- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Bencede varBende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
Ay hadii inşallah sanki bana da hersey normal, gibi geldii kanamam da durdu. Regl e galiba 2 gün var2 gün önce 285 demişin, tabiki artmış zannetmem kimyasal olsun kötü düşünmeyin lütfenregl ne kadar kaldı?
Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
Var gibi bencede insallah sağlıklı gebeliktir. Ben sağlık ocagina gittim yanlis bilgi verdiler net bilmiyorlar sana tavsiyem yeni öğrenen biri olarak direk iyi bir kadın doğuma gitmelisinBende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var
Gibi gibiVar gibi hayırlı olsun inşallah
Hadi gel inşallah, oruçtan belki yanlış olabilir sabah tekrar yapayimBencede var
Pilatess gebeliğiniz net mi cnm ...Ay hadii inşallah sanki bana da hersey normal, gibi geldii kanamam da durdu. Regl e galiba 2 gün var
Evet doktor gebelik var dedi ultrasonda görünmüyor henüz çok erken 3 ya da 4 haftalikmis. Degerim 840 cikti 600 u geçerse iyi demişti yarin doktorla tekrar goruscem insallahPilatess gebeliğiniz net mi cnm ...
Sorsaydın ya kan verdiğin yere kafana göre beta mı ölçülür canım benimAy hadii inşallah sanki bana da hersey normal, gibi geldii kanamam da durdu. Regl e galiba 2 gün var
Nasil yani anlamadim. Ben hic kadın doğuma gitmedim ilk bugün gittim onda da kan aldi normal olarak iyi ki de almis ki artışı görmüş olduk yoksa ben kimyasal gebelik diye dolasip duruyordumSorsaydın ya kan verdiğin yere kafana göre beta mı ölçülür canım benim
Ozaman o sana söylicek 2 güne bir gel artısa bakalım diye. Artarsa sıkıntı yok demektirNasil yani anlamadim. Ben hic kadın doğuma gitmedim ilk bugün gittim onda da kan aldi normal olarak iyi ki de almis ki artışı görmüş olduk yoksa ben kimyasal gebelik diye dolasip duruyordum
Hayırlı olsun canım...
Aynen yarindan sonra netlesecek insallah saglik ocagi bana yanlis bilgi ve yanlış kan tahlil sonucu vermis aslinda bisey yokmus. Kime guvenecegiz sasirdikOzaman o sana söylicek 2 güne bir gel artısa bakalım diye. Artarsa sıkıntı yok demektir
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunHayırlı olsun canım...
Sabah ilk idrarla tekrar baktım daha silik çıktı ilk 5 dk daGibi gibi
Allah korusun öyle düşünme.Aynen yarindan sonra netlesecek insallah saglik ocagi bana yanlis bilgi ve yanlış kan tahlil sonucu vermis aslinda bisey yokmus. Kime guvenecegiz sasirdik
Sendede var benceSabah ilk idrarla tekrar baktım daha silik çıktı ilk 5 dk da
İnşallahSendede var bence
Allah gönlünüze göre versinİnşallah9 ay bekledik
Normal gebelikmissss kizlarr hafta ici keseye bakilcakAllah korusun öyle düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?