👋 Adetime daha 5 gün var hamile miyim inanamıyorum lütfen yardım edin 🙏 iki tane test yaptim bakar misiniz ben yanılıyor olamam değil mi 😊

Ay hadi insallahh kese kaçıncı haftada belli oluyor 5 mi 6 mi bana su an kese görünmez 2 hafta bekle öyle doktora git dedi ama merak ediyorum ya bisey olursa iki hafta
Olmaz dua et valla bakalım allahin izniyle yarın belli olacak canim korkma ama beklemek güzel beklenen güzel olunca demiş mevlam o yüzden güzel heyecanlar bunlar

Olmaz dua et valla bakalım allahin izniyle yarın belli olacak canim korkma ama beklemek güzel beklenen güzel olunca demiş mevlam o yüzden güzel heyecanlar bunlar
Ağzına sağlık canım bekleriz yeterki güzel sonuclansin Allah herkesin gönlüne gore versin insallah

Bende yarin hastaneye gitcem canim bisry geldi redim atcam birazdan ben sanırım düşük yaoiyorum zaten ara ara kahve leke geliyor

Hayırlı olsun. inşallah sağlıklı gebeliktik. Allah gönlünüzdekini nasip etsin.

Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var

Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var

Eklentiler

• 1619105184249..webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…