- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Teşekkür ederim inşAllah sende sağlıkla kucağına alırsın inşAllah haber etBakalim benim kaç çıkacak ogleden sonra öğrenince buraya da yazarim insallahhcok teşekkür ederim canim sana da hayirli olsun saglikli bi sekilde alalım kucagimiza inşallah
Canim senin adetten önce miydi sonra mıydı test yaptığın zaman.Teşekkür ederim inşAllah sende sağlıkla kucağına alırsın inşAllah haber et
Bir gün önce ve regl günü yapmıstım ikiside belliydi silikde olsaCanim senin adetten önce miydi sonra mıydı test yaptığın zaman.
Benim erken olduğu için galiba hcg düşük cikar seninkinden dimiBir gün önce ve regl günü yapmıstım ikiside belliydi silikde olsa
Erken döllenme olabilir regl 5 gün kala bukadar net cıktıysa. Kaç saate cıkar dediler sonucBenim erken olduğu için galiba hcg düşük cikar seninkinden dimi
15.30 16.00 gibi cikar dediler. Bi de kist vardı bu ay oluşmuş o yüzden cok şaşırdım. Yanlis giden birseyler yoktur umarimErken döllenme olabilir regl 5 gün kala bukadar net cıktıysa. Kaç saate cıkar dediler sonuc
Umarım güzel sonuclar alırsın15.30 16.00 gibi cikar dediler. Bi de kist vardı bu ay oluşmuş o yüzden cok şaşırdım. Yanlis giden birseyler yoktur umarim
Kizlar sonucu aldım Beta hcg 285 çıktı cok şükür daha çok küçükmüş 4 haftalik sanirim15.30 16.00 gibi cikar dediler. Bi de kist vardı bu ay oluşmuş o yüzden cok şaşırdım. Yanlis giden birseyler yoktur umarim
Aminn canim çok teşekkür ederimm Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuHayırlı olsun. Güzel sevinçler..
Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Çok sevindim canım Rabbım kucağına almayı da nasip eder inşallahKizlar sonucu aldım Beta hcg 285 çıktı cok şükür daha çok küçükmüş 4 haftalik sanirim
Ederim tabiki canim bende hala inanamıyorum zorlu bi süreç oldu benim için de.Rabbim isteyen herkese nasip Etsin insallah kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim canım Rabbım kucağına almayı da nasip eder inşallahhamilelerin duası kabul olur kız bize de dua et inşallah bizde alırız güzel haberleri hayırlısıyla
Amin canımEderim tabiki canim bende hala inanamıyorum zorlu bi süreç oldu benim için de.Rabbim isteyen herkese nasip Etsin insallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllahKizlar sonucu aldım Beta hcg 285 çıktı cok şükür daha çok küçükmüş 4 haftalik sanirim
1.5 yıldır bu anı bekliyorum çok saolunnRabbim İsteyen herkese nasip etsin
Gecmemisti daha 5 gün var regl tarihineAy hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşAllahRegl kaç gün geçmişti sizin?
Ben dün kan verdiğim 4 gün gecmişti 678 cktı benim tahminimce 4 haftalık dedim çünkü geçen ay 19 martta son regl olmustu. Acaba kaç haftalığım :)Gecmemisti daha 5 gün var regl tarihine
Bide bişey sorucam sigara kullanıyormusunuz?Gecmemisti daha 5 gün var regl tarihine
Bence seninki 4 haftayi geçmiştir. Çünkü benim en son regl tarihim 29 martti. Saglik ocağındaki ebe de 3 haftayi gecmis tahminen senin dedi.Ben dün kan verdiğim 4 gün gecmişti 678 cktı benim tahminimce 4 haftalık dedim çünkü geçen ay 19 martta son regl olmustu. Acaba kaç haftalığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?