👋 Adetime daha 5 gün var hamile miyim inanamıyorum lütfen yardım edin 🙏 iki tane test yaptim bakar misiniz ben yanılıyor olamam değil mi 😊

Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var

Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
Var gibi bencede insallah sağlıklı gebeliktir. Ben sağlık ocagina gittim yanlis bilgi verdiler net bilmiyorlar sana tavsiyem yeni öğrenen biri olarak direk iyi bir kadın doğuma gitmelisin

Sorsaydın ya kan verdiğin yere kafana göre beta mı ölçülür canım benim
Nasil yani anlamadim. Ben hic kadın doğuma gitmedim ilk bugün gittim onda da kan aldi normal olarak iyi ki de almis ki artışı görmüş olduk yoksa ben kimyasal gebelik diye dolasip duruyordum

Nasil yani anlamadim. Ben hic kadın doğuma gitmedim ilk bugün gittim onda da kan aldi normal olarak iyi ki de almis ki artışı görmüş olduk yoksa ben kimyasal gebelik diye dolasip duruyordum
Ozaman o sana söylicek 2 güne bir gel artısa bakalım diye. Artarsa sıkıntı yok demektir

Ozaman o sana söylicek 2 güne bir gel artısa bakalım diye. Artarsa sıkıntı yok demektir
Aynen yarindan sonra netlesecek insallah saglik ocagi bana yanlis bilgi ve yanlış kan tahlil sonucu vermis aslinda bisey yokmus. Kime guvenecegiz sasirdik

Eklentiler

• IMG_20210423_075105.webp
    52 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20210423_075101.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210423_075055.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…