• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

telefonla aradaı şimdi 10 dk ya evdeyim aşkım :) ee hadi ama aşkım dedim çabuk oll seni bekliyoruum dedimm cilveleşiyo benimle adi şerefsiz köpek
Simdi sen sakin ol, soguk kanli ol.. sakin caktirma, mumkunse daha fazla delil topla.. sonra git bi avukata danis.. esine ve o bayana dunyanin tazminatini ac nafakanida al catir catir.. strateji uygulaman lazim.. akilli olman lazim..

Silahı filan boşalt kaldır ortalıktan.bak yarın öbür gün bunu sunup evladının velayeti konusunda bile sıkıntıya sokar seni bu kadın şiddet eğilimli der silahla üstüme yürüdü der.haklıyken haksız olma.bağırıp çağırmana bile gerek yok sen zaten haklısın soğukkanlı hareket et

Sakin olun.
Donuna kadar almak istiyorsanız delice düşüncelerden kurtulun.
Öncelikle o silahı kaldırın en ücra köşeye.
Yarın ilk iş avukatla görüşün, bu whatsapp mesajları kanıt olarak kabul edilmeyebilir o size ne yapmanız gerektiğini söyler zaten.
Zor ama soğukkanlı olmaya çalışın, sofra falan hazırlamayın midem kötü deyip gidin yatın ne zıkkım yerse yesin.
Bide oruç tutuyor eşini aldatan karakter yoksunu.
İlk iş avukatla konuşun gelişmeleri yazarsınız en mantıklısı bu.

bilenler vardır mutlaka bunları mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz belki? bu konuda net bilgim olmadığı için burada bilenler varsa yardımcı olabilirler size. en güzel intikamı yargıyla alırsınız. daha da güzelini Allah sizin yerinize alır. ama mahkemeye gitmeyin anlamına gelmiyor bu siz alın intikamınızı Allah da onlara ödetir.

şunuda söylim o silahı en ucra bi yere sakla. . bn senden şüphelenmiyorm ama kocan ew meselesine fln baya kavga gürültü çıkaracak. kendini ve çocklrnı güvence altna al

Ofkeyle kalkan zararla oturur sakin ol once olayi biraz sindir daha sonra ne yapacagina karar ver senj cok iyi anliyorum insan cildiriyor hazmedemiyor.ama sen akilli kadinsin belli aklinla hareket et bak iki tane masallah evladin var onceligin onlar ne yapmak istersen once onlarin gelecgini dusunerek yap canim... sabret madem gizliden gizliden yap yapicagini hallet islerini bak bu mubarek gunlerde rabbine sukret esinin gercek yuzunu cikarmis.deki vardir bi hayir

Oyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Şimdi boşansa kadın mı yıkmış olacak yuvayı. Ada'm çoktan yıkmış zaten.

14 şubatta 2 çift halinde dışarı çıktık yedik içtik eğlendik, gecenin sonunda süit oda kiralamış otelde birlikte gittik şimdi herşey birer birer rayına oturuyo odaya hiç yabancılık çekmedi sabah olduğunda ise bana gözlememi tostmu yersin diye sordu, orada gözleme olduğunu nereden biliyo diye işgillenmişltim, sonrasında bunu şakayla karışık dile getirmiştim. oda bana hayal gücüne bak saçmalama vs vs demişti
Öncelikle her otel de gözleme vardır genelde.
İkincisi kocasının allah belasını versin.

nicini hatırlayamıyorum cıtyy miydi neydi arkadaşım allah senden 1 değil 1000000 kere razı olsun bana watsap webi anlattın ve elimde kanıtım var, seni şuan karşımda bulsam varya sarılır öperdim o derece haziran 19 da 12 yılımız bitti ve bana reva görülen hayat yaşattıkları hayat can çekişiyorum sanki şuan
C CeYz söylemişti WhatsApp web i

Bu mübarek zamanda sakin akilsizliga yönelme, sabir sabir sabir! Evlatlarin sana sen evlatlarina muhtacsiniz, heleki böyle bir durumda. Canlarini acitmaya ve kiymaya da degmez, hele kendi canini asla zedelemeye calisma. Üzülen cocuklar anan baban olur.

Mantik ile ilerlemeye calis.

Back
X