Yaa illa mesajlasiyor olması gerekmez kii.Belki vardır bilen varsa söylesin lütfen kafayı yemek üzereyim insan neden sürekli aktif olur mesaj Yok
Benim son görülme anım kapalı ,sırf eşime bakmak için anlık açıp kapatıyorum, mesajlaşsa görürdüm uzaktan izliyorumSizin baktiginizi gordugu icin adamin yazasi kalmiyordur yada gelen mesajlara durumlara bakiyordur
Hiçbir şey anlamıyorsa aramayı nasıl yapacak allah aşkına?Onda grup yok , durum filanda paylaşmaz , pek anlamaz öyle şeylerden
Az önce deneme amaçlı kendi telimi yükledim pc ye Yok öyle birşeyGecen gun burda bi arkadas artik whatsap web acikken tlf de bildirim oluyormus bilgisayardan whatsap acik diye.bilgisayrdan cikis yapilana kadar tlf de o isaret kaliyormus.
Yeni guncellemeyle gelmis bu ozellik.haberiniz yok herhalde.
Onu öğrenmiş hatta geçenlerde ağzından kaçırdı watsap aramaları kayıt altına alınmıyormuş diyeHiçbir şey anlamıyorsa aramayı nasıl yapacak allah aşkına?
Ne diye açmış link varsa atsanaBirgün Whatsap veb kadınların başını yakacak
Aynı konudan başka biris daha açmış
Muhtemelen bu aklına gelmemiştir konu sahibinin.Eşinin sürekli çevrim içi görünmesi senin bilgisaraydan açıp onun whatsap ina baktığın icin.yani aslinda o an eşin telefona bile bakmiyordur.sen actigin için sürekli çevrim içi oluyor.bende yüklemiştim eşime.surekli çevrim içi gözükuyodu.normalde telefona o kadar uzun süre bakacak vakti olmaz.megerse sonradan anladım ben açıp baktigim için sürekli aktif oluyormuş.. .bu arada eşin senin baktığını anlamış olabilir ondan mesajlaşmiyo olabilir.cunki karşı tarafa bildirim gidiyo...ben yakalandim
Onu bilen adam izlendigini anlamazmi kiOnu öğrenmiş hatta geçenlerde ağzından kaçırdı watsap aramaları kayıt altına alınmıyormuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?