Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Sanırım takip programları oluyor.
Oradan yakalarsın delilleri de topla eğer öyle bşy varsa
Ama ayrılmayacaksan hiç uğraşma
İui bir program bulursam telefonu bi şekilde elime alırım ama işe yarayan bi uygulama bulamadım
 
Gomlegi utulerken yaksana Bakalim tepkisi ne olacak. Tepkisinden az cok anlarsin.. utulerken cocuk agladi onunla ilgilenirken oldu falan diyebilirsin.
 
Çocuk olduktan sonra neler değişmiş olabilir ki peki sizinle eskisi gibi ilgilenmiyor
 
Madem bu kadar süpheleniyorsunuz ben olsam hic bir sey belli etmeden bu isin arkasina düserdim. Bir kiz arkadas ya da tanidikla konusup adami takip ettirirdim. Yurtdisinda yasiyorm burda bunu yapan dedektifler var.
 
Cnm bi uygulama var goruntude bakiyosun izliyisnda sesini de duyuyorsun internetten atastirda onu yukle AMA bu uygulamayi onun telefonundan gizlemelisin telefonu ne
 
Cnm bi uygulama var goruntude bakiyosun izliyisnda sesini de duyuyorsun internetten atastirda onu yukle AMA bu uygulamayi onun telefonundan gizlemelisin telefonu ne
Telefonu Samsung A5
 
Sen kocami uyuturum telefonu alirim dedigin gun bana mesaj at Ben sana Anlatayim yukle telefona tm
 
Yeni bebeğiniz olmuş Allah bağışlasın. Başka biri olmasa bile bu davranışları sineye mi çekeceksiniz?ille başkasının olması mı gerekiyor.?bunu ispatlayınca ne yapacaksınız?
Alın karşınıza sizi istimiyor mu nedir sorun konuşun. Başkası mı var derseniz kabullenmez ve kendini suçlanmış hisseder. Ortada belliki sorun var. Ayrılmaya cesaretiniz varsa, konuşun. Ayrılmak için illa aldatılma yı beklemeye gerek yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…