watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Ya insan kocasina guvenemeyecekse kime guvenecek (keske kredi esin icin olsa bile cekme diyecektim ama)
ALLAH onune oyle bir kapi acsinki arkana bakmadan gidebilecegin bir ortam olsun.
Su mubarek gunde.
Ne isterler bu adamlar. Evdeki kadin nelerine yetmez anlamam

Buda mantıklı. Bekle. Daha ne kadar ilerleyecek ne olacak izle ama daha da uzuleceksin. Kanıtları topla davanı aç.

Allah yardımcın olsun , valla çok zor durumun.
Yerinde olsam sakinliğimi bir müddet daha korurum yani becerebilirsen, evde imalı konuşup hiç belli etme hata , biraz daha takipte olup , daha fazla kanıt toplardım , okuduktan sonra siliyor demişsin ya , daha silinmeden kendi cebinle ekrandan resmini çek yazışmaların ,yarın öbür gün yalan söylüyor diye ortalığa düştüğünde çıkarır gösterirsin ailelerinize.
Offf bide kredi çekmişsin . Nasıl ayrılacaksın şimdi bundan ?

Akil sagligini yitirirsin boyle mesajlari okumaya devam edersen yalniz

Canım allah yardimcin olsun aldatılmak çok acı verici birşey ama önce sakin ol sakin olmadığın sürece doğru karar veremezsin ne yapmak istiyorsan yap ama sakin kafayla yap eğer sinirini aşamıyorsan ve arkadasin dediği gibi eşinin şiddet uygulama gibi bir olasılığı yoksa mesajları göster bağır çağır içini boşalt

msjların resmini çektim, bu zamana kadar bir tokat atmadı bana, kavgalarımız oldu ama şiddet sadece manevi açıdan oldu, konuşursam konuyu açarsam büyük kavga çıkar ve ben bu evde 1 dk bile kalamam, maddiolarak onu çöküntüye uğratmak istiyorum, ev benim üzerime ama hipotek var evi satsam diyorum habersizce, babama 30 bn borcu var , babamla konuşssam istese parasını vs vs deli deli şeyler aklımda silahım var doldurdum şuan masada onu eve geldiğinde alnın ortasından vurmak istiyorum

Sakin ol
Akıllı ol
Şimdilik bir şey olmamış gibi davran
Delil topla,whatsapp webb deki yazışmaların resimlerini çek ve telefonunda gizli bir dosya yap sakla ya da telefonuna şifre koy ki görüp silemesin
Kredi ve babana olan borçlar kötü olmuş.Şimdi çıkıp gitsen borçların üstüne yatar .
Takın vs varsa sakla satamasın
Bir kadın boşa süphelenmiyor işte maalesef.

ahh bacim senin yasadiklarinin aynisini yasadim ve ayni is yerinde diyecegim o ki samimi olduklari o bir kesin bence tam kanit bulman lazin bunun gibi pislikler yalan dolani oyle iyi becerirlerki sana bile iftira atar o yuzden elinde kanitin kesin olmasi lazim,ama hayatini zehir edecek bu süphler ahhh ben neler cekiyorun bir bilsen allah buyuk kolaylik versin hepimize

M
msjları caktırmadan okumaya devam et
Gidecek terkedecek gucun varsa ailen destek cıkarsa kov evden. Ama gucun yoksa bildigini bilmesin. Yeminlen azar nasılsa biliyo hala gitmiyo kovmuyo benle yasıyo diye rahat hareket eder. Cekincegi bisey kalmadıgı icin evi otel gibi kullanır.
Msjları takip et olayın ic yuzunu ne kadar ileriye gitmişler planları ne ogren.
Isın kotu kısmı senin adına banka borcu cektirmiş odemezse napcan keske hic cekmeseydin parayı. Giderse banka onu bilmez seni bilir cunku borc senin adına

Ne silahı . Ne vurması. Lütfen kendine gel. Senin 2 çocuğun var unutma. Herşeyden önce onları düşün. Sakın ol. Yakın bir arkadaşın yok mu onu çağır. Veya odaya git kapıyı kapat orda kal. Sahuru da kendi yapsın pislik.

Ne silahi ne doldurmasi kizim sacmalama

Kafan iyi degil ara tanidigin biri gelsin seni kendine getirsin

Anne ol da cocuklarini dusun, bi adam icin kendini paspas edecegine

Önce sakin olmaya sabırlı olmaya çalış canım
Sık sık da burdan fikir al,tecrubeli olan arkadaslar yazıyorlar
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler.
Mubarek Ramazanda her türlü haltı yiyip de gün boyu aç susuz dolaşanlara da çok kızıyorum doğrusu!
Onların yaptıkları zaten yanına kalmayacak,ve Rabbim bunu da sana gösterecek,gözlerinle göreceksin rezilliklerini.
Sakın mesajlarini vs. okudugunu felan söyleme
Mubarek günde oruçlu oruçlu, evli barklı elin karısıyla oynasan adamın sana şiddet uygulamayacagı ne malum?

nicini hatırlayamıyorum cıtyy miydi neydi arkadaşım allah senden 1 değil 1000000 kere razı olsun bana watsap webi anlattın ve elimde kanıtım var, seni şuan karşımda bulsam varya sarılır öperdim o derece haziran 19 da 12 yılımız bitti ve bana reva görülen hayat yaşattıkları hayat can çekişiyorum sanki şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…