👋 Adetime daha 5 gün var hamile miyim inanamıyorum lütfen yardım edin 🙏 iki tane test yaptim bakar misiniz ben yanılıyor olamam değil mi 😊

Kuzum hayırlı olsun kaç haftalıkmş kadın doğuma hemen gitmeyi öneriir misin gebeliği öğrenir öğrenmez
5.haftaya girdik sanirim canim daha doktorumdan ogrenemedim benim tahminime göre. Persembe keseye bakilcak ogrenirim ins. Kesinlikle doktora git saglik ocagi beni yanılttı kimyasal falan dedi halbuki kendi hatalariydi. Ertesi gün gitmeni öneririm öğrenir ogrenmez.

Benimde idrarda pozitif çıktı ama doktora gitmeyin çok erken dediler şaşırdım o yüzden lan tahlili yapın 2 hafta bekleyin denildi

Benimde idrarda pozitif çıktı ama doktora gitmeyin çok erken dediler şaşırdım o yüzden lan tahlili yapın 2 hafta bekleyin denildi
Yani bilmiyorum doktora gore değişir canim Benim saglik ocagi doktoru bi gün öncenin kan tahlilini bana vermis sonra da değerin yukselmemis düşük riskin var dedi ve ben mahvoldum aglaya aglaya aileme söylemek zorunda kaldım. Bi de uzun süre bekleyip tam kavuştum derken bunu yasamak üzdü bi hayli. Saglik ocagi mı da değiştirdim zaten. Doktorun iyiyse değerlerin yükselsin öyle git istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…