Canım bas baya aldatılıyosun daha ne olsun kızla basmayı mı bekliyosunDirek konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Bide görsen ne yapacaksın ayrilacakmisin parçalicakmisinDirek konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Gizliden alabilirim ancak çok tedbirlidir bilet yakalamam mümkün değil siliyorTelefonunu eline alabiliyormusun belli bir süre eline veriyormu
Ayrılacağım tatbiki ancak bunu uydurduğumu kendi kendime Kafamda kurduğumu söylüyor o yüzden yakalayıp yüzüne çarpmak istiyorumBide görsen ne yapacaksın ayrilacakmisin parçalicakmisin
Telefon dan az çok anliyorsan sana bir yöntem gosterebilirim en azından mesajlarini görürsün sana gelirAyrılacağım tatbiki ancak bunu uydurduğumu kendi kendime Kafamda kurduğumu söylüyor o yüzden yakalayıp yüzüne çarpmak istiyorum
Sen kafanda kuruyorsun hastasın öyle bişey yok diyor bunu ispatlı bi şekilde yüzüne vurup ayrılacağım ancak ben hatalı gibi oluyorum bişey bulamadığım içinCanım bas baya aldatılıyosun daha ne olsun kızla basmayı mı bekliyosun
Az çok anlıyorum telefonunun kullanımı basitTelefon dan az çok anliyorsan sana bir yöntem gosterebilirim en azından mesajlarini görürsün sana gelir
Enistede ablama uyduruyon ruh hastası dediAyrılacağım tatbiki ancak bunu uydurduğumu kendi kendime Kafamda kurduğumu söylüyor o yüzden yakalayıp yüzüne çarpmak istiyorum
Ayrılacağım tatbiki ablanız nasıl yakaladı pekiEnistede ablama uyduruyon ruh hastası dedi
Hatta aleme oynadı o ruh hastası kafasında kuruyor ilaçlar alıyor zaten doktor yazdı filan bile dedi durdu ablam aldattığını yakaladı diye..kadın iki yıldır adamın hayatindaymis meğer.
Şimdi kadın bana sardı benle uğraşıyor ablamı korudum onları parcaladim diyeama enişte musvettesiyle ablam halen birlikteler... Malesef ablam ayrılmadı
Adam çocukları sokağa atıp gidiyor ablam işten geliyor adam yok.nerdesin adam ? Arkadaşlarla içmeye gittik sanane sana mı sorcam.
Aynen böyle işte...
Ayrilmazsaniz kıymete filan binecek değilsiniz ayrılın.
Ayrilmayacaksaniz yüz göz olmayın susup oturun zaten bildiğinizi kustuktan sonra da susup oturuyosunuz boşanma cesareti gostermiyorsunuz
Evde bilgisayar varsa o uyuyunca ordan uygulamayı indir QR kod yollar onun telefonuyla çek ve işlem tamam. Bilgisayarda gizli bir dosyaya koy o işe gidince takiple ne yazıyor falan hepsi görünür.Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Hangi uygulamaEvde bilgisayar varsa o uyuyunca ordan uygulamayı indir QR kod yollar onun telefonuyla çek ve işlem tamam. Bilgisayarda gizli bir dosyaya koy o işe gidince takiple ne yazıyor falan hepsi görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?