- 26 Aralık 2020
- 77
- 96
- 3
- 33
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Hm. Anladim canim ben kac haftalığım tam anlayamadım bilmiyorm yani sanirim 5 e yeni girdimBen 5+3 te gördüm canim simdi 6 haftalik olduk
Cok sevindim pekii kac haftalik oldunEvet bugün gördük çok şükür
5+3Cok sevindim pekii kac haftalik oldun
Kuzum hayırlı olsun kaç haftalıkmş kadın doğuma hemen gitmeyi öneriir misin gebeliği öğrenir öğrenmezNormal gebelikmissss kizlarr hafta ici keseye bakilcak
5.haftaya girdik sanirim canim daha doktorumdan ogrenemedim benim tahminime göre. Persembe keseye bakilcak ogrenirim ins. Kesinlikle doktora git saglik ocagi beni yanılttı kimyasal falan dedi halbuki kendi hatalariydi. Ertesi gün gitmeni öneririm öğrenir ogrenmez.Kuzum hayırlı olsun kaç haftalıkmş kadın doğuma hemen gitmeyi öneriir misin gebeliği öğrenir öğrenmez
Benimde idrarda pozitif çıktı ama doktora gitmeyin çok erken dediler şaşırdım o yüzden lan tahlili yapın 2 hafta bekleyin denildi5.haftaya girdik sanirim canim daha doktorumdan ogrenemedim benim tahminime göre. Persembe keseye bakilcak ogrenirim ins. Kesinlikle doktora git saglik ocagi beni yanılttı kimyasal falan dedi halbuki kendi hatalariydi. Ertesi gün gitmeni öneririm öğrenir ogrenmez.
Beta kac canimHm. Anladim canim ben kac haftalığım tam anlayamadım bilmiyorm yani sanirim 5 e yeni girdim
Yani bilmiyorum doktora gore değişir canim Benim saglik ocagi doktoru bi gün öncenin kan tahlilini bana vermis sonra da değerin yukselmemis düşük riskin var dedi ve ben mahvoldum aglaya aglaya aileme söylemek zorunda kaldım. Bi de uzun süre bekleyip tam kavuştum derken bunu yasamak üzdü bi hayli. Saglik ocagi mı da değiştirdim zaten. Doktorun iyiyse değerlerin yükselsin öyle git istersinBenimde idrarda pozitif çıktı ama doktora gitmeyin çok erken dediler şaşırdım o yüzden lan tahlili yapın 2 hafta bekleyin denildi
Gecen hafta persembe verdim en son 840 di canim bi daha vermedim. Persembe doktora gidicem ama yarin bi sağlık ocaginda versem iyi olur aslinda merak ediyorum kac olduBeta kac canim
Ne yaptın canım kan verdin miGecen hafta persembe verdim en son 840 di canim bi daha vermedim. Persembe doktora gidicem ama yarin bi sağlık ocaginda versem iyi olur aslinda merak ediyorum kac oldu
Yok canim bugun veremedim sağlık ocağımi degistirmistim doktora sinirlendim diye bu seferde kaydim aktarılmamis henüz. Yarin yine eskiye gidicem mecbur alinana kadarNe yaptın canım kan verdin mi
Verdim bugün canım 10562.66 çıktıNe yaptın canım kan verdin mi
Masallah çok iyi bende bugün minigimin kalp atışını duydum baksana fasulyeVerdim bugün canım 10562.66 çıktı
Oyyy masallahh karpuz olduklari günleri de görürüz umarimMasallah çok iyi bende bugün minigimin kalp atışını duydum baksana fasulye
Ikiz mi acaba maşallah çok yüksekVerdim bugün canım 10562.66 çıktı
Yok canim benimde 11117.00 cikti tek 5 buçuk haftalik senin kiIkiz mi acaba maşallah çok yüksek
Benim 4 haftalıkken 3600 küsür çıkmıştı ikizYok canim benimde 11117.00 cikti tek 5 buçuk haftalik senin ki
5.hafta için yüksek mi. Bilmem ikiz olabilir miIkiz mi acaba maşallah çok yüksek
Galiba öyle canim değerlerin yüksek olmasi iyi degil mi. Düşük olmasi niye kiYok canim benimde 11117.00 cikti tek 5 buçuk haftalik senin ki
Kese günü belli olur o ama yüksek olunca ikizden şupheleniliyor5.hafta için yüksek mi. Bilmem ikiz olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?