Watsap arama

Deki pardon resmine bakacaktim yanlislikla aradim. Cok sevdigim bir cift arkadasim vardi nisanlilardi tabi kotu ayrildilar cok kotu. Sonra cocuk bunu sesli aramjs ardindan hemen bu msji yazmis resmine bakacaktim yanlislikla aradim aramaz olaydim yazsms ne gulduk yaaa baristilar simdi tabi

Deki pardon resmine bakacaktim yanlislikla aradim. Cok sevdigim bir cift arkadasim vardi nisanlilardi tabi kotu ayrildilar cok kotu. Sonra cocuk bunu sesli aramjs ardindan hemen bu msji yazmis resmine bakacaktim yanlislikla aradim aramaz olaydim yazsms ne gulduk yaaa baristilar simdi tabi
Yok ya zaten bir saat geçmiş iyice saçma olur :(

Amaaan boşver, herkes birbirinin fotosuna bakmak isteyebilir, hiçbişi yazma, hatta o yazsa bile söle fotoya bakcaktım yanlış oldu de. Doğal davran, kasmaya gerek yok

Fotoğrafına bakarken aradın sanırım ☺️
cevapsızlarda çıkıyor evet; tepkisi ne oldu peki? Tepkisizse sen de tepkisiz kal yanlışlıkla oldu vs yazma, baktın o da konuşmaya çalışıyor ‘yanlışlıkla’ araman bir nevi iyi olmuştur o zaman.

Bence böyle birşey derse aramasından da ters teper ☺️ Konuşacakları varsa da konuşmazlar.

Karşı tarafın tepkisine göre hareket etmeli bence, eğer aradığını görmemezliğe geldiyse hiçbirşey demeye gerek yok.

gitmiştir kesin ama birşey olmaz ya silcektim falan dersin hatta hiçbirşey demezsin önemsiz biriyse.

Buna da gerek yok bence, hani ‘bak seni engelliyorum, anla’ der gibi olur ☺ Karşı tarafa kendini değerli hissettiren hareketler, tepkisiz kalmak en güzeli.
Beni neden hala arıyor bak hala unutamamış diye düşüneceğine beni neden engellemek istedi 🤔 diye düşünsün daha iyi bence 🙂
Karşıya arama gitmiş bir defa.
Ama karşı taraf bisey yazmazsa gerek yok.
Konu sahibi merak ediyorsa tepkisini veya bu şekilde içi rahat etmeyecekse şayet engellemek isterken oldu yazabilir. 😜

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir.kızlar Watsap ta sesli aramaya bastım hemen kapattım. Acaba bildirim gitmiş midir? Of karnima ağrılar girdi? Bilen var mi???
Ben ailemle whatsap üzerinden görüşüyorum devamlı yanlışlıkla bir kaç kez olmuştu sizin gibi geri dönmüşlerdi beni aramışsın diye

Back
X