Arkadaşlar watsonsta brçok üründe indirim var .. Gliss 2li saç kremi veya 2li şampuan 10.90 ben aldım kendime ama ben şampuan ve sıvı saç kremi olanını aldım 12.90 dı o..Elseve ve dove lardada 3 al 2 öde kampanyası yapmışlar...Pantene ürünlerindede % 25 indirim fırsatı vardı.Sonra meybelline ve loreal ürünlerinde %20 indirim var...Nivea ürünlerinde %30 indirim var ve nivea visage kremler 1 alana 1 bedava...Vaseline ürünlerindede % 20 indirim var...Ve diadermine makyaj temizleme mendilleri 40 lı ekonomik paket 9.90 çok güzel bu arkdaşlar ben aldım kaçırmayın...Göz makyajımı artık başka bişiyle çıkarmam göz çevrem çok hassastır ama bu hiç yıpratmadı göz çevremi çok beendimayrıca koleston boyalardada % 50 indirim vardı..Son olarakta johnsons baby ürünleride %50 indirimdeydi bu kadar hatırlıyorum canlarım ihtiyacınız varsa eğer kaçırmayın derim öpüyorum hepinizi
kaçırmadımm geçen hafta pazarr ihtiyaçalrımı almıştım.:)
Bende az önce talan ettim mağazayı
Watsons kendi ürünleri için bir çok şey yazılıp çizildi ama,ben Biralı buğdaylı saç kreminden 5 senedir vazgeçemıyorum , bu sefer coconutlı aldım o da süper kokuyo
Watsons'ta mı çalışıyorsun twilight?Çok detaylı yazmışsın da indirimleri...
Watsons'ta mı çalışıyorsun twilight?Çok detaylı yazmışsın da indirimleri...
ayykoleston boya ne kadardı canım ya
ben de geçen hafta pantene aqua light aldım ve harika bişey.hakketen saçlarım 4.güne anca yağlanıyor.... fiyatı 3.90' dı.aynı zaman da bir de aynı markanın saç kremini aldım.mutluyummm
bnde o seriyi merak ediorum cnm ama saçlarım çok kuru bana uygun deil malesef ben doğalsentezide sewdim
ama benim ki şampuan canm
biliorm ttlm şampuanı diorum bnde zaten
ay ben o seriyi sprey diye okudumkusura bakma canım ya
iyi yaptın tatlm walla seviorum bu watsons u ben ya indirimleri ii oluo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?