Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar

Canım bas baya aldatılıyosun daha ne olsun kızla basmayı mı bekliyosun

Bide görsen ne yapacaksın ayrilacakmisin parçalicakmisin

Canım bas baya aldatılıyosun daha ne olsun kızla basmayı mı bekliyosun
Sen kafanda kuruyorsun hastasın öyle bişey yok diyor bunu ispatlı bi şekilde yüzüne vurup ayrılacağım ancak ben hatalı gibi oluyorum bişey bulamadığım için

Ayrılacağım tatbiki ancak bunu uydurduğumu kendi kendime Kafamda kurduğumu söylüyor o yüzden yakalayıp yüzüne çarpmak istiyorum
Enistede ablama uyduruyon ruh hastası dedi

Hatta aleme oynadı o ruh hastası kafasında kuruyor ilaçlar alıyor zaten doktor yazdı filan bile dedi durdu ablam aldattığını yakaladı diye..kadın iki yıldır adamın hayatindaymis meğer.
Şimdi kadın bana sardı benle uğraşıyor ablamı korudum onları parcaladim diye ama enişte musvettesiyle ablam halen birlikteler... Malesef ablam ayrılmadı
Adam çocukları sokağa atıp gidiyor ablam işten geliyor adam yok.nerdesin adam ? Arkadaşlarla içmeye gittik sanane sana mı sorcam.
Aynen böyle işte...
Ayrilmazsaniz kıymete filan binecek değilsiniz ayrılın.
Ayrilmayacaksaniz yüz göz olmayın susup oturun zaten bildiğinizi kustuktan sonra da susup oturuyosunuz boşanma cesareti gostermiyorsunuz

Ayrılacağım tatbiki ablanız nasıl yakaladı peki

Evde bilgisayar varsa o uyuyunca ordan uygulamayı indir QR kod yollar onun telefonuyla çek ve işlem tamam. Bilgisayarda gizli bir dosyaya koy o işe gidince takiple ne yazıyor falan hepsi görünür.

Evde bilgisayar varsa o uyuyunca ordan uygulamayı indir QR kod yollar onun telefonuyla çek ve işlem tamam. Bilgisayarda gizli bir dosyaya koy o işe gidince takiple ne yazıyor falan hepsi görünür.
Hangi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…