- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
- Konu Sahibi Pilatessss
-
Ayy cok sevindim benimde pazartesi ultrasonda bakılıcak kese için inşAllahNormal gebelikmissss kizlarr hafta ici keseye bakilcak
Bu da şimdi kaset test ile yaptım 3 dk içinde olduAllah gönlünüze göre versin
Var gibi regl gectimi gidip bi kan verin benceBu da şimdi kaset test ile yaptım 3 dk içinde oldu
2 gün gectiVar gibi regl gectimi gidip bi kan verin bence
Pazartesi vereceğim inşallahBence kan verin
Hadi bakalım sağlıkla gelsin ufaklıklarımızPazartesi vereceğim inşallah
Betam 3 gün gecikmeli 6.69 çıktıHadi bakalım sağlıkla gelsin ufaklıklarımız
669?Betam 3 gün gecikmeli 6.69 çıktı
Hayır 6.69
Nasıl ya az amaHayır 6.69
Merhabalar keseye bakildi mii seninBen dün kan verdiğim 4 gün gecmişti 678 cktı benim tahminimce 4 haftalık dedim çünkü geçen ay 19 martta son regl olmustu. Acaba kaç haftalığım :)
Ayy msjiniz araya kaynamiss tabikiii Allah isteyen herkese nasip etsinnSimdi bize dua etme zamani ❤di mi pilatescim
Canim keseye bakildi miiOlmaz dua et valla bakalım allahin izniyle yarın belli olacak canim korkma ama beklemek güzel beklenen güzel olunca demiş mevlam o yüzden güzel heyecanlar bunlar
Evet canim kese gözüktü bebek gozukmedi bu çarşamba gidicez tekrarCanim keseye bakildi mii
Anladım canim kac haftalıkti senin. Bende persembe gidicem kese için bebek görünür mü kiiEvet canim kese gözüktü bebek gozukmedi bu çarşamba gidicez tekrar
Evet bugün gördük çok şükürMerhabalar keseye bakildi mii senin
Ben 5+3 te gördüm canim simdi 6 haftalik oldukAnladım canim kac haftalıkti senin. Bende persembe gidicem kese için bebek görünür mü kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?