watsap

olamaz bazen ben bakip cikiyorum 10 dk falan cevrimici gorumdugum oldu ama

WhatsApp 'ta olmuyor
Ama belki watsap ta oluyordur bilemiyorum

Watsapta telefonda konuşuyo olabilir. Mesaj 2 tik olmuş ve çevrimiçi yazıyomuş yani watsapta. Mavi olması için attıgınız mesaja tıklayıp girmesi gerekir ama girmemiş başka sohbet ekranındaymış çünkü

Bazen çıktıktan sonra bile bi 5 10 dk çevrimiçi görünüyor ama öyle saatlerce çevrimiçi yazmaz. Baya whatsapptaymış işte.

Yazisiyomuydu yani baskasiyla

Hep takip ettim bugun.arasira cevrimici yazisi gitti geldi
Çıkıp çıkıp girmiş demek bu.
Çünkü belirli bir dakika hareketsizlikten sonra otomatikmen off olunuyor whatsappta

Mesela diyelim ki WhatsAppı açtı ve mesaj okudu ya da yazdı sonra çıkmak yerine kilit tuşuna bastı. Çıkmadan Kilit tuşuna basınca da çevirimiçi görünürsünüz.
Sinirlendim aradim.bayadir cevrimicisinde dedim.kimle yazisiyosun bukadar dedim.obur kariyla dedi.bende acmisin diye soracakrim dedim.madem obur kari hazirlasin yemegini dedim kapattim yuzune.arka arkaya aradi ama acmadim

Yani whatsapp acik ve ekran kilitliyse biri aradiginda kisa bi sureligine cevrimici oluyosunuz cok yasadim cok sahit oldum ama butun gun olmaz yani

Internette şimdi aradım, eğer arka planda WhatsApp çalisiyor ise çevrim içi görülebilir yazıyor. Kavgayı koparmadan bir dinleyin isterseniz, başka suphelenmenizi gerekiren birşey yoksa, bence illa başka biriyle konuşuyor demek değil.

Sinirlendim aradim.bayadir cevrimicisinde dedim.kimle yazisiyosun bukadar dedim.obur kariyla dedi.bende acmisin diye soracakrim dedim.madem obur kari hazirlasin yemegini dedim kapattim yuzune.arka arkaya aradi ama acmadim
Eşinizden şüphelenmenizi gerektiren bir şey mi var? Mesela ben de bir gün kapatmadan ekranı kilitlemişim ve sabaha kadar çevirimiçi kalmışım.
Belki böyle olmuştur, günahını almış da olabilirsiniz.

Yok suphelencek bi durumum yok ama saatlerce niye acik.

N
normalde is teline bakmam hic ozelden yazarim bugun bisey durttu

Olabilir.
Bugun son 2 saattir elime almadigum teli elime alip kilidi acinca watsapta bir arkadasin eski yazismalarinda oldugumu gordum.

En son yanlislikla acip orda kalmisim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…