- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Dogru diyorsun canim iyiki gördüm bari sabah ilk iş kapak alıp takmakOlsun ya gormeseydin, deligi kapiyi kapamadan yatsaydin? Iyi ki gördün tedbirini aldin, oyle düşün
Tabii, artik zaten giremez, getirme aklina yat uyu, fare de korktu seni görünce zaten gelmez geri, baska seyler düşün, oglusun iyilesti onu düşünDogru diyorsun canim iyiki gördüm bari sabah ilk iş kapak alıp takmak
Inanki 41 lere cikti atesi çok zor du Allah başka hastaliklar vermesin tabi ki ne zor da insalar var , bizim ki domuz gribiydi ama çok çok zordu 1 haftadir halsiz ne iştah vardi bu gun yemeğini yedi oynadı çok mutluydum ,taaa ki çişim gelene kadar :) ay insalah canim desteğin için tesekur ederimTabii, artik zaten giremez, getirme aklina yat uyu, fare de korktu seni görünce zaten gelmez geri, baska seyler düşün, oglusun iyilesti onu düşün
Gecmis olsun, domuz gribi cok zor benim kizim atlatti, esim de yoktu yanimda, gecenin bı körü hastanelere tasidim kusa kusa, ates cikar inmez, oyle böyle atlatiyolar, sonra ki sene bütün arkadaslari oldu. Bi biz rahattik, siranizi savdiniz siz deInanki 41 lere cikti atesi çok zor du Allah başka hastaliklar vermesin tabi ki ne zor da insalar var , bizim ki domuz gribiydi ama çok çok zordu 1 haftadir halsiz ne iştah vardi bu gun yemeğini yedi oynadı çok mutluydum ,taaa ki çişim gelene kadar :) ay insalah canim desteğin için tesekur ederim
Tesekurler canim zor du gectiGecmis olsun, domuz gribi cok zor benim kizim atlatti, esim de yoktu yanimda, gecenin bı körü hastanelere tasidim kusa kusa, ates cikar inmez, oyle böyle atlatiyolar, sonra ki sene bütün arkadaslari oldu. Bi biz rahattik, siranizi savdiniz siz degeçmiş olsun tekrar
Ben tek başımaydim ya, zordu gerçekten, önemli olan atlattmmis olmalari, domuz tehlikeliTesekurler canim zor du gecticocuklar hasta olmasa keşke uykuda tutmuyor beni. Tek başına ilgilenmesin bir de daha zor biz 2 kişi zorlandık anneanne babane den destekle
Allah bağışlasın yavrunuzu hayatı mutlulukla dolsunBen tek başımaydim ya, zordu gerçekten, önemli olan atlattmmis olmalari, domuz tehlikeli
Senin deAllah bağışlasın yavrunuzu hayatı mutlulukla dolsun
Evet alafrangadan da cikmisti bizim okulun yatakhanesinde, sonradan geldi benim de aklima, hep kapalı tutmak lazim isteCola şişesi bir buçuk iki buçuk litrelik oturtun. Alaturka alafranga farketmiyor. Tuvalet ve banyo kapıları hep kapalı olsun
Klozette çook zor çünkü klozetin gideri kıvrımlı baya. Haa yolunu bulsa ordanda çıkar ama alaturkada gider borusu dümdüzOha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Fındıklar tatli yaBiz bir ara müstakil bir evde oturuyorduk sürekli fare oluyordu evde. Bir gece evde herkes yatmış,salonda tv izliyorum,sobanın ordan bir şey geçti,saniyelik ama. Fareymiş meğer
Şimdi olsa kafayı yerdim nasıl uyudum acaba ben
Allah'tan lağım faresi değillerdi ama fındık faresi dedikleri şu küçük olanlardandı.
Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Klozette çook zor çünkü klozetin gideri kıvrımlı baya. Haa yolunu bulsa ordanda çıkar ama alaturkada gider borusu dümdüzordan çıkması daha olası yani.. Alaturkaya ters kapak takınca sıkıntı olmuyo. hayvan ordan çıkamayınca baska tuvaletlere ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?