watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

peki neymiş care söyleyin biz de bilelim
uzmansiniz galiba

Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyurmuş

“Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun.”
Yok artık bu sözden bu konuya nasıl bağladın yalan yanlış insanları yönlendirmeyin .

Ya kadınlar mecburmu erkeklere hayatında erkek olmazsa ölecek sendromumu yaşıyor herkes. Öyle olacaksa olmasın arkadaş, kadın aldatsa or,spu olur, yedi düvwlin haberi olur, erkek yapınca hepsi yapıyoki ama diye bişey olabilirmi, kadınlatında hisleri , ihtiyaçları var kadınlar nasıl kendilerini kontrol edebiliyolarsa onlarda etsinler,haa ben tek eşli olamam diye düşünen kadında erkekte evlenmesin kimse mecbur dwğil evlenmeye hatta ne güzel kendinin farkı da ona göre yaşıyo derim ben . Ama evliyse hepai aldatıyo bazıları yakalanıyo gibi bi argüman kabuledilemez, silahmı dayadı bu kadın adama evlen benle diye

Valla rabbimiz zinadan da hic hoslanmaz sevgili erkekler once buna bi dikkat etsin
Rabbim zinadan tabiki hoşlanmıyor,kul Hakkı'nı hiç affetmiyor erkek kadının Hakkı'na giriyor tam hatırlamıyorum Serül hisab diyor Allah'ın hesabı diyor emin olun onun hesabı çok ağır oluyor yaşayıp görmek lazım

Konu sahibi oncelikle cok uzuldum durumunuza.
Ben olsam soyle yapardim esim eve gelince ona vir arkadasim esinin vatsap kobusmalarini okumus bir kadinla sunlari yazismis (aynen kendinin yazistiklarini) derdim.o zaten bi panikler kendi cumlelri cunku ne srefsiz insanlar var iyiki sen onlardan degilsin derdim.
O hem kafa larisikligi hem vijdan azabini yasarlen hergun yazismalari takipnwder sanki arkadasin basindaymis gibi aktarip hakaret ederdim o itiraf edemez ama ici icini yer bu arada.

Burası iice karışmış kadın kaç kere yazdı boşanacam die tamam uzatmaması lazım ama kadın şokta kim ne derse onu yapıyor sadece buraya yazmış kimseyle paylaşamıyo bi onun yerinize koyun kendinizi? Öyle yaparım böyle yaparım bize çok kolay söylemesi? Rabbimiz nie hoşlanmazmış tövbe yarabbim arkadaşım demişsin aynı şey başıma geldi npcan eşim aldatsın ben beklerim karşıma çıkar çıkarda aklınıda kullanman lazım

Fişlemiyorum. Her erkeğin aldattıgına dair o kadar eminsin ki, başına geldiği için öyle düşündüğünü düşündüm. Bu konu sahibinin kocası içki kumar ne varsa var.ihanet ise hiç affedilemez bir şey insanın kendisine saygısı varsa. Ailesi de arkasında neden çeksin? Kadının hazırladıgı sofraya bile laf etmiş bugün mesela. Hem aldatılsın, hem içkisi kumarı olsun,hem kötü davransın neden çeksin soruyorum. Her şey koca değil, sizin için öyle olsa bile her kadın için her şey koca değil.

Neye sasirmadn aldatma oldugu icin bosan dedigimize mi sasirmaman gayet normal siz sevgili kocalariniz el ustunde tutmaya devam aldatsin aldatmasin onemli deill kari kizla konussun yatip kalksin hiiicccc onemlii deil mutluuu evliliklerr sizee ve sizin gibilere hayal dunyasinda yasamaya devamm.

degil mecbur..ama illa evlwniyorlar iste.bundan bosansa baskasiyla evlenecek..toplum bunu ongoruyor.pek cok insan buna kanalize.ust bilinciniz buna kanalize.e erkeklerinde genellemeyeyim ama cogu boyle iste.bosamak cozum degil.cozmek lazim bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…