- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Tebrikler sağlıcakla gelsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunTebrikler sağlıcakla gelsin
Olmaz dua et valla bakalım allahin izniyle yarın belli olacak canim korkma ama beklemek güzel beklenen güzel olunca demiş mevlam o yüzden güzel heyecanlar bunlarAy hadi insallahhkese kaçıncı haftada belli oluyor 5 mi 6 mi bana su an kese görünmez 2 hafta bekle öyle doktora git dedi ama merak ediyorum ya bisey olursa iki hafta
Ağzına sağlık canım bekleriz yeterki güzel sonuclansin Allah herkesin gönlüne gore versin insallahOlmaz dua et valla bakalım allahin izniyle yarın belli olacak canim korkma ama beklemek güzel beklenen güzel olunca demiş mevlam o yüzden güzel heyecanlar bunlar
Amin inşallah Yarın haber vericem sende gittiğinde haber canim merakta bırakmaAğzına sağlık canım bekleriz yeterki güzel sonuclansin Allah herkesin gönlüne gore versin insallah
Amin inşallah Yarın haber vericem sende gittiğinde haber canim merakta bırakma
Amin inşallah Yarın haber vericem sende gittiğinde haber canim merakta bırakma
Canim dusuk gibi duruyor kan pırtısiÇok özür diliyorum bunu attığım için nedir bu bilginiz var mi
Acile gittik kimyasal gebelikmisCanim dusuk gibi duruyor kan pırtısi
Cok geçmiş olsun canım hayırlısı ne zaman sa o zaman olsunAcile gittik kimyasal gebelikmis
Amin canim Allah razı olsunCok geçmiş olsun canım hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun
Canim burda misinnn bugünde 804 cikti degerim ne o zaman kimyasal degil sanırım artış devam ediyoAy benimde böyle cıktı dün kan verdim 678 cıktı yarın tekrar vericem, hayırlı olsun
Yukleyemiyorum yardımcı olur musunuz
Var gibi hayırlı olsun inşallahBende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
2 gün önce 285 demişin, tabiki artmış zannetmem kimyasal olsun kötü düşünmeyin lütfenCanim burda misinnn bugünde 804 cikti degerim ne o zaman kimyasal degil sanırım artış devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?