Watsapp ile yapılan aramalara ulaşma

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
38
arkadaşlar merhaba,ben eşimin watsapını bilgisayara yükledim mesajlaşmalarını yazışmalarını görebiliyorum bundan haberi Yok,sorunum şu ki eşim işteyken günde 15 kez watsapp a giriyor , bende uzaktan izliyorum kimseyle yazışması Yok, tahminim arama yapıyor birileriyle konuşuyor,eve geldiğinde bakıyorum kimse yok siliyor galiba, watsaptan aramalara nasıl ulaşabilirim ? Mesajları okuyabilme ihtimalim var ama arama kaydına nasıl ulaşabilirim? Lütfen yardım edin çok canım sıkkın

Belki vardır bilen varsa söylesin lütfen kafayı yemek üzereyim insan neden sürekli aktif olur mesaj Yok

Belki vardır bilen varsa söylesin lütfen kafayı yemek üzereyim insan neden sürekli aktif olur mesaj Yok
Yaa illa mesajlasiyor olması gerekmez kii.
Bende çok giriyorum ama gruplardan mesajlar geliyor onlara bakıyorum.
Yada şu yeni özellik varya durum paylaşımı onlara bakıyorum.
Bazen hiç yazmadan çıkıyorum.

Sizin baktiginizi gordugu icin adamin yazasi kalmiyordur yada gelen mesajlara durumlara bakiyordur

Gecen gun burda bi arkadas artik whatsap web acikken tlf de bildirim oluyormus bilgisayardan whatsap acik diye.bilgisayrdan cikis yapilana kadar tlf de o isaret kaliyormus.
Yeni guncellemeyle gelmis bu ozellik.haberiniz yok herhalde.

Gecen gun burda bi arkadas artik whatsap web acikken tlf de bildirim oluyormus bilgisayardan whatsap acik diye.bilgisayrdan cikis yapilana kadar tlf de o isaret kaliyormus.
Yeni guncellemeyle gelmis bu ozellik.haberiniz yok herhalde.
Az önce deneme amaçlı kendi telimi yükledim pc ye Yok öyle birşey

Birgün Whatsap veb kadınların başını yakacak

Aynı konudan başka biris daha açmış

Eşinin sürekli çevrim içi görünmesi senin bilgisaraydan açıp onun whatsap ina baktığın icin.yani aslinda o an eşin telefona bile bakmiyordur.sen actigin için sürekli çevrim içi oluyor.bende yüklemiştim eşime.surekli çevrim içi gözükuyodu.normalde telefona o kadar uzun süre bakacak vakti olmaz.megerse sonradan anladım ben açıp baktigim için sürekli aktif oluyormuş.. .bu arada eşin senin baktığını anlamış olabilir ondan mesajlaşmiyo olabilir.cunki karşı tarafa bildirim gidiyo...ben yakalandim

Konuşmaları siliyordur. ''Sohbeti sil'' seçeneğini işaretlediğinde komple konuşmayla birlikte kişiyi de kaldıracağından göremezsin.

Muhtemelen bu aklına gelmemiştir konu sahibinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…