watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
39
hatırlayanlar vardır belki şüpheleniyordum, birkaç saat önce msjlaşmaları okudum
ellerim titiriyor, şu sıcak havada buz gibiyim

kendime zarar verebilirim, onlara zarar verebilirim
sağlıklı düşünemiyorum

eşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler

Once sakin olmaya calıs biliyorum cok zor ama basımdan gecti. Benimde ucuZlerim bebekken yasadım bunu.
Terketmiceksen yuzune vurma
Bildigini bilmesin dahada azar.
Ayrılacaksan kesin kanıt topla yazısma resim falan varsa.
Sinirden titrersin yemeden icmeden kesilirsin aldatılma stresi asırı zor birsey hele evli ve kucuk cocukluysan.
Birde maddi kocaya bagımlıysan
Umarım iyi bir işin vardır calısıyosundur resti cekersin.

14 şubatta 2 çift halinde dışarı çıktık yedik içtik eğlendik, gecenin sonunda süit oda kiralamış otelde birlikte gittik şimdi herşey birer birer rayına oturuyo odaya hiç yabancılık çekmedi sabah olduğunda ise bana gözlememi tostmu yersin diye sordu, orada gözleme olduğunu nereden biliyo diye işgillenmişltim, sonrasında bunu şakayla karışık dile getirmiştim. oda bana hayal gücüne bak saçmalama vs vs demişti

Seni aldatan tinlamayan biri icin deger mi kendine zarar vermen veya onlara zarar verip hayatini karartmaya? Deger mi once buna cevap ver.
Her ikisinide yapsan onlar kârlı cikacak.
Inan bana aldat adamin yuzune turkurmeye bile degmez.
Hic sessiz sedasiz birakip gideceksin.
Terk ettigini soylemene bile degmez.
It yerine koymayacaksin oyle adami.

ne yazıkki bir mesleğim yok, 2 evladım var, 2 ay öncede bana bankadan 40 bnlira kredi çektirdi, iş yerimizde çalışıyo olarak görünüyorum sigortam yatıyo. banka bu yüzden verdi krediyi. rabbim bana güç ver ağzım kuruyor ellerim titiriyor gözlerim görmüyor resmen, benim eşim hödük gibi biri duygusallıktan vs anlamaz ahım şahım yakışıklıda değil asla yapmaz, asla ama asla yapmaz dediğim adam beni aldattı, süründürmek istiyorum onları kadını gidip rezil etmek istiyorum mahallesine iş yerine

Canım öncelikle kendine veya onlara zarar vermeyi çıkar aklından.Mesajları kayda al.Boşanma davasında aldatması çok ciddi kanıt olacak.Çocuğun duymayacaksa ve adamın şiddet filan uygulama ihtimali yoksa geldiğinde mesajları göster.

birazdan eve gelecek sahur yapacağız, yüzüne bakacağım içim parçalanarak ciğerlerim sökülerek ona yemek hazırlayacağım, babama 30 bin borcu var, ev kendimizin üzerine kredi çekmişti dımdızlak kalsın istiyorum bana akıl verin nolur bir süre daha msjlaşmalarını okuyayım diyorum ve bu arada da neyi nasıl yapacağıma karar veririm diye düşünüyorum

Sakin ol kendini suclu duruma dusurecek sacmaliklar yapma

Bosanmaya gonlun yok gibi konusuyosun. Bu durumda adama soylememen daha iyi. Yoksa arsizliga vurur. Zaten kadin tekmeyi basmis gibi duruyo. Kadin muhtemelen yatti kalkti kendine baglamaya calisti simdi de bosanmazsan ben yokum resti cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…