watsap

Benim bir defasında internet paketim yoktu herhangi bir wifiye de bağlanmamıştim eşim son görülme olarak yakın bı saat görünce telefonda söylemişti "bugün teyzeme mi gittin whatsappa girmişsin" diye halbuki internete bağlanmamıştim bile screenshoot alıp bana göstermişti gözlerime inanamamıştım çok garipti :oha::KK57:

Son düzenleme:
Benim bir defasında internet paketim yoktu herhangi bir wifiye de bağlanmamıştim eşim son görülme olarak yakın bı saat görünce telefonda söylemişti "bugün teyzeme mi gittin whatsappa girmişsin" diye halbuki internete bağlanmamıştim bile screenshoot alıp bana göstermişti gözlerime inanamamıştım çok garipti :oha::KK57:
Geldi ve kavga koptu.yemin ediyo elime almadim diye.kurana bile el bastu

Arkadaslar size bi sorum olacak.watsapta degilsiniz ama saatlerdir cevrimici oluyosunuz bole bi durum olabilirmi
Olur
Bizzat yasadım
Eğer whatsapta biri ile görüşürken telefonunuz calar ve acıp konusursanız
O telefon kapanana kadar çiçi olunuyor

Benımde başıma geldı eşim uzun süre cevrimiçi olunca şüphelendim aradım watsapta degılım dedı acık kaldı heralde dedı bende kendı telımde denedım watsabı kapatmadan tuş kilidine bastım arakadaşa bak bakim ben nası görünüyom dedım cevrimiçi görünüyon dedı eşimin dedıgı dogruymuş yani sizin eşinizinde öyle olabilir uzun süre takip edın ondan sonra araştırmaya gecersınız boşuna eşinizi birbirinizi üzmeyin

Benımde başıma geldı eşim uzun süre cevrimiçi olunca şüphelendim aradım watsapta degılım dedı acık kaldı heralde dedı bende kendı telımde denedım watsabı kapatmadan tuş kilidine bastım arakadaşa bak bakim ben nası görünüyom dedım cevrimiçi görünüyon dedı eşimin dedıgı dogruymuş yani sizin eşinizinde öyle olabilir uzun süre takip edın ondan sonra araştırmaya gecersınız boşuna eşinizi birbirinizi üzmeyin
Cok pis tartistik.o baska odada ben baska odadayim.ama suan yine cevrimici

Cok pis tartistik.o baska odada ben baska odadayim.ama suan yine cevrimici
Bosyere tartistik galiba.sinirinden teli fln almadan baska odaya gecmis.aniden iceri girdim teli ver dedim.ama tel mutfaktaymis.ve telefon benim yanimda hala cevrimici

Şöyle bişey mümkün telefondan değilde whatsapweb den girildiğinde sürekli çevrim içi duruyor haberiniz olsun bende ayarlarından bir bakın biri eşinizin whtasapweb ini açmış olabilir yada eşiniz bir bilgisayarda whatsapwebi açık unutmuş olabilir....

Şöyle bişey mümkün telefondan değilde whatsapweb den girildiğinde sürekli çevrim içi duruyor haberiniz olsun bende ayarlarından bir bakın biri eşinizin whtasapweb ini açmış olabilir yada eşiniz bir bilgisayarda whatsapwebi açık unutmuş olabilir....
Geldiginden beri telefonu bende hala icjm sogumuyo yaa :) hala cevrimici

Problem cözüldü galiba :))

Ama yine de cvp vereyim evet olabilir
Arkadasim bana msj yazarken yazıyor... diye kaldi böyle bir saat boyunca ne yaziyor diye merakta kaldim :)))
Meğer ekran kilitlenip öyle kalmiş çıkmıştım dedi düşün yani :)
Olabilir yani

Problem cözüldü galiba :))

Ama yine de cvp vereyim evet olabilir
Arkadasim bana msj yazarken yazıyor... diye kaldi böyle bir saat boyunca ne yaziyor diye merakta kaldim :)))
Meğer ekran kilitlenip öyle kalmiş çıkmıştım dedi düşün yani :)
Olabilir yani
Adamin basinda nobet tutuyorum :vv

OLABİLİR. Whatsapp webte bir hata var. Whatsapp web kullanıyorsa ve whatsappa web üzerinde erişip sonrada telefondan hiç girmemişse tekrar girene kadar online görünüyor.

Back
X