Wc de fare, deli olucam :(

Tabii, artik zaten giremez, getirme aklina yat uyu, fare de korktu seni görünce zaten gelmez geri, baska seyler düşün, oglusun iyilesti onu düşün
Inanki 41 lere cikti atesi çok zor du Allah başka hastaliklar vermesin tabi ki ne zor da insalar var , bizim ki domuz gribiydi ama çok çok zordu 1 haftadir halsiz ne iştah vardi bu gun yemeğini yedi oynadı çok mutluydum ,taaa ki çişim gelene kadar :) ay insalah canim desteğin için tesekur ederim

Gecmis olsun, domuz gribi cok zor benim kizim atlatti, esim de yoktu yanimda, gecenin bı körü hastanelere tasidim kusa kusa, ates cikar inmez, oyle böyle atlatiyolar, sonra ki sene bütün arkadaslari oldu. Bi biz rahattik, siranizi savdiniz siz de geçmiş olsun tekrar

Tesekurler canim zor du gecti cocuklar hasta olmasa keşke uykuda tutmuyor beni. Tek başına ilgilenmesin bir de daha zor biz 2 kişi zorlandık anneanne babane den destekle

Tesekurler canim zor du gecti cocuklar hasta olmasa keşke uykuda tutmuyor beni. Tek başına ilgilenmesin bir de daha zor biz 2 kişi zorlandık anneanne babane den destekle
Ben tek başımaydim ya, zordu gerçekten, önemli olan atlattmmis olmalari, domuz tehlikeli

Cola şişesi bir buçuk iki buçuk litrelik oturtun. Alaturka alafranga farketmiyor. Tuvalet ve banyo kapıları hep kapalı olsun

Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?
Klozette çook zor çünkü klozetin gideri kıvrımlı baya. Haa yolunu bulsa ordanda çıkar ama alaturkada gider borusu dümdüz ordan çıkması daha olası yani.. Alaturkaya ters kapak takınca sıkıntı olmuyo. hayvan ordan çıkamayınca baska tuvaletlere ilerliyo

Evimize ilk taşıdığımızda yağmurlu bir günde baca kapağını düşürüp yere atlamıştı son katta oturuyoruz. O fareyi bir türlü bulamadık sonra eşim tuvalette iken fareyle göz göze gelince olanlar oldu. Evimize tesadüf o dönem misafir bir kedicik geldi bir daha görmedik şimdi zaten evimizin sahibi olan bir kediyle yaşıyoruz çünkü.

Biz bir ara müstakil bir evde oturuyorduk sürekli fare oluyordu evde. Bir gece evde herkes yatmış,salonda tv izliyorum,sobanın ordan bir şey geçti,saniyelik ama. Fareymiş meğer
Şimdi olsa kafayı yerdim nasıl uyudum acaba ben
Allah'tan lağım faresi değillerdi ama fındık faresi dedikleri şu küçük olanlardandı.

Fındıklar tatli ya

Oha cok korkarim, sizinki de alaturka mi? Bu alafranga tuvaltten cikamiyo di mi bunlar ?

Alafranga tuvaletlerde sifon için S şeklinde bir boru var diye biliyorum, o nedenle kapak takmaya gerek kalmıyor.

Yoksa kapağı kapatmanın anlamı yok, klozete ulaştı mı banyoda rahatça turlar.

Aynen öyle, alaturka şehir içiyse alafranga Karadeniz köy yolu. Tabi alaturkaya kapak tıkayınca olay İstanbul trafiğine dönüyor fare için, alafrangadan daha iyi bence.

Hamam böceği sonrası en büyük korkum fareeee wc kapağı hemen alın o kapaktan isteseler çıkamaz diye düşünüyorum

Bizim alafranga tuvaletten geceleri fareler geliyor ve adeta halay çekip kendi aralarında çılgın partiler düzenleyip etrafa sıçıp sonra küçük patileriyle etrafa boklu izler bırakıp gidiyorlardı. İlk gün anlayamadık, ikinci gün vikvik sesleriyle patır kütür koşmalarını duyunca anladık fare olduğunu. S borudan da geçiyorlar Hatta göz göze bile geldik. İrili ufaklı dev bir aşiretlerdi. Fare zehri falan koyduk, zehirleri yiyip içip günlerini gün edip gittiler. Dalga geçtiler bizimle.

Şimdilik kapağını kapatıp üzerine ağır bir şeyler koyun.

Kesin çözümü var. Apartmandan çıkan ana gider borusunu buluyorsunuz. Eski komşulara ya da site görevlisine vs.sorun ya da tesisatçı çağırın birlikte bulun. Sonra tesisatçı oraya çek valf taksın. Çek valf sayesinde dışarıdan içeriye kimse giremez, içeriden dışarıya çıkış olur sadece. Şöyle bir tipi var:

Alafrangadan da tirmanabiliyor fareler ona da guvenmemek gerek Klozet varsa icine domestos atin sonra geceleri kapagi kapatin derim. Alaturkada da her gece kimyasal bir seyler atin domestos mesela, onun kokusunu alinca gelmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…