- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Wc kapağını yarin degisicem , wc kapısı hep kapalı eve girme ihtimali yok geride kaçtı, su bidonu doldurdum deliğe indirdim sabah hemen kapagi değişcem, de ama o gitmez mi halen deliktemidir geldi yerden gider diye düşündüm15 yıl önce filan apartmanda 6. katta otururken bizede aynı şekilde girmişti.
3 hafta uğraştık bulup çıkarmak için
WC kapaklarınız mutlaka sağlam olsun
Bence müzikAlaturka tuvalet mi?
Kiz ne bileyim ben, belki alafranga tuvaltten de uzatiyo kafayi, kanalizasyon yüksek lisans mezunu muyum bxbvxBence müzik
bizde gece kardeşim görmüştu kendisini görünce geri girmiş deliğe.oyle anlatmıştı ama biz pek inanmamıştık o zaman 7 8 yaşında filandiWc kapağını yarin degisicem , wc kapısı hep kapalı eve girme ihtimali yok geride kaçtı, su bidonu doldurdum deliğe indirdim sabah hemen kapagi değişcem, de ama o gitmez mi halen deliktemidir geldi yerden gider diye düşündüm
Alafrangadan hayal ettimdeKiz ne bileyim ben, belki alafranga tuvaltten de uzatiyo kafayi, kanalizasyon yüksek lisans mezunu muyum bxbvx
Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?bizde gece kardeşim görmüştu kendisini görünce geri girmiş deliğe.oyle anlatmıştı ama biz pek inanmamıştık o zaman 7 8 yaşında filandi
sonra fareyi evde görünce inandık
o zamanlar alaturkaydi evet,Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Banada hep annem der alafranga kapağını kapat açmadan sifona bas diye , çıkar mı daha önce çıktı mı bilmiyorum ama böyle yapıyorum acele olmadığı zamanOha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Ben de kapatirim hepBanada hep annem der alafranga kapağını kapat açmadan sifona bas diye , çıkar mı daha önce çıktı mı bilmiyorum ama böyle yapıyorum acele olmadığı zaman
Ay kahvekokusu kapi kapali giremez diyosun, uzulme artik, zaten deligi de kapatmissin , yarin alirsin bi kapak, cikamaz bi daha ordanOfffffff
Eğer sabaha kadar korkmak istemiyosan deliğe bi 5 kiloluk şişe gibi bir şey koy içi su dolu şekilde bir şey olmazOfffffff
Oyle yaptim zatenEğer sabaha kadar korkmak istemiyosan deliğe bi 5 kiloluk şişe gibi bir şey koy içi su dolu şekilde bir şey olmaz
Koymus galibaEğer sabaha kadar korkmak istemiyosan deliğe bi 5 kiloluk şişe gibi bir şey koy içi su dolu şekilde bir şey olmaz
Ay insalah yaa valla cocuk hastaydi 1 haftadir iglesti eşime dedim ki oğlum iyi çok mutluyum , bi wc ye girip geliyorum dedim Allah im bütün modum 0 a indi yaaaaAy kahvekokusu kapi kapali giremez diyosun, uzulme artik, zaten deligi de kapatmissin , yarin alirsin bi kapak, cikamaz bi daha ordan
Olsun ya gormeseydin, deligi kapiyi kapamadan yatsaydin? Iyi ki gördün tedbirini aldin, oyle düşünAy insalah yaa valla cocuk hastaydi 1 haftadir iglesti eşime dedim ki oğlum iyi çok mutluyum , bi wc ye girip geliyorum dedim Allah im bütün modum 0 a indi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?