Wc den sonra el yıkamayan misafir

Ben de tedavi gördüm bir ara çok kötüydüm. Hala aşırıyım yani mesela 1 saat duşta geçebiliyor bazen. Normal değil yani, inşallah düzelir, sen de atlatırsın inşallah, zor bir hastalık.

Bu arada sizce eşimin söylemesini benim istediğimi anlamış mıdır ki? Zeki bir kadındır belki de tahmin etmiştir.. Benim oğlum öyle şeylere dikkat etmez peşimden kontrol etmez bunu kesin gelin demiştir der mi? Halbuki oğlu da bu hareketi pis ve anormal buluyor yani.

ay ben daha hiç kabul edeni görmedim zaten. bakıcım da yıkamıyordu mesela ona da sorduğumda 'ay olur mu öyle şeyyy' diye şoka girmişti. yani ya gerçekten farkında değil bu insanlar bu davranışlarının, ya da konuşma anında farkedip utanıp sonradan alışkanlık haline getiremiyolar. bu maalesef çocuklukta kazanılan bi alışkanlık. ben ilkokuldayken bile tuvalette elimi yıkayacağım zaman musluğu,kapıyı peçeteyle tutar açardım. annemden böyle gördüm çünkü,normali bu sanıyodum :)
en azından eşin bile olsa söylemişsiniz rahatsızlığınızı,belki dikkat eder bundan sonra. senin söylettiğini anlasa da anlamasa da önemli olan kendi elini yıkamayı öğrenmesi,boşver :)

Esim banyodan çikinca bi güzel azarlar kavga ederdim .Elletini yikamadin mi sen su sesi duymadim diye .Tabi kocayı onceden uyarirdim .
Pismisin bide cocuk seviyorsun mutfaga giriyorsun vs vs.......

Fenaymış ya. Hadi taharet alıp peçetyle silmiyosa yani oraya dokunmuyosa belki bi nebze ama o bile kötü sonuçta kapağını kaldırıyo yıkaması her türlü lazım. Bide çocuk mutfak diyosunuz..

Hiç kasma kendini. Wcden havluyu çıkart. Wc girdiği zaman sifonu duydugun gibi kapıyı tıklatıp bir havlu uzat ve de ki; Anne havlu koymayı unutmuşum ellerini kurularsın. Aa daha yıkamamışsın?''

Ya şimdi yıkıcam dicek, ya da ellerimi bir yere sürmedim ki diyecek. Ona göre sende ''Aa ama olur mu anne taharet muslugu evdeki en mikroplu yer. Oraya dokunmuş olmak bile yeter. Ki çocuk var evde de. Hadi güzel annem''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…