- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
Allah yardimcin olsun canim.cok zor olacak ama birazcik sabredip delil toplamandan daha mantiklisi yok.insallah donuna kadar soyarasin o pisliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi sen sakin ol, soguk kanli ol.. sakin caktirma, mumkunse daha fazla delil topla.. sonra git bi avukata danis.. esine ve o bayana dunyanin tazminatini ac nafakanida al catir catir.. strateji uygulaman lazim.. akilli olman lazim..telefonla aradaı şimdi 10 dk ya evdeyim aşkım :) ee hadi ama aşkım dedim çabuk oll seni bekliyoruum dedimm cilveleşiyo benimle adi şerefsiz köpek
Şimdi boşansa kadın mı yıkmış olacak yuvayı. Ada'm çoktan yıkmış zaten.Oyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Ya bi git yaSakin ol.yuvani yikma.
sakince bu isi cozmenin bir yolunu bul.esin umarim hatasinsan doner
Öncelikle her otel de gözleme vardır genelde.14 şubatta 2 çift halinde dışarı çıktık yedik içtik eğlendik, gecenin sonunda süit oda kiralamış otelde birlikte gittik şimdi herşey birer birer rayına oturuyo odaya hiç yabancılık çekmedi sabah olduğunda ise bana gözlememi tostmu yersin diye sordu, orada gözleme olduğunu nereden biliyo diye işgillenmişltim, sonrasında bunu şakayla karışık dile getirmiştim. oda bana hayal gücüne bak saçmalama vs vs demişti
C CeYz söylemişti WhatsApp web inicini hatırlayamıyorum cıtyy miydi neydi arkadaşım allah senden 1 değil 1000000 kere razı olsun bana watsap webi anlattın ve elimde kanıtım var, seni şuan karşımda bulsam varya sarılır öperdim o derece haziran 19 da 12 yılımız bitti ve bana reva görülen hayat yaşattıkları hayat can çekişiyorum sanki şuan