- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Ya cok sevindim cok güzel duygular bunlar Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle benimdeBence seninki 4 haftayi geçmiştir. Çünkü benim en son regl tarihim 29 martti. Saglik ocağındaki ebe de 3 haftayi gecmis tahminen senin dedi.
Aminn insallahhHayirli bir evlat olsun insallah
Kesinlikle hamilesin kan ver
Hayir kullanmiyorumBide bişey sorucam sigara kullanıyormusunuz?
Verdim hamileyimKesinlikle hamilesin kan ver
Ay Aminn insallahh cok teşekkürlerrSağlıkla doğsun inşallah canım
Verdim hamileyim
Ya hayırlı olsun hiç belirti var mıydı kuzumAy benimde böyle cıktı dün kan verdim 678 cıktı yarın tekrar vericem, hayırlı olsun
Yaaa çok sevindim böyle hamis haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum ki beta kac cikti canmVerdim hamileyim
Çok teşekkür ederim, belirtim reglden önce bianda belime ve kasığıma ağrı vurdu ama hamile olduğumu düşünmedim. Reglden 1 gün öncede sabah uyandım içimden bir ses git test al yap dedi yaptım silik çizgi çıktı. Ama baya belliydiYa hayırlı olsun hiç belirti var mıydı kuzum
Saol kuzum benim 285 çıktıYaaa çok sevindim böyle hamis haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum ki beta kac cikti canm
Masallah değer çok iyi ben de 5 inci haftadayim perşembe keseyi gorucez insallahSaol kuzum benim 285 çıktı
Ay hadi insallahhMasallah değer çok iyi ben de 5 inci haftadayim perşembe keseyi gorucez insallah
Sende benim gibi evham yapmaAy hadi insallahhkese kaçıncı haftada belli oluyor 5 mi 6 mi bana su an kese görünmez 2 hafta bekle öyle doktora git dedi ama merak ediyorum ya bisey olursa iki hafta
İnsan merak ediyor istemsizSende benim gibi evham yapmabekle değerlerin yükselsin bende az önce kan verdim bakalım kaç cıkıcak
Ben doktora gittim pazartesi çarşamba tekrar kan ver sonucu getir dedi cıkmasını bekliyorum işte bakalımİnsan merak ediyor istemsizseni doktor mu çağırıyor kan vermek için. Saglik ocagina mi gidiyorsun canim hasteneye mi
Anladım insallah daha da artmistirBen doktora gittim pazartesi çarşamba tekrar kan ver sonucu getir dedi cıkmasını bekliyorum işte bakalım
İnsallahAnladım insallah daha da artmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?