Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok sinir oldum.gelince insallah bi.kavga koparmamWhatsApp 'ta olmuyor
Ama belki watsap ta oluyordur bilemiyorum![]()
Yazisiyomuydu yani baskasiylaWatsapta telefonda konuşuyo olabilir. Mesaj 2 tik olmuş ve çevrimiçi yazıyomuş yani watsapta. Mavi olması için attıgınız mesaja tıklayıp girmesi gerekir ama girmemiş başka sohbet ekranındaymış çünkü
Mesela diyelim ki WhatsAppı açtı ve mesaj okudu ya da yazdı sonra çıkmak yerine kilit tuşuna bastı. Çıkmadan Kilit tuşuna basınca da çevirimiçi görünürsünüz.A
Acik nasil unutucak
Hep takip ettim bugun.arasira cevrimici yazisi gitti geldiBazen çıktıktan sonra bile bi 5 10 dk çevrimiçi görünüyor ama öyle saatlerce çevrimiçi yazmaz. Baya whatsapptaymış işte.
Bilmem ama watsaptaymış o an çünkü 2 tik demek interneti açık demek çevrimiçi de watsap ekranında demek ama sizin attıgınız mesaj ekranını açmamışYazisiyomuydu yani baskasiyla
Çıkıp çıkıp girmiş demek bu.Hep takip ettim bugun.arasira cevrimici yazisi gitti geldi
Sinirlendim aradim.bayadir cevrimicisinde dedim.kimle yazisiyosun bukadar dedim.obur kariyla dedi.bende acmisin diye soracakrim dedim.madem obur kari hazirlasin yemegini dedim kapattim yuzune.arka arkaya aradi ama acmadimMesela diyelim ki WhatsAppı açtı ve mesaj okudu ya da yazdı sonra çıkmak yerine kilit tuşuna bastı. Çıkmadan Kilit tuşuna basınca da çevirimiçi görünürsünüz.
Bende ole dusundumBilmem ama watsaptaymış o an çünkü 2 tik demek interneti açık demek çevrimiçi de watsap ekranında demek ama sizin attıgınız mesaj ekranını açmamış
Yani butungunde olmazkiYani whatsapp acik be ekran kilitliyse kisa bi sureligine cevrimici oluyosunuz cok yasadim cok sahit oldum ama butun gun olmaz yani
Eşinizden şüphelenmenizi gerektiren bir şey mi var? Mesela ben de bir gün kapatmadan ekranı kilitlemişim ve sabaha kadar çevirimiçi kalmışım.Sinirlendim aradim.bayadir cevrimicisinde dedim.kimle yazisiyosun bukadar dedim.obur kariyla dedi.bende acmisin diye soracakrim dedim.madem obur kari hazirlasin yemegini dedim kapattim yuzune.arka arkaya aradi ama acmadim
Yok suphelencek bi durumum yok ama saatlerce niye acik.Internette şimdi aradım, eğer arka planda WhatsApp çalisiyor ise çevrim içi görülebilir yazıyor. Kavgayı koparmadan bir dinleyin isterseniz, başka suphelenmenizi gerekiren birşey yoksa, bence illa başka biriyle konuşuyor demek değil.
Yok ama icimede bisey dusmedi degilEşinizden şüphelenmenizi gerektiren bir şey mi var? Mesela ben de bir gün kapatmadan ekranı kilitlemişim ve sabaha kadar çevirimiçi kalmışım.
Belki böyle olmuştur, günahını almış da olabilirsiniz.
normalde is teline bakmam hic ozelden yazarim bugun bisey durttuInternette şimdi aradım, eğer arka planda WhatsApp çalisiyor ise çevrim içi görülebilir yazıyor. Kavgayı koparmadan bir dinleyin isterseniz, başka suphelenmenizi gerekiren birşey yoksa, bence illa başka biriyle konuşuyor demek değil.