watsap

Kocagun sinirimden basima agri girdi.oda gelince ukala ukala konustu iyice deprestim.ozur duledim ama ozurde dilettum
Boşuna böyle konularda uzmeyin birbirinizi biz hiç takılmiyoruz böyle şeylere ki eşim aşırı kiskanctir :)

Ama bende kendi capimda hakli degilmiyim.saatlerdir cevrimici.sormak hakkim degilmi
Sormak hakkın tabi ki ama tartışarak değil adamı anlamadan dinlemeden haksızlık etmeye gerek yok canım. Sonuçta neyse ki gönlünü almışsın

Ben whatsappe girip sonra hemen internetimi kapattim. Arkadaşım benim yarim saat falan online göründügümü söylemişti. Kendisi yanımdaydı. Test etmek icin bana mesaj yolladı . Mesajlar ulasmiyordu ama online görünüyordum...

Demekki oluyomus boyle seyler.telini bana vermese bende inanmazdim belki.hala bakiyorjm ara ara cevrimici hala

Bence çok da haklı değilsiniz. Dinlemeden, acaba böyle mi yapabilir mi whatsapp demeden hemen kavga ettiniz. Hem bütün çekiciliğiniz gidiyor bu ozguvensizlikle, hem de adamın kulağıma karpuz suyu kaçırıyorsunuz. Ayrıca adamı kontrol edicem diye siz de gün boyu WhatsApp ta idiniz. Konu komşu takip etse sizi whatsappte diyebilir acaba sevgiliniz mı var. Ne saçma değil mi?
Biraz eşinizden kendinize ilişkinize güvenin. Gidecek gizleyecek adam, zaten yapar ve ruhunuz duymaz.

Facede de aynı durum oluyo. Rahmetli enistenizden az fırça yemedim zamanında, gecenin 3unde ne ariyosun facede diyo. Oysa ben horul horul uyuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…