Kocagun sinirimden basima agri girdi.oda gelince ukala ukala konustu iyice deprestim.ozur duledim ama ozurde dilettumBenim eski tlfnda internetim açıksa watsapta Açık görünüyordu mümkün yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocagun sinirimden basima agri girdi.oda gelince ukala ukala konustu iyice deprestim.ozur duledim ama ozurde dilettumBenim eski tlfnda internetim açıksa watsapta Açık görünüyordu mümkün yani
En iyisi watsapp hesabini silmek ve yeniden yüklemek belki birde ole denemek laazim
Umarım ama arada özrünü tekrarla benceAynn bosyere uzulduk aksam aksam.gonlunu almaya calistim ama insallah alabilmisimdir
Boşuna böyle konularda uzmeyin birbirinizi biz hiç takılmiyoruz böyle şeylere ki eşim aşırı kiskanctir :)Kocagun sinirimden basima agri girdi.oda gelince ukala ukala konustu iyice deprestim.ozur duledim ama ozurde dilettum
Ama bende kendi capimda hakli degilmiyim.saatlerdir cevrimici.sormak hakkim degilmiUmarım ama arada özrünü tekrarla bence
Yok normalde bizdede yok.ama ben ona hesap sorunca oda delirdiBoşuna böyle konularda uzmeyin birbirinizi biz hiç takılmiyoruz böyle şeylere ki eşim aşırı kiskanctir :)
Sormak hakkın tabi ki ama tartışarak değil adamı anlamadan dinlemeden haksızlık etmeye gerek yok canım. Sonuçta neyse ki gönlünü almışsınAma bende kendi capimda hakli degilmiyim.saatlerdir cevrimici.sormak hakkim degilmi
Dogru haklisiniz ama cok sinirlendim.o gelmeden koptum ben zatenSormak hakkın tabi ki ama tartışarak değil adamı anlamadan dinlemeden haksızlık etmeye gerek yok canım. Sonuçta neyse ki gönlünü almışsın![]()
Demekki oluyomus boyle seyler.telini bana vermese bende inanmazdim belki.hala bakiyorjm ara ara cevrimici halaBen whatsappe girip sonra hemen internetimi kapattim. Arkadaşım benim yarim saat falan online göründügümü söylemişti. Kendisi yanımdaydı. Test etmek icin bana mesaj yolladı . Mesajlar ulasmiyordu ama online görünüyordum...
Ewet burda her problemde hadi bosanalim demek baya moda:)sevindim adinaBurayı fazla takip etmenin yansıması işte.
Bence şimdi eşinizden özür dileyip sımsıkı sarılın ona. :)