez olmuştu sizin gibi geri dönmüşlerdi beni aramışsın diyeUmarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???